kvällens outfitta


volangklänning:MQ
armband:dyrberg/kern

Life is sweet!

Dagen har ängnats åt att ligga å steka i parken med fia och carin, så jäävla skönt, tyvärr kunde vi ju inte bada där (såvida man inte kunde tänka sig att kasta sig ner i svartån men den kunde vi inte)
Ikväll blir det grillning, kubbspel å badtunna hos tiina och andreas, sweeet !



en mussla jag träffa idag hade det tufft i värmen

njut av livet !!!

Gårdagen var helt underbar, helt otroligt sommarväder hela dagen, jag, robban, carin, john, hans kompis, ted, victor, martin och liv begav oss ut till en ö och hade picknick, det grillades korv och kyckling och det solades och badades !

På kvällen grillade jag, fia och carin hos mig, jävlarns vad gott det blev, jag gjorde en sån sjukt god sallad med nå konstiga blad jag hitta i salladskylen, kokt sparris, pinjenötter, balsamvinäger (såndär tjock) kokt rödbeta och chevré ost, mm mm mm kan man säga!

Sen blev det utgång, jag har fått mitt vip-kort på blue moon nu, rättvisan segrade även denna gång, kvällen var galen, som vanligt, jag dansade så mkt att jag rockade loss båda mina örhängen och jag har blåmärken på hela fötterna...

dagen i bilder:

rocky och rambo

martin hade nygaddad arm så han fick göra en uppfinning

victor och john

voffisarna och carin

körvgrillning

robban kör en buddha


hahahahahaha!





sommar å soool

Igårkväll hamnade vi på tabazco där vi med nöd och näppe fick plats på uteserveringen, jäklarns vad med folk det var ute i farten...vi käkade tapas och drack drinkar med sussanne och anders, jätte kul!



Så här såg kvällens outfitta ut


Nu ska vi bege oss ut på sjön och hitta nån fin ö och bara sola och picknicka hela dagen lång, gud så skönt!

hej svejs

hahahahaha

Jag läste just fias blogg, hahaha, hade tänkt att skippa skriva detta i min blogg så jag kopierar från hennes...
(
http://fagraste.blogg.se/) detta skrev alltså just fia:

Har inte haft något att blogga om idag... tills nu. Jeanette var just inne och runt henne kan vad som helst hända. Stort som litet. Idag var ämnet lite (kläder). Bärandes en svart lång klänning har hon idag inte burit något annat på sin kropp. "Jag är naken idag" var orden hon sa... Det kändes tydligen spännande.
Ja... tills hon ställde sig i kassan hos Henriette och jag konstaterade att det verkligen syntes att hon var NAKEN under. Det syntes helt enkelt mer kroppskonturer än vad som kanske var meningen. Jeanette drog snabbt upp ett par trosor ur handväskan! Fett spännande. "Jag känner mig snuvad på konfekten" var orden hon sa innan hon snabbt skyndade sig hem.

baddräkt it is!

tjenare tjenare !
just hemkommen efter en härlig fredag, morgonen började med champangefrukost på jobbet, tiina hade gjort super goda mackor, en riktigt bra start på dagen!
Efter jobbet tog jag en sväng på stan, skulle leta bikini, hittade en som jag köpte, en i leopardmönster, sen hitta jag även en sak till, hör och häpna, en baddräkt! den va rätt cool tycker jag så jag slog till, i sommar kommer det va coolt att ha baddräkt, jag är helt säker! Lite solbränna på det där så..



efter jobbet jag jag förbi mina kära vänner soffan och henriette, dom var lite trötta på att sitta inne i sina burar, de förstår jag när alla går omkrinng utanför och käkar glass i solskenet.

har soffan gjort en läppförstoring ?

stackars henriette i buren

ikväll blir det ut på stan igen, middag och mys väntar med robban, ska även möta upp sussanne och anders och sällskapa med dom.
Ha en trevlig fredagskväll mina vänner

dagens outfitta

VILKEN UNDERBAR SOMMARMORGON, OCH FREDAG TILL PÅ KÖPET!!!!

långklänning:lindex
jeansjacka:gina
sandaler:duffy, scorett ?
armband:dyrberg/kern
hår:k-ruffs

varför ???

