Long time, no see...

Hallå Hallåå !
Ja jävlar vad jag har slarvat, har inte skrivit på en vecka, förstår att ALLA ni som ständigt läser min blogg är sjukt nyfikna vad som har hänt i mitt liv..hahaa
Så, vad har hänt då..världens bästa fia har kommit in på sin engelska kurs i västerås, sjuuukt bra =), än så länge har hon inte fått nån studentbostad men det är nog på gång, tills dess funkerar vår lya som ett lutet kollektiv ibland =) 
Idag och igår är jag hemma i sthlm å jobbar, hade 2 kunder igår å 3 idag..
I helgen var vi nere i linköping, var ju tvungen att testa på pärlan lite längre..hon går som på räls ! 
I linköping tog vi det lugnt i fredags, i lördags var robban hos erik på förfest å gick sen på harrys, jag var på förfest hos sofia å martin, det va halvkul, inte alls samma drag som när man själv har förfester å försöker ha lite roliga lekar å så  =/ men men alla kan inte va lika roliga som jag helt enkelt =P Sen gick vi på Plaza, vilket jäääla skitställe..blää dit går jag aldrig igen !!!
Känns så pissigt om vi ska flytta dit i höst, det finns ju verkligen inget riktigt bra uteställe i hela linköping, as surt, det kanske man ska ta å göra ?? Öppna ett as coolt place ?! haha Janet som krogägare, skulle inte kunna gå annat än illa..

Nä nu ska jag äta frulle å sen ska ja gå ut å gå med Iris =) 

På återseende ! 

GT ägare !

Tjolahopp !
Weheey jag är ägare av en vit impreza gt, iallafall om ca 4 timmar =D den kommer bli såå frän när jag får sätta lite janet prägling på den =), det blir rosa reklam stripes på sidan, vita fälgar med rosa fälgbana å lite mer rosa detaljer..äs coolt !
Sitter här på jobbet och har just kollat på lottas bilder från maroco, herre jäklarns, det e lite skillnad från sverige..hahaa det tycker jag iof om det mesta, sån jefla svenne som jag e =)
I helgen har vi bara tagit det lugnt, linnéa var hos oss i fredags å drack lute vin å kolla på Freddy got fingerd..äntligen, som nea har tjatat om den..haha men den va riktigt rolig faktiskt ! Sen i lördags tränade jag på friskis på morronen, fixa lite i garaget med robban sen å på kvällen kom det maaassaaa snö så vi åkte ut å sladda med 740:in hahaha den va riktigt kul..med den gör det ju inte allt för mkt om man råkar köra på nått menar jag..

Ne nu ska jag ta å måla naglarna..
hej svejs

Pärlan e såld !

Buhuuu, min fina fina rosa pärla e såld =( Fast jag ska inte deppa, det kom ett pucko från tensta (behöver kanske inte säga mer) och punga upp 80.000:- för henne så det va bara att släppa iväg henne.. Tycker iof. att det e lite jobbigt med tanke på att hon ska stå parkerad i ett almän garage om nätterna, imorgon bitti kommer bilen va länsad på däck, vinge, front, ja allt, skulle inte förvåna mej om den var bränd me, stackars pärlan =( Idioten skulle BILA med pärlan till turkiet i sommar, hahaha det lär va bekvämt när man sitter som ett S och så det mototljudet å allt, å utan ac, säker svin skönt !
Men men jag ska inte gå å gräma mej över det där, jag har ju fått pengarna, det e bara det att jag har en känsla av att han kommer ringa robban så fort det e nått med bilen å svarar han inte så skulle han lätt åka till västerås å stå utanför BVS rätt som det va..hoppas inte, men han sa innan han åkte att om det e nått så kommer han hit till västerås så får robert fixa...suck !
Näe det e bara att sluta deppa över d å börja steppa igen, jag ska ju köpa mej en vit impreza GT istället, möööcke mer användbar å praktisk ! Ska stripa den i rosa sen, men de kostar ju typ 10 papp så jag får vänta lite med det..

Idag ska jag å Nea träna, vi e sånna sjuka frisk levnadsmänniskor, röker inte, tränar, iof super vi som fan men endå =P haha

Ne nu ska jag glida vidare..ha det så jäla trevligt !

Hepåre

tlööött !

Jaha då var det söndag då, usch vad helgerna går snabbt =( Helgen har vart kul, i fredags tog vi det lugnt, hyrde sökarna, den va ok..Sen igår kom fia hit vid 12 tiden, gick på stan i ett par timmar, sen gick vi på ett medel special pass på friskis, de va heeelt galet jobbigt, typ 3 gånger så jobbigt som det brukar va, det var en kille som höll i det, de va mycket roligare å bättre än när bruttorna håller i det, jag blev mer peppad av en killröst...
Sen på kvällen käka vi lite hemlagad pizza, robban hade lite kompisar från linköping här me, sen kom nea hit å vindrickandet börja, förfesta 11 pers här, sen åkte vi ner på blue moon å härja, de va riktigt kul faktiskt !
Nu ska jag göra ordning lite käk..har förövrigt sjuuuuuk träningsverk idag =/

pöss på sej


Blondie och kändis !

Sitter här med hela huvvet fullt med blondering, eller nåja, jallafall botten, hade sån utväxt så då tog linnéa tag i det och försöker göra mej vacker igen =) iof. höll hon på att få ett hysteriskt utbrott under tiden hon satte i färg, har tydligen ganska möcke hår, hehe.

