bonde söker fru..

gjorde just stora bonde testet på www.tv4.se jag fick alla rätt ! Min barndom ger utdelning...
Under dagens avsnitt satt jag och funderade över hur man kan bete sig som min favorit fredrik, och samma sak med en av hans tjejjer lena, speciellare människor får man ju leta efter, vilket livfullt hem dom kommer få om dom finner varann, vilket jag hoppas på, och vilka vackra barn sen...
image46

image47

halloween

i lördags var det halloween fest på kåren, så självfallet skulle jag å mina käresta dit för att härja lite, förfestade med fia, akå å my hos fia med lite god middag å en massa drinkar medans vi sminkade våra små söta ansikten till mindre söta..sen begav vi oss, kön var lång men tillslut kom vi in, de var riktigt kul faktiskt, vid 12 gick dock brandalarmet igång å alla var tvugna att utrymma lokalen, det var lite kyligt ute utan jacka i 30 min..
Lägger in nåra bilder !

hej svejs
image41
image42
image43
image44
SIST MEN INTE MINST KOMMER DET SOM JAG TYCKER VAR ROLIGAST UNDER HELA KVÄLLEN !
image45

FANTASTIKT LÄCKERT !
=D


mardrömsresan..

Igår skulle jag åka till råby med moppen för en liten service på den, åkte från stan vid 15.15 skulle vara där 16.00 men jag kunde få lämna in den lite tidigare sa dom så jag drog iväg lite tidigare, å tur var väl det, när jag kommer till råby så känner jag inte alls igen mej, de e inte direkt mina blocks de där så jag ringde robban å sa att jag kände mej vilsen varpå han sa att han trodde dt var på bäckby det låg och inte råby, så jag åkte vidare mot bäckby, väl där känner jag inte heller igen mej så jag satte igång att leta, vid detta tillfälle kunde jag inte nå varken robban eller nån som hade den minsta aning om vart det låg så jag beslöt mej för att leta runt på egen hand, å jag letade, å letade å letade ! tror jag åkte på varenda gata i hela bäckby, utan att hitta det, frågade en massa folk som inte hade en aning, vill tillägga att moppen var skum å varje gång jag stod på tomgång typ vid ett rödljus så dog moppen så jag fick aningen släpa den av vägen å kicka igång den där eller stå med gas och hålla imot med fötterna för att inte köra mot rött, eller in i någon bil..
Efter ca 40 min omkringskörandes på vilsna gator på bäckby höll jag på att bryta ihop, fick som tur var tag på robban som gav mej nummret till moppeaffären så jag ringde, å jojomensan det låg ¨på råby, så de var bara att åka tillbaka dit, iskall och fruktansvärt förbannad, nu hittar jag iallafall som handen i hansken på bäckby om man nu skall försöka hitta nått positivt med mardrömsresan...
Kom lite för sent så det tog mig ca 1 timme med en resa som i vanliga fall tar va 10 min !

Ikväll blir det halloween party på kåren, känner inte att jag rkar spöka ut mej så mkt, vi får se hur det blir !

Trevlig helg // moppekvinnan

sjöslaget

ja i söndags bar det av på sjöslaget (den årliga högskolekryssningen) och vad ska man säga ? det var kaotiskt !
Lägger in några smakprov från dygnet nedan...
Igår tjacka vi en trea på stora gatan, krypavstånd till blue moon bar, lysande ! Får tillträde den 15:e nov, då e de bara att bärja renovera, ska bli såå kul !!!
I helgen har fia kalajs..skall bli livat, ikväll ska vi bara vara hemma å fixa här, mäklarn som ska sälja den här kommer på måndag å då måste allt vara tip top.
Orkar inte tjabla så mkt nu...skriver efter helgen igen...hej svejs

image36
image37
Vi tyckte det var sjukt kul med shots som såg ut som lampor..taadaaa
image38
image39
image40

Jag å fia tänkte att vi skulle spexa till oss lite med varsin simgroda på tröjjan, jag vet inte om vi roade så många med det bland infernot av overaller och studentsånger..??!!

fobier

hallåj !
det har hänt en stor sak men jag tänker ine avslöjja nått förns det är helt säkert..sug på den ni..
gårdagskvällen var lugn, kolla idol, daniel var klart bäst ! sen var vi ute å åkte lite  bil..
idag håller vi på å pular med lägenheten, robban var nere på jobbet i morse å på tillbaka vägen fick han 2000:- i fortkörningsböter..toppen !
jag låg och tänkte på fobier igårkväll innan ja skulle sova, det finns så mkt att ha fobi för, det finns ju dom som typ har en fobi för tegelplattor, ja fobier kan visa sig på dom konstigaste sätten, jag har en liten fobi, för fötter, jag kan inte riktigt förklara varför men jag tycker att det är fruktansvärt äckligt..kom då och tänka på min kompis clink, hon har en rivsår, numera ett ärr som aldrig kommer att försvinna på sitt ben från en tånagel från en pojkvänn, undrar vad jag skulle göra om jag var med om det traumat ? amputera benet kanske ?
jag skulle iallafall må dåligt över händelsen och att sedan behöva bära med sig ett ärr till på köpet..

ikväll skall vi ev. på inflyttningsfest men jag ska ta det lugnt, ska ju på kryssning i morgon..wohoo !

återkommer förhoppningsvis på måndag med detaljer och bilder från sjöslaget..skepp å hojj sålänge !

lägenhet i stan ?

hej hopp !

det blev tyvärr inga kort i helgen, glömde kameran =(
men kul blev det endå, förfestade hemma hos tina sen dog vi upp till alexandra, vart riktigt kycket folk, tar lite cred fr det iochmed min lockning jag har gjort till typ alla kingenbor på facebook  =D
sen vidare till terassen, det var riktigt kul faktiskt ! Komm hem vid halv 4 typ, robban kom från stan vid 4, vid den tidpunkten satt jag i ett hörn å tugga på en brödkant å var livrädd för en ailien som jag trodde var utanför huset för jag hörde ett ailien ljud, som iof. troligen var en rådjur som skällde men just då kändes ailien mer troligt..tur att darlingen kom !
Idag har vi vart nere på stan å kollat på en lägenhet vi vill ha, verkligenl, imorrn lär budgivningen börja ,,krypavstånd till bluemoon..jajjemen ! =D lär ju bli förfest hos oss typ jämt i sånnafall..paarteej !

jahanähäjahanähäjahanähä

hej på re

satan i gatan

vad snabbt tiden går, känns som om det var måndag i typ går, å idag är det fredag igen..
har inte hänt så mkt i veckan, red i tisdags, fika med carin igår..ikväll blir det lugnt, jag å robban ska ut å käka å sen blir det nog bio, imorrn förmiddag beger vi oss till kingen, robban ska ut med patrik å tobbe å co å jag skall härja loss på terassen, kan nog bli livat !

återkommer på måndag med rapport å kanske lite bilder..

Hittade en gammal bild på oss, tyckte den var rolig, vi sser ut som fjårtisar !

image35


egyptenresan avbokad !

efter att nästan bara ha hört negativa saker om egypten bokade vi av resan å bokade istället en till kap verde !
lite dyrare men tror att det kommer bli mycket mycket bättre !!!! =D