Typ var och varannan natt drömmer jag mardrömmar om båtar, oftast stora båtar, typ färjor, och har gjor det jätte länge, inatt drömde jag det igen ? vad betyder drömmar om färjor ??
Jag kanske dog på titanic i mitt förra liv ?? :O

ed hardy

Jamen tjenare!
Torsdagseftermiddag it is, helvette vad veckora går, i morgon är det fredag igen, jag har varit lite dålig på att blogga dom senaste dagarna...
Igår var jag och fia hos en "spåtant" och fick andlig vägledning, jag fick kontakt med två andar, en av dom vet jag vem det är, där stämde allting vädigt bra så det var lite kul, och läskigt, den andra vette 17 vem det kan va men hon uppmanade mig att ta hand om min rygg bättre, min arbetsställning är ju inte direkt den bästa, snarare typ världens sämsta så jag får försöka styra upp det.
Nu sitter jag här hemma i soffan, kom just hem, det öser ner ute, och nu ska jag bege mig ut igen, känns sådär när det spöregnar, ska träffa carin för lite middag och kanske fika, det e roligt iallafall så det e bara att trottsa regnet!
Ska möta carin strax efter 7, funderar på att gå lite i affärer innan och leta efter nån bikini till sommaren, har inte hittat nån jag fastnat för ännu, är as sugen på en ed hardy men  de finns inte i västerås, inte bikinis iallafall?!!

Klicka för att visa Megabild! Ed Hardy/Audigier Bikini 2009 Strl L



rambo, socialdemokrat ?

igår kväll när jag var ute på kvällsturen med rambo hände det något speciellt, en man i en mycket konstig bil körde förbi, 2 gånger, andra gången han kom stannade han till och drog ner rutan och ropade;
-Är den där lilla socialdemokrat eller ? (syftade på rambo)
då ropade jag tillbaka;-nej han är moderat!
Jaha sa gubben och åkte iväg.

Nu kom  jag precis hem från bvs, ikväll blir det desperate housewifes och chailatte med fia!

dagens outfitta


klänning:gina

sommar, sommar å sol!

Vilken härlig gårdagskväll, det fina vädret försvann aldrig och vi kunde sitta ute i solen nere på kajen och mysa tills den gick ner!
Från början var det jag, fia å henriette som skulle käka sallad och fika, sen anslöt sig även mirre och mia, trajvligt!
Mot kvällningen så kom 3 grabbar uppklättrandes bakom bryggkanten (de såg ut som om dom klättrade upp från vattnet) haha de va robban, victor å matrin som var ute å jagade ankor med gummibåten så dom stannade till på kajen dom med å käka lite glass...folk tittade lite konstigt när dom hoppade ner från bryggan (ner i lill-båten såklart).
På vägen hem plockade jag å fia cyrener och nu luktar det cyren i hela lägenheten! =)






en ljuv kvinna

tragedin är kommen!

jag vet inte hur jag ska börja, detta känns fruktansvärt att gå ut med i bloggen men jag känner att jag måste få det ur mig, jag hoppas att detta komma göra så att min stora tunga sten som jag har i magen kommer lätta lite grann..
Robert har under sista tiden mått dåligt, i början visste vi inte riktigt var det var, vi märkte bara bägge två att han betedde sig lite underligt, ibland tappar han ord och istället kom ett annat bekant ljud, men det var inga ord.
Ibland när han tror att jag inte ser så har jag sett att han kört ner sin näsa i maten och lixom, kört runt med näsan...när jag frågat vad han gör så säger han att han bara "luktar lite" Hans näsa har ändrat form och han vägrar sova i sängen, nu mer vill han bara sova på altanen i en hög med blomjord han har spritt ut på vårt fina träplank, den enda gången han vill sova i sängen är när han säger nått i stil med kultingar...
Sen har det bara blivit värre och värre, tragedin har nått västerås, robban har fått svininfluensan!


die sonne ist schön !

solen skiner, vilken underbar dag, synd att man jobbat hela dagen och suttit inne bara, men man är endå lite gladare än vanligt när solen skiner, även om man är inne.'
Nu ska jag träffa fia och henriette så ska vi gå ner till hamnen och sätta oss i solen och glassa med mat eller fika, eller både och, i mitt fall blir det iallafall bägge delarna! :D



mitt och robbans barn

gunhild
jag vet inte om jag känner mig så nöjd....men jag gillar att jag valde min polishattsbild!

JÄVLAR

vad jag har städat idag, nu är det så rent här hemma att jag skulle kuna tänka mig att slicka vart som helst, jag lovar er, vart som helst!  Det tog lite tid kan man säga, hela jävla dagen har jag fejjat här hemma.
Nu är vi vrålhungriga så vi styr våra steg till china-restaurangen här brevé, ha en trevlig fredagskväll vetja!

långhelgen!

