möcket på G

Idag har jag fått min moppe jag beställde föra veckan, den kom åkandes i en stor låda i en lastbil sen var det bara att ladda baterierna å tuta å köra, så jag har tatt en lite premiärstur, jätte kul =D
Igår kväll köpte jag en mini cooper s, sålde ju imprezan förra veckan så en liten mini fick ta plats istället..riktig rolig bil faktiskt, å framför allt mer ekonomisk än subarun, sålde imprezan för att vi har kollat på radhus på sistonde, å nej jag är inte gravid, alla tycks tro det när vi börja kolla radhus å skulle sälja imprezan..haha
Har precis förstått mej på hur man la in bilder från mobilen till datan så här kommer nåra..
skepp å hoj

image31
image32
image33
image34

avslutade med en bild på världens sötaste unge, min brorsdotter iris ! (ledsen att jag ser lite hysterisk ut)


rättelse

jag vill rätta lite, i förra inlägget skrev jag att jag trodde att rambo hade aspbergers syndrome, detta stämmer inte, jag tror istället att han är autistisk..

vill åxå berätta att jag har köpt rena rama rolf på dubbeldvd, minns sen jag var liten att det var hur roligt som helst, så är tyvärr inte fallet, ok att det är rätt kul men inte så överdrivet, å om rolf (lasse brandeby) kunde låta bli att skrika hela tiden skulle det vara ännu roligare !

förkyld

hej å hopp !
Ligger hemma å snörvlar i min ensamhet, har blivit ap-förkyld, förr var jag förkyld jätte ofta men sen jag börja äta medicin för magen så är jag inte alls förkyld så ofta..det är jätte bra !
jag känner mej lite uttråkad av att ligga hemma vilket medför att jag inte känner att jag har nått så kul att skriva, vad har hänt sen sist då ? började jobba förra måndagen, när det fina vädret kom, haha så typiskt men man fick jta vara på kvällarna i stället. I helgen tog jag det bara lugnt, var lite småförkyld då med så vi passade på att städa å tvätta vilket behövdes efter semestern..på lördagen var vi ute på hässlö, robban körde 402 m. hade åxå tänkt köra men jag hade ont i magen så jag kunde inte tyvärr. Tog en shoppingrunda i söndags med älsklingen, blev en midjehög kjol, en t-shirt, lee-jeans å en luvtröjja från bik bok.. robban köpte sig ett par nya g-star jeans. jätte fina !

Rambo har varit konstg sen vi kom hem från semestern, iof. är han ganska ofta konstig men nu mer än vanligt, han är paranoid och tror att han inte kan gå på vissa ställen av golvet, har börjar fundera över om han har aspbergers syndrome ?

Häromdagen hittade jag ohyra på en av mina växter, jag tror iallafall att det var ohyra, det såg ut som små svarta prickar..jag bar ut blomman på balkongen å strax därefter började det klia något fruktansvärt. jag hade som tur var inte fått någon ohyra på mig men iomed att jag trodde det så kliade det som fan, tänk vad psyket kan spela en ett spratt va ? jag kanske också är lite paranoid ?

// janet

bara vanlig helg nästan.

jahapp då var typ semestern slut då, fan vad träligt, men ´jag har endå hinnit med en jäkla massa, kom på imorse att det här e typ enda dagen på semestern hittils som jag inte har nått planerat att göra, jag kan inte bestämma mej om det är skönt eller inte, jag trivs absolut bäst med att ha ett späckat schema men ibland kanske de e bra att andas ut lite ?
Är hemma hos mamma å pappa nu, har vart här hela veckan, förra helgen var jag hos anna på 25 års kalajs, efter midda å förfest åkte vi inte till stan för att gå på trädgårn, när vi kom dit var det typ 300 meters kö å i samma veva märker anna att hon har glömt sitt leg, vi testa hirchen men anna fick inte komma in utan leg. bajs. så vi gick runt å fundera lite vad vi skulle göra, tillslut tog vi pendeln tillbaka till terassen istället, haha, fast det blev en lyckad kväll endå, tequilarejs, mkt dans, roliga männiksor å ett riktigt håll i gång, åkte hem 20 över 3, robban var inne i stan med patrik å tobbe å tog en taxi hem så han var i kungsängen vid halv 4, hoppa då av i centrum för att han trodde att jag var kvar där, ringde då mej å sen beslöt han sig för att springa hem (!) (typ 6 km) så jag fick också en lysande idé. jag springer hem å hämtar pappas stora herr cykel å ger mej iväv med mina 10 cm klackar för att hämta min man. cyklade som ett jihu iallafall å efter kanske 3 km så ser jag min själsfrände komma lubbandes i horrisonten. klockan var väl nu nånstans runt halv 5, robban cykla hem med mej därbak, har nog aldrig haft en sån nära döden upplevelse förut.
När vi kommer fram lägger sig robert för att sova under ett träd och av gamla erfarenheter vet jag att det kan vara svårt att få honom på andra tankar vid dessa tillfällen, det sluta med att jag kunde locka in honom med leverpastej.
Kom i säng runt 7 tiden så när jag vaknar några timmar senare å inser att vi ska på barnkalas klockan 1 kände man sig mindre taggad. Efter lite frulle å mkt vatten så gick det med.
I tisdags var jag, akå, robban, patrik å tobbe å maria på gröna lund, det regnade om vartannat men vi köpte regnkepar å var glada för det, det var iallafall ingen kö till nån karusell, skönt som attan.
I onsdags var jag robban mamma å pappa på cosmonova å kolla på deep sea. det e riktigt coolt faktiskt, man borde gå oftare.
Nu ska jag fixa naglarna på lilla mor här. Ger väl en ny rapport efter helgens bravader.

hej svejs