Kul grejj

Hittade en rolig sak som jag sälvfallet måste föra vidare..man ska söka på dessa grejjer på bilder på google å klistra in..då ska vi se..

Namn:

Efternamn:

Favoritfärg:

Åt senast:

Dålig vana:

Favorit grönsak:

Favorit djur:

Jag bor i:

Mest användbara prylen hemma:

Senaste inköpet:

Nått som gör dig glad:



Helst skall man ta den första bilden som kom upp men de blir i vissa fall lite väl svårtytt då så jag tog den första eller den första braiga =)

den där janet...

den där janet...

bara för det kommer det en till bild..tuperingen gick över styr..

Kör pärlan på mantorp

Kör pärlan på mantorp

woho nu har jag lärt mej att lägga in bilder med..rooolit..(ska byta framlampan nån dag med) =)

juhupp

jaha då var det onsdag, min flitiga blogganda börjar tyvärr dö ut lite granna..ibland e jag så jäkla kreativ.
Tiden har gått fort sen jag skrev sist tror jag minsann,  från i torsdags till lördag var vi nere i linköping å körde banracing på mantorp park med min pärla, det var så jäkla jäkla kul verkligen, första gången jag körde riktig bana, men verkligen inte den sista...
På lördagen när jag kom  hem så gick jag på bio med fia, emma å marielouise, såg nya pirates, var väl sådär, känns som om det e lite mkt av allt, har en liten förkärlek till jack sparrow..
I söndags var det mer bilar, var å körde konbana med SAD..
Jag var med om en smärre chock i torsdags, när jag kom hem efter jobbet så skulle jag packa till linköping, skulle då packa min plattång, å märker då att den e hysteriskt varm å ha bränt stora märken i mitt sminkbord..TÄNK OM jag inte skulle ha tatt med den till linkan, då hae den säkert tänt på sminkbordet å eldat upplägenheten..hemska tanke ! =O
Imorrn ska jag rida, har ju blitt medryttare på en polle nu så jag rider varje onsdag..svin kul att ha kommit igång igen verkligen "
Nu e det mys å sovtajm!!

kram på sej

göteborg !

Har just kommit hem från en liten romantisk trip till götet med älsklingen. Vi har bara myst, tagit det lugnt å bara varit..käkat god mat om kvällarna, shoppat en massa om dagarna å gått omkring å kollat in göteborg. Har inte vart där så mkt, å det var länge sen sist så det var kul, jäkligt mysig stad. kanske skulle flytta dit ettag nångång?!
idag innan vi åkte hem tänkte vi vara lite kulturella å gå på naturhistoriska museet, robban hade för sig att det var as coolt från när han hade vat där som liten, vi var väl där i ca 7-8 minuter, det var verkligen allt annat än intressant, bara massa uppstoppade fåglar å skellett typ..robban misstog sig lite, sånt kanske var roligare som liten ??
På vägen hem tog vi en liten omväg förbi linköping å hämtade upp rambo hos robbans päron, jag har längtat efter den lille krabaten som fasen, han har vart där i en hel vecka för att jag var på massa sjukhusbesök förra veckan.
Nu ska jag käka lite nudlar.. 

skepp å hojj !

spex..

halloj halloj !
idag är det lördag igen, läget är inge vidare faktiskt, men men, idag ska jag iväg på spex som högskolan har, det skall vara roligt sägs det så det blir det nog..
Vet inte vad jag skall skriva igentligen, nu ska jag inte jobba på en hel vecka, det blir tufft ekonomiskt, men men jag måste ju, ska göra massa undersökningar av magen igen så jag har inte så stort val, det får bli somm det blir, tur att jag har världens snällaste karl som hjälper mig..

Nehepp nu ska jag ta å gå ut med voffan, ska tydligen samlas hos fia redan klockan 2..herre min je, lite väl tidigt..

Trevlig helg !


bajsmåndag...

hej hopp!
Helgen är över igen, jag hatar måndagar..denna måndag har vart tråkig, fast endå gått rätt snabbt..det har vart helt galet lungt på jobbet..undrar varför, de va ju faktiskt löning ganska så nyligen. Jaja det börjar väl rulla på igen imorrn får man hoppas..
I lördags var jag på blue moon nykter, det var faktiskt jävligt tråkigt hemskt nog, önskar att man faktiskt kunde ha kul utan alkohol, eller det klart man kan det men när man va nykter på krogen så snörde jag mej bara på fulla folk å insåg att man måste se jävligt rolig ut när man dansar när man e full när det knappt gick att få in takten på dansgolvet nykter å när man druckit tycker jag alltid att jag har sjuuukt bra taktkänsla..haha

Allt e upp å ner hela tiden nu, jag mår skit psykiskt, de hör inte till vanligheten, jag kan bara inte vänja mej vid tanken å all oro och att jag mår så jävla crap pga. magen å min jävla sjukdom, antar att det e normalt, dom säger det men de e jobbigt som fan att försöka hålla skenet uppe utåt..tur att jag har många som hjälper mej å stöttar mej mkt..tack !
Jobbet blir lidande av att inte jag mår bra såklart å att jag måste till läkarn mkt å så..men va fasen, jag måste ju, det får gå endå..

Åh vad jag längtar tills nmästa helg..gööötet med älsklingen!! =D myspysit !

Nu e det tv..hej


pipa !

jag har köpt en vattenpipa, det e väärldens drag iden..hoho !

vart tog långhelgen vägen ?

jaha då var det tisdag då, vilket betyder att långhelgen är över, det har vartg bra. i lördags åkte vi hem till kingen för akå å fias överraskning till mig, vi gick på wallmans golden hits..faaan vad kul vi hade, käka 3 rätters å drack en massa alkohol å sen va det dans å kareoke hela natten..det var helt grymt, har aldrig vart där förut, det e ju 25 i dörrn så ska man vara där får man ju käka, blir ju lite dyrt om man ska göra det varje dag, våran nota på maten å en del av kvällens drickande gick på 8000:- haha livat !
Sen på söndagen var det då fördelsedagen, var en lugn dag, var bakis å skakis så det blev inte så livat alls, farmor å co kom å käka lunch..
Sen var det valborg då, förfest i folketshus hos fias studentkompis, skulle grillat, jag å fia förberedde som fan å släpa med filtar å hela köret, sen när vi kommer dit så har ingen orkat köpa kol så vi använde grillfunktionen på ugnen i stället..inte så mysigt. Efter mycket förkrök, började alldeles för tidigt, mycket konstiga funderingar om höns å ägg, kommer alltid in på sånna djupa tankar på förfester..fick lite bra svar av några klocka studenter men än är jag inte klar med mitt höns forskeri..sen bar det av till kåren, det var livat, mycket folk. hade riktigt kul faktiskt.
Var hos doktorn igår på dagen, hon bytt ut mina mediciner så nu har jag fått en som jag inte får eller kan dricka alkohol samtidigt som jag äter.. (50 dagar) så nu blir det lugna gatan för mej tills midsommar..det kanske är bra för levern ??

Presentlistan:
ögonfransförlängning (mamma å pappa)
skor (mamma å pappa)
byxor (mamma å pappa)
göteborgsweekend (robban)
goldens hit (akå å fia)
presentkort (freddan å soffi)
parfymkit (farmor å co)
plattång (robbans föräldrar)

kalasbra presenter =D

skepp å hojj