Lång helg men snabb helg!
Åkte hem till mor och far i fredags, var länge sen man såg både familjen och kompisarna där, när jag kom fram åkte jag ,mamma å pappa och uträttade lite ärenden och käkade lunch, efter det åkte vi till jakobsberg och köpte en sträckbänk till pappa, den ser exakt ut som en riktig tortyrmaskin, tänk er en modern version av den mel gibson blir avrättad på i braveheart... Denna vill iaf. min far spänna fast anklarna i och hänga upp och ner, det ska tydligen vara bra för ryggen, kul såg det iallafall ut!
Sen passade jag på att leka med min brorsdotter Iris, hon fyller 3 år i sommar och är i en riktigt härlig ålder då hon pratar om allt och ingenting, jag får påminna mig ganska ofta om att inte svära så mycket i hennes närhet då jag svär i stort sett i varje mening i vanliga fall, men tänkte sen att hon inte skulle snappa upp så mycket, men igår innan jag skulle åka hem och hon kröp upp till mig i sängen så sa ho, -jävla hård säng!  hahahaha jag hade sagt samma mening några minuter tidigare, så, dom lär sig dom små liven!
Jag och Iris lekte iallafall båt i en kartong i typ 1½ timme, jag började tycka det var något tröttsamt då vi skulle leka exakt samma sak hela tiden och bara sitta i kartongen och låssas att vi fiskade, då tog vi bilen ner till bro och köpte glass sen åkte vi till jessica och milo och hälsa på, lekte i lekparken, jätte skoj!



På kvällen åkte jag till annakarin där jag och fia käka middag, på kvällskvisten kom jessica också å så begav vi oss upp till alex, jag körde på i rätt bra tempo, sen får man höra att allt stänger 1, då kände vi verkligen inte bara för att åka hem så på nått jävla vänster hamna vi på efterfest hos sven tärnström, otippat men kul!

Kom hem framåt 4 snåret, i morgonsol, härligt!








Igår(lördag) åkte jag hem till västerås igen, vid 5 gick jag och robban till lögarängen och träffa jobbet, vi badade, åkte vattenrutsh och dansa afrodans, efter det blev det grillning och mys, hade hela badhuset och utedelen för oss själva efter stängning =)  efter det åkte vi på race med rosa 740:in, robban skulle köra men det var både 4-hjulsdrift, och framhjul innan bakhjulsklassen började så det tog sin lilla tid, var inte hemma förns 2, då var det inte dåligt skönt att krypa ner i en varm säng!
I morse gjorde jag scones till frukost, dom blev gigantiska, å jävlar vad mättande det va, men gött ! :)

cp-bilen! (de va svårt att få till en bild där jag stod)


scones, anabolascones!




 


dagens outfitta



skinntights.gina
tröjja.vero moda

Robban har sadlat om


Och jobbar numera på en hipp reklambyrå, på reklambyrån var det obligatoriskt att köpa
"medianördsglasögon" robban gjorde´t och jag funderar på att göra slut...

klämm-dag

Satan i gatan vad gott det var med grillat igår, tyvärr tröck jag i mig 2 stora jävla hamburgare så sen höll jag på att kräkas hela kvällen och mådde illa som en gris, men äter man 2 stora jävla burgers när man har en liten mage får man skylla sig själv, jorå.
Mirre och Johan har fått det så sinnessjukt fint hemma i deras nya lägenhet, till och med jag är lite avis och det hör inte till  vanligheten...men jag är så glad för deras skull !!!






Idag åker jag till min gamla hood bro, ska hinna med att träffa och göra mycket på ett dygn, med det ska nog gå bra, ikväll ska vi till kungsängens framsida; alexandra! (haha)
Idag är det klämm-dag föresten, jag ska klämma på alla jag kommer åt...

häämbörgers!

hej hopp!
våran utflykt förde oss ut till åsby där det finns en jätte stor jätte mysig heminredningsbutik på landet, samt en jävla massa blommor, blev helt till mig och ville köpa i stort sett hela affären men jag nöjde mej med en blomma och en fin "tack" sten som jag ska ge till min revisor :)
Efter det åkte vi till hälla där jag köpte på mej en jävla massa trosor, å sen ica maxi för storhandling.

Ikväll ska vi hem till mirre och johan och grilla, hamburgare tror jag det blir, enkelt och gött!


mirre och ja

Vilken härlig onsdagkväll

Ja jäklar man borde fan alltid vara ledig på torsdagar alltså, gud så skönt !
Onsdagskvällen tillberingades på tabazco med millan där vi käka tapas och drack dagens, supergott !!!!
Jätte kul att träffa Millan igen, det var så länge sen, vi hade mycket att skvallra om :)
Sen kom carin och jenna och sällskapade med oss, vi var kvar på tabazco en stund sen gick vi till Å, det stället e så jäkla mysigt, satte oss uppe i kuddhörnan på uteserveringen och kunde sitta med bara armar hela kvällen för att infravärmen var så bra, najs!
Fia ringde och försökte locka mig till pluto för lite dans, men jag kände att det fick räcka med lite drinkar, orkar inte vara trött dagen därpå (idag), nu e jag pigg som fan och jag och robban ska åka ut på utflykt. får se var vi tar vägen :)

hej då länge





dagens outfitta


t-shirt:ed hardy
jacka:h&m
jeans:vila

Going out for dinner

kvällens outfitta:

luvtröjja:indiska
skinntights:gina
väska:marc jacobs
armband:dyrberg/kern

hej hopp

millan pillan!

