här e mina idol favoriter


gurkorna ven runt mitt huvud

Åh nu har jag kommit av mig igen, känner inget bloggsug, tänk om man skulle va typ blondinbella, vilken press på att skriva, skulle jag inte palla tror ja..eller jo om jag fick en massa pengar för det så skulle jah =)
I helgen var vi i linköping, tog det lugnt på fredagen, shoppade på lördagen sen var det förfest hos karro med ett trevligt sällskap, spelade lite spel å lyssnade på stolpskott från idol, min favorit e "jag blir full på min cocacola" jag älskar honom, på andra platsen kommer operakillen, även han en riktig stjärna, den sistnämnda är jag osäker på om man driver eller inte, han skulle kunna va grym på teater och bara larva sig men coca cola killen är förståndshandikappad, det är jag helt säker på..
Efter karros förfest gick vi på harrys, det var kul, efter det gick vi till burger king där jag och karro hade matkrig, det blög saltbomber, pommes, dippade pommes (dom var bäst för dom gjorde mest skada) även saltgurkor ven omkring...jag fick en tillsägelse av en burger king arbetare "-ska du vara kvar här inne??" sen spände han ögonen i mig och jag fick försäkra honom om att jag inte skulle kasta mer gurkor, slug som jag är började jag kriget direkt när han gått...det sluta med att jag hade hela min navel full med salt, bea-dipp mellan tuttarna och karro hade vitlöksdipp på kinden.
Robban hade blivit utslängd från platå han med (haha) så vi gick hem runt halv 3, ganska skönt.
I dag har jag vart på core på njoy, jävlar vad jobbigt det var, men såhär efteråt känns det riktigt bra!
Idag började desperate housewifes.lovely!

Nu ska jag sussa.

helgen

Gick fort som vanligt, i fredags var jag å robban hemma hos mirres komis betty och drack lite vin å prata skit, jag ska ev. börja hoppträna bettys häst, skulle vara as kul! E så sugen igen!
På lördagen begav jag mig till bro, hälsade på jessica å milo på dagen, sen åkte jag hem till snyggboda, passade på att träffa iris lite, hon är så rolig nu!
På kvällen drog jag in till stan å mötte upp fia, akå, karin, love+hans tjej, eric, basse, adam och en japan som bara kunde prata spanska så han hade lite svårt att kommunicera förutom med basse som kan spanska..
Vi käkade på helenas krog på fridhemsplan, riktigt najs snälle, as god mat, dit ska jag lätt igen.
Sen gick vi och tog några drinkar på allmäna galleriet, riktigt skumt ställe men rätt soft på nått sätt..sen vidare till medis där vi gick på snaps, var inte där jätte länge då vi skulle ta sista pendeln hem för att slippa taxi, kom till kungen runt halv 2, ängnade då som sista timmarna på golden cave i kungsängen där vi mötte upp nåra kamrater..sen hem å hopp i säng, dyngrak, bev telefon trakasserad av en brunstig 20 åring, fick stänga av luren efter ettag, vette fan hur han fått tag på mitt nummer!?

Idag har jag vart på body step efter jobbet, hoppas jag kan gå i morgon, det kunde jag inte sist...

På återseende!


gängmedlem?!

Fredag, det känns verkligen som typ onsdag, vart tar veckorna vägen egentligen ??
Dage har vart bra, har vart på jobbet, sen tog jag en fika med fia, shoppa lite smink å sen hem..nu sitter jag här i soffan, ikväll ska jag och robban ta det lugnt, hemska tanke, jag blir så otroligt rastlös, jag vet inte varför jag e så dålig på att ta det lugnt på helgerna, jag tror det är för att det känns som att man inte tar vara på helgen då..de bara känns som att fredagen som jag älskar bara går åt till att göra sånt som man gör hela veckorna, sitta i soffan å glo å sen blir man as trött typ 10 å så går man å lägger sig å vips e fredagen slut.
jaja vi får se hur det går, ska iaf. börja laga käk snart, de blir falafel i tacoform idag, fia sa att det va mummit så vi får väl se. Imorgon förmiddag åker jag till bro för att träffa jessica sen vidare hem till mamm å papp, leka lite med min brorsdotter iris å sen på kvällen åker jag å ett gäng in till stan å käkar middag å dricker vin..trevligt.
Gäng föresten, vad roligt det lät, det lät som att jag var en gängmedlem, i nått coolt gäng, typ en gäng med väst, coolt det skulle va...


shakira shakira

Nu e jag långhårig som nästan aldrig förr, jag och mirre var kvar efter jobbet å dona med det, hon e så duktig!
Blev bättre än vad jag hade väntat mig då mitt hår var tämligen speciellt eftersom de e i flera olika färger, de e permanentat å i olika längder, men hon fick till de riktigt bra..nå vad tycker ni ? hiss eller diss ? =)
Just ja, lugg blidde de ju också...


