En slagskämpte talar ut

I lördags blev det en speciell dag, mycket konstigt hände, i vanlig ordning, på nått konstigt vis så brukar konstiga saker hända runt mig men denna lördag blev något utöver det vanliga..
Eftermiddagen började med att jag å mina jobbarkompisar begav oss till rocklundahallen för att kolla på bandy vm, semifinalen mellan sverige-kazakstan, hade med oss ett antal termosar med starkt innehåll så att vi skulle vara i form inför kvällen, under matchen så la vi märke till massa kineser som sprang runt med jätte roliga pälsmössor, varsin sån ville vi såklart ha så vi tog kontakt med en kines som iof. visade sig vara mongol men endå, han kunde inte ett ord engelska så vi peka på mössan å dona å sen förstod han å slog in 100 på sin mobil, wooho tänkte vi å langa en hundring å drog, på vägen ut blev vi stoppade av vakter som bad oss att följa med och jag vet inte hur många tankar som flög genom mitt huvud, det verkade ungifär på dom som at vi hade köpt oss lite amfetamin inne på bandyn, men såklart var det mössorna som var problemet, mongot, eller förlåt, mongolen hade menat 100 euro, eller 1000 kronor, hur fan skulle vi fatta det ? så vi fick lämna tillbax mössorna, förutom maria som hann undan..vilket kap hon gjorde!

På kvällen var vi på blue  moon bar, där var det hysteriskt, jag blev nedslagen av en helt rabiat brud, hon slogs å jag ramlade å hon revs å sparkade, tills nån kille tog bart na å jag kunde komma därifrån. Hysteriskt var ordet, så nu har jag polisanmält na å har lite blåmärken, blodiga rivsår å bulor i huvvet...så kan de gå..

Under kvällen hitta jag en snubbe på krogen som hade köpt en pälsmösa även han, å om vi säger såhär, jag har en pälsmössa nu ja, undrar om han blev förvånad när han vaknade utan sin fina mössa med en plastgran under armen ??

// Järnet


jag tvingar mej själv...

Ja jag har egentligen inte alls lust att skriva men efter omkring 4-5000 mail om klagomål får jag väl offra mig lite ;)
Livet har rullat på fint sen sist, har vart i thailand, Kata beach i Phuket, det var alldeles underbart, solade, badade, drack drinkar, åkte longtailbåt till olika paradisstränder å shoppade, ja man har ju haft det sämre om man säger...
Men man kom ju hem igen, iof. tycker jag alltid att det är ganska skönt att komma hem, borta bra men hemma bäst, skön säng, rent, frächt, men allt har ju sin egen charm...
Här hemma satte jobbet igång och en träningshysteri, haha nä inte hysteri men jag är hurtig, försöker iaf. gå till gymmet 3-4 dagar i veckan och köra olika pass, typ bodypump, bodycombat eller bodystep, riktigt kul när man kommer igång och jag måste köra på annars blir det inget alls..Beach 2009 kommer inte bli nådig ;P

Sen har vi tagit oss an ett litet odjur som jag egentligen tror skulle höra hemma i hells angels, han är en riktig lite bråkstake men hemskt söt, Alf heter han och är 9 månader, lite puckad men jag tror det går att få ordning på´n =)

I helgen som var så var jag å robban i Uppsala och firade Hanna som blidde färsig polis, hon e så duuktig! Tycker det känns riktigt coolt att känna en riktig polis, jag brukar ju i vanliga fall vara lite skrajsen och stampa bromsen i botten även om jag inte kör för fort å hanna e jag ju inge rädd för så det känns lite skumt, men väldi kul! =)

Ikväll ska jag och mannen gå på bio, ska se australia, sägs ju vara bra så det blir nog spännande.
Jag ska försöka att vara lite duktigare på den här fronten igen, vi hörs gör vi..


Odjuret ALF


Vi i Thailand


Min favoritpolis å ja


Jag vill också bli polis när jag blis stor, och alf vill bli polishund!