hej hopp!
ahhh nu e det tordags eftermiddag vilket betyder, ledigt i 4 dagar!, guud så mysigt, dagen har gått bra, ikväll ska jag träffa min gammle vän millan, vilket var på tok för länge sen, förr har vi haft svårt att få till det då millan jobbade jäkligt konstiga tider men nu pluggar hon då får vi se till att ses mer ! Vi har haft mycket kul ihop, nattliga dopp på powermeet, svinballonger, å ja en jäkla massa tokerier och party, nu får vi se till att få igång dom gamla takterna igen! :)

Ikväll tänkte vi iaf. sätta oss på tabazco först och käka lite och dricka lite dagens, hoppas solen håller i sig så man kan få sitta på uteserveringen, tjoho!

image114
jag och millan

Igår kom Vilda och hälsade på

Och hon var nog tammefan det sötaste jag sett, eller kommandes efter Rambo iallafall, henns långa tjocka lilla kropp tax-kropp och björnbärstassar, åhh jag känner för att krama till den där lille jäkeln, hårt!




dagens outfitta



dagens outfitta:
linne:h&m
skärp:gina
jeans:vila
sandaler:belle shoes
pannband:gina

dagens outfitta


klänning:lindex
jeans:killah
armband:dyrberg/kern

Still going strong

Satt och kolla bak lite i bloggen, den här bilden togs för exakt 1 år sen, jag var tydligen ett drinkluder på blue moon då med, tänk vad tiden går...

image116


tritoni



sugen, men vilken färg ska jag välja ?
(bild: http://tritoni.com )

...


onsdag! Nära på iaf.

hejsan hoppsan!
idag är det måndag men man ka lika gärna säga att det är onsdag iom. att det är röd dag på torsdag och en klämmis på fredag då ska jag vara ledig. Så jag säger att det är onsdag, känns mer soft det på nått vis, det gör det!
Idag har det inte hänt så mycket på jobbet förutom att jag fick hem massa produker jag ska sälja från ett nytt företag som jag har hittat, massa fina lack, krämer  å dittan å dattan. loligt!

Nu sitter jag här och funderar över vad fan man ska laga till middag, har ingen inspiration alls känner jag men jag tror jag har lite grejjer i kylen och frysen att dra ihop nån pastasås med, får nog bli så, orkar inte gå ner till affärn.

Det här kommer bli en rolig vecka har jag på känn, i morgon blir nog iof. inte nått speciellt då jag först jobbar på salongen som vanligt se jobb på bvs, men på onsdag ska jag och millan på en liten vinrunda på kvällen, blir kanske Å eller cirkus, ska även till blue moon och hämta mitt VIP kort, de e på tiden!
På tordag är det ledigt, vet inte riktigt vad som händer och sker då, hoppas på solsken, en tur ut på mälarn med picknick kanske ? sen på fredag åker jag hem till bro och tänkte passa på att träffa familjen och några vänner där!
Lördag blir det ännu mera kalas då mitt jobb har fått tillgång till hela lögarängsadet efter stängning, både ute å inne poolerna, jävlar vad det ska badas, hoppas det blir någorlunda varmt och skönt ba!

Nu ska jag sätta igång med middagen, hee på re

dagens outfitta är ap-tråkig


jag är inte as förbannad, bara lite trott :)

t-shirt: the rolling stones
braxor:vila

dagen i bilder




FIA ÄR BÄST PÅ ATT GÖRA SMÅ FOTOMONTAGE (
http://fagraste.blogg.se )

efter ett mälardopp är det skönt med en varm dusch!


söndag

Idag har det varit en härlig dag, även fast det är söndag och man är bakis, det har varit solit hela dagen så jag, fia, robban å victor tog gummibåten och drog ut på mälarn till en ö där vi hade lite picknick med medköpta sallader, jätte mysigt, dock hände det en jätte hemsk sak, jag och victor hade åkt iväg till bvs för att hämta en sak och robban å fia var kvar vid gummibåten innan vi skulle åka ut, rambo satt fastsatt i kopplet i bryggan, fia å robban håller som sagt på å dona med båten då en man frågar dem, -är det eran hund som ligger och simmar där ?
då hade rambo ramlat i utan att fia å robban märkte det å låg och simma halvt inne under bryggan för livet i det där kalla vattnet, naaaaaee gud vad synd jag tyckte om honom, tänk om han hade drunknat!!
Nu ligger han iaf. här i soffan, dödstrött, men annars mår han fint =)




nu ska jag ner i tvättstugan, booo!

lördagen

Var helt inställd på att robban skulle behöva jobba lördagen men istället överraskade han mig med att vi skulle åka till estockholmo för att köpa nån födelsedagspresent till mej, det blev en super mysig dag strosade runt i solskenet och kollade, käkade lunch på uteservering och bara mös,till slut blev det  dyrberg/kern smycken i present, en ring och ett armband, jag älskar´t !!!