hårförlängning

Ni anar inte hur stolt jag var över mej själv när jag palla mig iväg till gymmet 07.45 i morse, mötte upp fia där å träna sen en timme ungifär, riktigt skönt faktiskt, satte oss sen för lite frulle på mocca, jag beställde en moccalatte, jag vill ju gärna lära mej men fy fan vad äckligt, jag kommer aldrg bli nån kaffedrickare..sen bar det av till jobbet, mitt på dagen fick jag en ryggrengöring av maria, så himmla skönt, igår var det ju ansiktsbehandling, det e lyx!
Ryggrengöringen var  peeling, sen massa andra olika krämer sen nån lerinpackning, sen massage sen heta lavastenar över hela ryggen, guuud vad skönt det var, nu e jag som ny nästan!
Nu sitter jag här i soffan å det har just vart 3 karlar här inne som bytt fönster åt oss, kändes lite konstigt med främma folk i hemmet..fönstrerna var jätte fina!
Nu ska jag gå till spicy och köpa käk sen ska mirre göra en hårförlängning på mig..shakira var det ju! =P
 lägger in en bild sen så får ni se resultatet!

pöss

frågor

1. Vilken mat äter du ofta?
kycklingsallad eller kräftsallad

2. När du är på kalas är du den där personen som sitter eller hjälper du till?
Beror helt på vem man är hos och hur nära man är personen i fråga, men tror nog att jag hellre är den hjälpsamma.

3. Var sitter du helst och bloggar?
i soffan

4. Köper du ofta Triss?
nej nån gång per år kanske.

5. Vilken stad eller vilket land har varit ditt bästa semesterminne?
Thailand med Robert och co förr förra julen, allt var alldeles underbart!

6. Vilken TV-kanal tittar du mest på?
Kanal 5.

Klädbutik - handlar nog mest på Gina så det får väl bli det då

Inredningsbutik- ikea, mique, lagerhouse

Godis turkiskpeppar

Stad - Colaste jag var i var nog hong kong, e nyfiken på new york

Dryck - ramlösa skogshallon

Musik - Väldigt blandat,

TV-serie - Desperate Housewives, bonde söker fru, ensam mamma söker ;)

Träning - afrodans e sjukt kul

Bakverk - mazariner

Kaffe - ysch!

dermalogica

Idag har jag fått en ansiktsbehandling på 1.5 timme hos maria som jobbar på mitt jobb med dermalogica, guud vad skönt det var om man bortser från portömningen men såhär efteråt är det ap-skönt alltså, känner mej alldeles ren å len å skön. maria var så duktig!
Nu har dom hållit på att byta fönster här i huset i typ 2 veckor, i morgon är det våran tur, det har vart sjukt irriterande att varje morgon vakna av ett satans bankande på huset, så jag som är lite morgontrött har då gått in i gästrummet och lagt mig och sovit vidare i stället, lite längre från bankandet.. i morgon stormar byggkillarna in här 8.00, då måste jag vara uppe och gärna här ifrån, funderar på att gå och träna på morgonen, killarna skulle nog tycka att det kändes konstigt om jag låg kvar i sängen å grisa när dom bytte fönster ?!
Jag fick ett pris idag från paul mitchell då jag och mirre van 6-kampen vi hade på en av jobbfesterna förut, det var thee tree oil shampoo, jätte bra!
Ikväll ska jag iväg till ett ställe och lyssna på tina å liljan från jobbet när dom håller ett föredrag om hår och stil typ, ska bli spännande!

vi hörs!


värdebeviset

nu var det ett par dagar sen, i´m a bad blogger...jaha vad har hänt sen sist då ??
i fredags var jag hemma hos linnéa å drack en massa vin, snacka skit å spela buzz, det var jätte trevligt, det var ett bra tag sen nu så det var verkligen på tiden!
Sen på lördagen lekte jag med fia, anna å peter på dan, var på stan å kolla lite å käka lunch sen på kvälle var vi på kräftskiva hos maria å sen när dom andra drog hem så drog jag vidare till min kund linda som  hade partaj, hade riktigt kul där med, jag dansade afrodans för alla på festen, det slutade med ett svartsjukedrama, jag måste vara som hetast när jag beter mej som en apa, eller iaf. het ?!