Sen när vi var hemma i västerås igen var det bara att börja göra sig i ordning inför kvällen då jag och carin skulle på kalas hos sussane, förfesten var helt galen, som vanligt, när man umgås med det hysteriska gänget, så härliga!
Hittade helt sjuka bilder på min kamera i morse men om tänker jag inte visa här, då kommer jag nog bli dödad hahaha
här kommer några bilder från kvällen iallafall, dom "rumsrena" ;)







'
på blue moon bar hittade jag krocko, septis och ted

och en mycket dansant krockofant






fredagen

Har varit en dålig bloggerska i helgen, har haft massa annat för mej så jag har inte hunnit med. I fredagskväll var jag och robban bara hemma och mös, jag bjöd på 3 rätters!
Till förrätt serverades en hummersoppa (som min kära mor iof. hade gjort, vilket betydr att det var VRÅL god)
Till varmrätt blev det entrecote med klyftpotatis och bea+rödvinssås
Och till efterrätt blev det lite rabarberpaj med vaniljsås


det dukades fint


vi började med lite champange, flott, jorå flott ska det va!


entrecoten blev stekt i gjutjärnspanna, såklart ,flott ska det va!



jakttrofeér !

Åhh I´m in love! Jag har hittat en ny älsk-sida, där jag bla. hittade dessa, ge mig jakttrofeér !!


Plush-kill Wall Series - BerrycornPlush-kill Wall Series - Hot Cross Bunny
Plush-kill Wall Series - Spring BuckPlush-kill Wall Series - Unicorn
kolla in: http://shanalogic.com

PORR!

För dig som gillar pony-play, håll till godo!

idag har jag blivit kissad på...

Idag när jag var påväg hem från jobbet ställde sig en gubbe och stirrade på mig och började sen utbringa ett ljud som lät "kiss kiss kiss kiss" frågan är 1.tog han fel på mig och en katt pga. dålig syn? 2. var han förståndshandikappad? eller 3. bara gubbsjuk ? Jag ångrar nu i efterhand att jag inte frågade då jag är lite nyfiken...

Dagen har vart bra, började med en god frukost på jobbet, sen kunder och efter det hade jag tänkt mig att gå en liten sväng på stan men tyvärr sa mina fötter åt mig att gå hem då dom hade panikångest efter en dag i killer-heels.

Nu är det fredag och kvällen tror jag kommer tillberingas hemma med god mat och lite vin, tror det blir 3-rätters ikväll då min kära mor igår hade med sig hummersoppa och rabarberpaj som jag tänkte mig som för och efter rätt, då e det bara att klämma till med nån varmrätt alltså!

Imorgon bitti åker jag och robban till sthlm, ska få en födelsedagspresent, NK here I come!  mohahaha
efter det blir det fest hos sussanne som är fit for fight igen efter en jobbig pärs, sen stapplar vi nog till västerås nya hak, the cirkus, ska tydligen va as najs!



mina damer och herrar

janet är änu mer på krigsstigen, jag har kommit på en till sak som fattas ur min neccisär frå båten, min parfym, tur att jag köpte en ny igår annars hade jag fått lukta illa...

dagens outfitta


jacka:h&m
klänning:gina
leggings
skor:bianco (älsk-skor)

bara typ ½ år kvar !

Sen är det sälen igen, hysteriskt roliga sälen, here we go again!









här ligger man i lä !


vs.

Matthew Williamson's for H&M

 Släpptes i butik idag, jag och mamma stegade in på hm runt 15 tiden, då var det bara skit kvar, nej inte skit men inte nått av det jag ville ha! Aja, styrde stegen till jc istället, där hittade jag en jumpsuit (shortsmodell) och sen en liten klänning på gina och sen DKNY´s nya parfym, (det rosa äpplet) luktade riktigt gött!
Nu sitter jag här hemma och är jätte rastlös, jag vill göra nått festligt, gå till en uteservering och kanske käka eller bara snacka skit, får ragga upp nån helt enkelt...


nu e det kriiig!