Jag, anna, fia å peter prata här om dagen om att jag fick en sån fin ring av robban här omdagen å sen fundera vi lite över när jag gav honom nått fint sist, jag tror det var ettag, iof. står jag fortfarande fast vid att som tjej ska man få mer presenter än vad killar ska få..de lixom bara e så, men eftersom  jag endå tyckte det var ettag sen så beslöt jag mig för att göra en gullig sak idag..
När robban kom hem satt de ett brev på ytterdörren där det stod:

Detta är ett värdebevis som du får för att du är världens bästa kille
och är så snäll och rar och tar hand om mig så mkt.
Med detta värdebevis får du
1. strax en as god middag som jag lagat
2. ett biobesök ikväll
3. en stor puss när du kommer innanför dörren
4. en extra het puma ikväll

haha det tycker jag iaf. var lite gulligt, han blidde glad också å de va ju huvudsaken =)

Förövrigt har jag en lyxvecka den där veckan, i morgon ska jag på ansiktsbehandling, på onsdag ska jag
på nån ryggbehandling och sen förlänga håret, ska ha sjukt mkt hår, hade tänkt mig att jag ska se ut ungifär
som shakira, jag är ju ungifär lika bra på att dansa som henne också så det passar ganska bra tycker jag ;D



Nån annan än jag som tycker att hennes händer ser helt sjuka ut på den här bilden ?

bröllop

nej jag ska inte gifta mig men man kan inte låta bli att börja drömma om vad man en dag ska ha för bröllopsklänning i och med att man har brudar på jobbet varje fredag som man ser får fina frisyrer eller gör naglar på och sitter och pratar bröllop i 1½ timme..satt just och kolla lite brudklänningar (jag tycker verkligen bara att det är kul att kolla!) =)
Här kommer några exempel, både fia å hemska..smaken e som baken..





oj vad bra alla bilder hamna..(haha)

besök svett och idol

Halloj!
Morgonen började lite lugnt pga. ett avbok från en kund så jag passade på att ta en promenix till linnéas nya salong å blåsbo, jätte mysigt hade hon fått det, tror det kommer gå som en dans för henne att vara salongsägarinna!
Efter det var det jobb, hade en jätte speciell kund som svettades floder under hela behandlingen, och då menar jag det verkligen, floder! det rann från pannan och halsen ner mellan brösten, det såg ut ungifär som om det spöregnade ute men nej, det var bara svett..absolut torr kansk skulle vara nått ? men det kanske skulle vara svårt att köra det på hela kroppen ?
Ikväll blir det lite middag och sen idol hos fia..tror hon skulle bjucka på nån fiskgratäng, gott.

hej svejs

afrodans

var jag just på, fan vad kul det var, från å med nu ska jag gå varje tisdag, riktigt skönt och jätte kul..man kanske var neger i ens förra liv ? =O
Annars har det inte hänt nått speciellt idag, min och robbans svamptur gick rnt åt helvete igår iaf. hittade inte en enda jävla svamp, inte en enda!! sjukt.
Idag fick jag däremot ett kilo kantareller av en kund på jobbet, hon hade hittat hur mkt som helst, kul för henne!
Nu ska jag ta och värma en matlåda från frysen, e inge sugen på att laga käk nu, corn med thaicurry å nudlar tror jag det blir, mummit!

Trevlig kväll

ett nytt försök...

trotts min fästing på benet och inte så mkt svamp sist ska jag och robban ge skogen ett nytt försök, har just vart och köpt sallad som vi ska ta med så vi slipper äta flugsvamp å granris när vi blir hungriga. Robban hade pratat med sin kompis risto idag, han hade hittils plockat 40 liter kantareller,,,,,det är jätte många svampar! Om vi inte hittar nått nu på hans jaktmarker vet jag inte vad jag gör, går och köper lite på ica kanske ?
Idag har det annars vart en helt vanlig dag, vart på jobbet, filat filat å åter filat =)
Nä nu beger vi oss ut i skogen, hoppas jag inte irrar bort oss nu igen, om vi gör det så kanske jag aldrig skriver igen, spännande tanke...

// Janet

vad är det som händer här ??

jag är skräckslagen, jag vet inte vad det är som händer, detta måste vara något utom de naturliga...
Jag märkte först att mina händer var fulla med färg helt plötsligt, gick och tvätta och visst, det blev rent, när händerna sen var torra kommer färgen igen, utan att jag hade tagit i nånting, kulörerna är röd, svart, blå och grön, det är dom två sistnämnda färgerna som är mest skrämmande. mest onaturliga om man säger så...här kommer ett bild bevis, vad är detta ???




kulörerna är tydligare på riktigt...

jag har fått en tvilling!