Sitter i soffan och kollar på fälttävlan på tv, gud vad roligt det ser ut, jag är så ridsugen!
Aja dagen har varit bra, började med att få håret färgat på jobbet så nu e jag röd som fan igen,  får lite lätt ångest av utväxt, tur att man jabbar på en frisersalong =) tack mirre, jenna och tiina ;)
Efter jobbet på AQVA åkte jag till BVS (jobb nr:2) och tog hand om fakturorna och fakturerade, efter det e sväng i hamnen för en god sallad och nu hemma i soffan, har just skrivit ett argt brev till cinderella så här är det nämligen;
I helgen var vi ju på cinderella och när jag satt i bussen påväg till västerås märkte jag att jag glömt min neccesär i hytten, jag rigde då cinderella direkt och dom bekräftade att dom hade hittat den och dom skicka den till mej, idag kom den, med alla jävla tandborstar, krämer och annat skit, MEN  MINA SMYCKEN VAR BORTA! städarna som jävla asen har snott dom! Buhuhuhuhu mina dyrberg/kern ringar!!! Nu jävlar är det krig, jag ska ha ersättning, jävla sopstädare asså, antingen av viking line eller av städbolaget, som jag vet vilket de e! nu jävlar kör vi, jag och robban har gjort det förr och nu gör vi det igen! mohahahahaha :)

nyfärgad janet

två oroliga föräldrar!

Rambo börjar som sagt att bli stor, skrev ju tidigare att han har börjat övningsköra, det rullar på kan man säga, han är lite för tung på gasen ibland och har lite svårt att koncentrera sig när vi kör i rondeller och han mer har ögonen på rondellhundarna i mitten än på vägen, men jag är stolt över honom!
I tonåren kommer ju inte bara övningsköring utan även fest börjar bli intressant, i lördags skulle han till någon kompis som han kallar för "crazy stickan" dom skulle softa som rambo uttryckte det och vi kom överens om att jag och robert skulle hämta honom klockan 1 på natten.
Idag hittade jag en bild på honom på facebook där han hade blivit taggad på någon fest, DÄCKAD! i crazy stickans föräldrars säng, ser att han drägglat ganska rejält på lakanen så jag får väl kanske ringa stickans familj och be om ursäkt och erbjuda kemtvätt?!


När vi kom och hämtade honom var han i någorlunda stabilare tillstång men fortfarande en riktig fyllehund, han svamla något om att "spola kröken" och att han vill fyllekäka grisöron...det var bara att åka hem och bädda ner i sängen!


Det var fan på riktigt

Jag har varit helt övertygad om att katrin zytomierskas och bingo rimers påstådda förhållande var en bluff för att skapa lite rubriker, jag trodde verkligen inte att det var på riktigt, men jojomensan, nu e kary struken från armen och katrin ditgaddat.
Haha dom lär vara sveriges i särklass skönaste par.


(bild:katrins blogg)
http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711

dagens outfitta


t-shirt:only
skinntights:gina
hårband:bikbok

dagens ögongodis

BUDGET: Kilklackssandal från Din sko/Dinsko.se, 349 kr.

LYX: Kilklackssandal från Sigerson Morrison 7700 kr





källa:glamour

noooo !

Don´t die edie!

potatobull!

tjeena fan!
Sitter här i soffan med fia och har just ätit potatisbullar med bacon, gott gott gott!
Ikväll blir det lite sappande mellan melodifestivalen och ugly betty ocg sen desperate för hela slanten!
Har inte hänt nått speciellt idag, lunchade med fia, sen en fika med tiina och linda.
Köpte födelsedagspresent till kära mor också, tror inte att det är någon risk att mamma läser här (eller snarare hoppas) så de var iallafall ett fint armband från SNÖ. Hoppas hon blir gla!
Jag och fia ska boka tid hos en spåtant idag, hon ska ringa ikväll så ska vi boka tid, spännande, hoppas man får höra att man ska bli en lycklig brun tant på rivieran och inte en alkiskärring i flen. Man får hoppas!



man är sin egen lyckas smed

dagens outfitta


mini t-shirt:åhlens
short med hög midja:serius sally
skor.lacoste
zebran:MQ
armband:dyrberg/kern

heeej heeej välkommna!


jag och robban

cinderella!

Hej hopp!
Hemma från jobbet efter en riktig trött-måndag, det tar på krafterna att va ute på havet, speciellt i en cinderella båt, åkte med mina älskade jobbarkompisar och allas respektive, utom maria som tog med sig en väninna.
Det festades på kan man säga, vore väl konstigt annars med detta vrickade sällskapet, och jävlar vad kul det var!
Alla var i fin form, Robban kan ha varit i finast så han hela tiden köpte 10 drinkar åt gången, som tur var drack han inte riktigt alla själv, men nästan, detta syns på kommande bilder.
















robban var helt övertygad om att det här var "morgan pålsson, världsreporten"


jag vet inte om dom var SÅ lika...

dagens outfitta


kläder från gina
halsband:hm

2 dagens och sen i säng

Nu e jag hemma igen, efter en lång arbetsdag, morgon började lika mysigt som vanligt på fredagar och liljan hade gjort lika fint som arne hade förra veckan med en riktig fest-frukost, vilket lyxjobb jag har!
Hade vanliga kunder på dagen och nu ikväll har jag, tiina och Liljan haft event för mälarenergis manliga chefer som sagt, var riktigt roligt, avslutade kvällen med 2 Dagens, nu e det helg, imorgon bär det av ut på havet, ha en trevlig helg mina vänner, ha en trevlig helg!


Lyx-frukost

dagens outfitta, bättre sent än aldrig !


linne:gina
shorts:bik bok
strumpbyxor:gina
pistolhalsband:gold digga
armband:dyrberg/kern

jag grinar gör jag!



så olika men ack vad vackert!

en reeeeka!

Igår blev det en dålig bloggdag, hade tänkt att blogga igår kväll men då skulle robban hålla på och uppdatera massa shit i burken så det blev aldrig av, nu tänkte jag lägga in dagens outfitta för idag men det gick inte heller då kameran ligger på jobbet, jeefla skiit!
E hemma från jobbet en stund, har lite håltimme kan man säga, ska tillbaka till 4 typ..ikväll blir det till att jobba sent, klockan 18.30 kommer det ett gäng karlar som vi ska ha event med, jag ska alltså göra manikyr på typ 15 män ikväll, hahaha och tydligen vet dom inte om något än, hoppas dom inte är alltför manhaftiga =)
Imorgon drar vi iväg på kryssning med jobbet, våra karlar ska få följa med den här gången också, det hör ju inte till vanligheten att dom får följa med när ni ska ut och rajja men den här gången var vi lite extra snälla...kul ska det bli ialafall, alltid kul att härja lite på en finlandsbåt :D
Iförrgår kväll vad jag och robban nere i hamnen och fika lite, då såg vi att"räkbåten" hade börjat gå !!! Man pröjsar 250:- sen åker man ut på mälarn med en stor båt i 3 timmar och käkar räkor och dricker vin och så är det levande trubadur ombord, detta ska bokas så snart som möjligt!, nån som ska me ?? :)


pirate of the finlandsfärja

Gårdagens shopping




allt e från gina

dagens outfitta


linne:bikbok
rippade leggings:gina
örhängen:bamboo

listjävel

Hur många gånger har du varit kär? 2

Favoritgodis:
chips och dipp

Coolaste stad du har besökt: hong kong


Action eller Skräck?
action


Ville bli när du var liten:
veterinär eller fotomodell =)


Hur var du i mellanstadiet/högstadiet?
sprallig, glad och social, typ som nu då =)

Vad är du beroende av? umgänge, party och kärlek


Dagens roligaste händelse:
shopping på lunchen


Dagens tråkigaste händelse:
jag vricka foten lite i morse


Dagens humör:
glatt

Vilka tv-program följer du
? Desperate Housewives


Vad gillar du mest med dig själv?
Min självkänsla och att jag ästan alltid är possitiv

Vad gillar du minst?
öuum, vet fan inte, som sagt självkänslan e det ju inget fel på =)


Vad är det roligaste du vet?
shoppa, umgås med mina vänner, fest, resa!

Har du något motto?
hakuna matata!


Hemlig hobby?
dammsuga naken kanske ?!

Vad ångrar du?
att jag inte kämpade mer i skolan

Vad önskar du?
att jag får leva ett lyckligt, roligt och rikt liv med mina nära och kära vid min sida.


Vad klarar du inte dig utan?
närhet

Vad gör du helst en lördagskväll?
partar

Vad har du mest av i din garderob?
T-shirts, klänningar, jeans, eller äh, de e mkt av allt haha

Drömjobb?
oljemiljardär


Dagens outfitta


ljusgula jeans:gina
tunika:indiska
örhängen:bamboo

etno-mönstrat blir grymt till sommaren, tänk indian :)




1. Linne från Hm.com, 198 kr.

2. Blus från Lindex.se, 249 kr.

3. Skärp från Marc Jacobs/Net-a-porter.com, 1 760 kr.

4. Örhängen från Asos.com, 80 kr.

5. Klänning från Paul & Joe Sister/Net-a-porter.com, 2 000 kr.

6. Pannband från Asos.com, 70 kr.

7. Franstopp från Topshop.com, 520 kr.

8. Clutch från Matthew Williamson/Net-a-porter.com, 11 800 kr.

9. Blus från Lindex.se, 199 kr.

10. Väska från Frenchconnection.com, 715 kr
(källa:glamour)


serre jävla iöst!

Min bästa vän fia (http://fagraste.blogg.se/) har under en period skrivit om e tjej som heter dessie som sofia kallar för moroten, hon har en blogg, tyvärr en välbesökt sådan, jag har inte riktigt förstått varför, nu förstår jag, jag har aldrig NÅGONSIN läst något så puckat och patetiskt i hela mitt liv, jag tyckte att jag var en riktig fjårtis förr men jag låg i lä kan man säga! Och för att inte tala om hur flickstackarn ser ut, vad var det som gick fel här ?


Äntligen!