Nu har det hänt, jag har fått en tvilling, och inte vilken tvilling som helst, det är en tvilling som jag bär med mig överallt, en siamesisk tvilling kan man säga, jag har nämligen ett fästinghuvud på benet, efter vår lilla svamptur här om dagen så hade jag en liten rackare på benet och när jag skulle dra bort den så fick jag bara bort halva..så nu sitter ag här med mitt huvud på benet...
Folk brusar upp när jag brättar och säger att jag måste till akuten och herregud vilket ståhej, jag känner mej ganska avslappnad och väntar på att naturen skall få följa sin gång och huvudet skall ramla loss av sig självt..
Nog om det, igår hade vi jobbfest, var först på kristiansborgsbadet och bada bastu å mös, sen åkte vi till jobbet och gorde oss vackra sen gick vi till å och käka å söp, sen en sväng hem till oss och sjöng lite singstar, käre gode gud ör så att vi inte får en till vräkningslapp!..sen gick vi på blue moon, hade riktigt roligt...tror att jag kunde fått mej ett lesbiskt hugg om jag hade velat, hon var närgången på ett annurlunda sätt och tog efter ettag tag i min klack på skon å börja jucka mot den..eller gnida den mot sig eller vad man ska säga samtidigt som hon sa nått lesbiskt..jag blev lite spänd ocg drog foten till mig och försökte byta samtalämne...
Idag är det en riktig slappardag, jag sitter hemma i soffan i mysdressen och bara är, börjar dock bli lite rastlös och nu ska jag nog städa undan lite efter igår..vi hörs!


svampplockning

igår var jag och mirre ute och plockade svamp efter jobbet, kom väl ut i skogn runt 18.30 så vi var lite sent ute,
i början gick det lite segt då vi inte riktigt visste vart vi skulle leta, efter ettag började vi hitta lite svamp, dock var det bara röda svampar med vita prickar på vilket jag tyckte mej ha hört att dessa skulle man inte plocka så jag lät dem stå.
Sen kom vi till en liten backe, och där var dom, kantarellisarna, i nästa backe hitta vi några fler, gärna runt stora stenar, så nu vet vi var dom trivs dom små rackarna, sen började det skymma så vi skulle bege oss mot bilen, jag påstod då att jag hade ett av världens bästa lokalsinnen och pekade mot ett hål att ditåt var bilen, vi gick å vi gick å vi gick å vi insåg att vi var vilse, å det var mörkt, paniken började sprida sig och jag såg bilder framför mig där jag och mirre sitter i en liten grotta och äter råa svampar och håller värmen med lite granris men mobilerna utan täckning, men när vi sen gick åt det hållet mirre tyckte så kom vi fram till bilen, konstigt det där med tanke på att mirre innan sa att hon hade sämst lokalsinne och jag sa att jag hade bäst?!
Nu ska jag gå till lampaffärn och köpa en liten krumelur så jag kan  sätta upp vår nya kökslampa, eller rättare sagt, så att robban kan sätta upp den..
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, åker ut å kollar lite bilrace kanske, imorgon blir det party, sätter igång 12.30 så det gäller att vara i form i morgon!

trevlig helg!

vilken tripp!

ja hoj vilken nostalgitripp jag just fick, satt å kolla runt lite på youtube bland en massa strunt och helt plötsligt kommer
introt till en av mina gamla favoritserier upp, nämligen vita lögner, varför finns det inte sånna här godingar på tv längre,


vilken nostalgitripp va ??
Jag hade en del serier som jag följde slaviskt när jag var yngre, bla. den här då sen var det även lite
tre kronor, rederiet, vänner och fiender, en riktigt gamal goding är även varuhuset, den var fin, minns ni den ?

Nu önskar jag bara att dessa börjar sändas igen....

städtant

uj vad jag har städat nu, ibland får jag nån sorts städjävul i kroppen, å hej vad jag kan städa då..
Idag är det tredje dagen på min å tjejjerna på jobbets soppdiet, dom gör det för att gå ner i vikt å jag gör det mest för
att rensa ur kroppen, det enda man får äta är en grönsaks/nudel och kycklingsoppa hela veckan, börjar bli sjukt trött på den här jävla soppan nu då man har ätit dom till alla mål varje jävla dag...ahh..nu förstår jag hur tufft dom e du är vad du äter har det...
Ikväll börjar idol, jag tycker det är alldeles fantastiskt med alla puckon som gör bort sig på tv..här e ett exemplar, henne älskade jag




Här kommer även några bilder på mitt nystädade hem..
håll till godo gottfolk






de e inte ofta man har överkastet på om man säger så..

städtisdag

God morgon!
Idag har jag haft lite sovmorgon, ska inte jobba så mkt idag utan istället ta hand om andra saker, bra att ha sådana dagar ibland tycker jag, nu ska jag sätta igång och städa, det ser förjävligt ut här inne, på riktigt förjävligt!
Sen blir det lite jobb sen till bvs å hjälpa robban med pappersjobb..en lite tråkig men behövlig dag.
Igår kväll var jag på bodystep, de känns i benen idag om man säger så...skönt.
nä nu måste jag sätta igång å vara flitig..
hej hej