Nu är det äntligen dax för rambo att få börja övningsköra, tänk vad tiden går, jag minns det som igår när han trampade runt på 3-hjulingen, och nu är det dax att ge sig ut i trafiken på egen hand, vad stor han har blivit..
Började lite mjukt med att känna på ratten och spakarna idag bara, han är lite kaxig såhär i början och hävdar att han redan kan allt då han har varit med och jobbat på bvs en ganska lång period, men jag tycker endå att det är bra att ta det lite i taget., imorgon ska ha få köra på egen hand!



tjofaderittan leeej

Idag har jag gjort något mycket efterlängtat, nämligen tagit ut mitt äckliga löshår som var insytt i hela bakhuvudet, ni anar inte hur skönt det känns, eller jo, ni som har haft kanske men inte ni andra, förstå att kunna borsta håret enda nerifrån hårbottnen, så skönt, å mitt hår hade blivit längre än jag trodde, den där längden kan jag stå ut med, innan var det varken långt eller kort så det var därför jag ville ha löshår men den här längden e helt ok!
Efter jobbet åkte jag till jobb nr:2 (bvs) och tog hand om kontorsarbetet, killarna hinner inte med det själva.


Idag gjorde jag mirres naglar på jobbet , hon brukar alltid ha naglar men nu har hon inte haft ettag för att hon flyttat och donat, men idag åkte dom på igen, det blev lite skillnad =)
FÖRE:

EFTER:

(förlängnining av tip ocg gelé, permanet frank manikyr)

Nu ska jag göra bland det tråkigaste jag vet, deklarera åt min firma, gör detta var 3.e månad och det är
så tråååkigt, men det måste ju göras.

he på re


vad fan hände ?

Idag när jag kom hem var min dörr borta, i stället såg det ut, vad fan håller turrarna på med ?


dagens outfitta


linne, jacka, halsband:gina
byxor:åhlens

Jag har världens bästa jobbarkompisar!

Vilken härlig måndag, jag brukar försöka göra måndagar och tisdagar till bra dagar eftersom det annars brukar vara ganska tråkiga dagar när man bara tänker på att man har hela veckan framför sig.
Arbetsdagen har varit bra, efter jobbet gick jag och större delen av mina underbara kolegor till restaurang Å för lite middag och vin, käka sparristortilini med jättesäkor, jätte gott, jag har ju som sagt bestämt mig för att alltid äta saker jag aldrig har ätit för att göra restaurangbesöken lite extra roliga..
Nu kom jag precis hem och är supernöjd med en jättetrevlig måndag!
Man kan göra något possitivt av alla dagar, glöm inte det.


sussanne, jenna och mirre

tiina, maria och jag



bejrut, cp-gördil och mongo-stina

dagens outfitta


tröjja:vero moda
skinntights:gina
armband:dyrberg/kern

Oh lord want you buy me a huuuuublooot ??

I födelsedagspresent av Robban jag att vi ska åka till NK och shoppa någon märkesvara till mig, det ska jag nog klara av, fråga är bara vad man ska ta ?? väska, klocka, skor ??


prada

en hublot kan nog inte ens jag tjata till mej men de e så snyyyyyygg!




jimmy shoo

hemma efter en underbar helg på västkusten

Jah, nu e jag hemma frå lysekil igen, har haft en jätte mysig helg, som framför allt  har kännts jätte lång, de va ju iof. långhelg också men de känns som om vi har varit borta i 4-5 dagar.
Kom ner ganska sent på torsdagen då vi var tvugna att åka en "liten omväg" via katrineholm på vägen ner då victor hade åkt till linköping med saaben, å i saaben låg all vår packning, och han hann komma till katrineholm innan vi kom på de, så han fick lämna in väskorna på shell där så fick vi vår lilla omväg på typ 15 mil..fan vad dom på shell garva när vi kom :)
På fredgen gav vi oss ut och seglade tidigt, åkte till smögen och bara låg och njöt i solen, käka räkor, kolla lite affärer och bara njöt, robban och hans far tog sig årets första dopp, 13 grader!
På kvällen gick jag och robban till pråmen och käka fisksoppa (fisk och skaldjur är det enda jag äter på kusten) såå jävla gott! sen var bägge så trötta så vi gick hem till båten och sov, finns inge bättre sömnmedel än lite gung och kluckande...
Lördagen tillberingarde vi på land, var hos robbans mormor och käka lax och tog en shoppngtur, på kvällen käka vi på sjökanten (skaldjurspasta :) ) sen mötte vi up robbans gamla barndomskompis jonas och hans kompisar, förfesta på ett ställe och gick sen till sjökanten igen å dansa lite..
Sen var det den förbannade söndagen igen :(


kapten..

seglena hissade

smögens brygga

badjävlarna

tänkte  på pripps blå reklamen när jag såg den här ensamma seglarn



båtshunden

rambo

på pråmen

i båten

robbans familjs hus



jag hitta partyglada i lysekil me :)