Igår var jag ute i stallet i surahammar för första gången, tan ken var att jag skulle provrida pontus som jag ev. skall bli medryttare på, men dom hade världens strömavbrott där ute i skogen efter stormen och hade haft det så i 2 dygn så vi kunde inte göra iordning hästarna i bäckmörkret så vi sket i det..så när vi sitter där vid köksbordet i mörkret med lite stearinljus så knackar det på dörren å in stegar en journalist från VLT och ber om att få göra ett reportage med oss och fota lite, å det gick väl bra tyckte vi, så han var med oss där i typ en timme, först när vi satt där inne å sen när vi gjorde iordning mat och sånt till tottosarna i stallet.
Sen imorse innan jag gick till jobbet så gick jag in å köpte VLT å jojjomensan, det var typ nästan  en helsida å en stoor bild på mej med pannlampa som gör hö i mörkret..hahaha ! Jorå jag kan skriva autografer om nån ber snällt om det =P

Igår fick vi nya sofföverdraget, KNALL orangt är det, men det blev faktiskt riktigt bra, det behövdes verkligen en färgklick i det rummet...

Nee nu ska jag sluta, snart ska vi gå till pitchers å äta soppa å dricka vin..mitt på blanska dan, haha busiga vi e =P.


Besök hos farbror doktorn

Dear diary !
Idag har jag äntligen vart hos doktorn, jag har ju vart risig i kistan sen jag kom hem från thailand, så idag pallade jag mej äntligen iväg till doktorn på besök, han var nästan helt säker på att jag hade salmonella, å så undersökte han  tarmen, de va svin mysigt..inte. haha nä så nu ska jag göra lite prover så får vi se..jag får inte laga nån mat överhuvudtaget ialafall, nu får han degt knivigt robban =)

Igår fick jag en väldigt trevlig överraskning, det handlar om jobb, jag tror jag ska hoppa på det, eller jag måste hoppa på det, jag får inte en sån chans igen...det e bara att satsa !

I eftermiddag ska jag åka å rida =D det sma bli jätte kul, har inte ridit på hur länge sen helst, hade tänkt att baka bullar nu på dagen men det kan jag ju inte, får ju inte göra nått sånt =/ skiiit..

Näe nu ska jag äta lite makaronipudding jag har i frysen och sen börja kriga med damråttorna här hemma.

På återseende..häj !

Åh vad trött jag blir !

Suck, jag tycker det är så här var och varannan dag, nu i morse när jag kom kl. 10 så ringer det 9.58, då är det min kund som ska va här om 2 min, -duu jag kan inte komma, jag har inga pengar..
Ehh det måste hon ju vetat igår ?? Och likadant igår kväll när jag skulle ha kund 16.30, kom ingen, ringde kunden 16.45 å skulle höra vart hon va, oooj jag håller på att köra skräp så jag kan inte komma..
Suck suck suck, vad är det med kunder, jag tror jag aldrig har missat nån tid hos frissan eller liknande i hela mitt liv och kommer nog aldrig göra det heller, det e ju SKAPLIGT irriterande för stackarn som missar kunden och sitter med 2 timmars dötid där man kanske hade kunnat få in nån annan ?!

Ja nu ska jag sluta beklaga mig, igår var vi iallafall och köpte sminkbordet, vilken lyxpingla jag e nu asså med gigantiskt sminkbord =D det blev jätte bra i hallen faktiskt..kanske liite i största laget men tanken va ju att vi skulle ha nån bättre plats för det sen när vi flyttar.

Inatt åkte Lotta potta till maroco, gaaalningen, hoppas hon är rädd om sig nu bara, å kommer tillbaka igen =O men iof. det borde hon ju göra, hon har ju kidsen här, å mej å nea me för den delen =)

Nästa veckan kommer jag troligen få min bil såld, en snubbe har fått lån till den nu så han säger att han ska hämta den i nästa vecka men man ska aldrig ropa hej innan man kommit över bäcken eller vad nu det e man säger, haha, jag tror det inte förns jag ser han åka iväg med pärlan =/ snyft, det känns sååå trist att sälja den, det e nästan världens finaste bil men den e så ofantligt opraktisk...blir möcke bättre med en impreza å den går ju snabbare me =D weeii

Imorgon ska jag rida, första gången på typ 1 år.. =O jippiiee !

Världens finaste sminkbord.

Hallå Hallå !

Sitter här på jobbet alldeles själv och har just ätit hembakad pizza, jag e sjukt bra på att göra pizza.
Min kund har just gått och jag har inte nästa förns klockan 16.30 =( tråkigt, de e lång tid kvar ju, men jag ska sysselsätta mig med att städa lite å så..

Efter jobbet ska jag å robban åka till Ikea och köpa ett jäätte stort smink bord till mej =D jag har alltid velat ha ett sminkbord, å så såg vi ett sånt i förra veckan på ikea som va såå himla fint, men då tänkte jag bara att man kunde ha det i sovrummet och där får det inte plats men sen igår kväll när jag var på väg hem från sthlm så ringde robban å sa att han hade vart på ikea och kollat på det igen till mig och tänkte att vi skulle ha det i hallen...så nu ska jag få ett stort sminkbord endå,,vilken man jag har va ?! <3
Nu kommer det väl va så kul att sminka sig så jag kommer väl kanske börja likna en transvestit eller nått..haha

Jahapp nu vet jag inte vad jag ska skriva om mer så jag lägger ner..
puss på er !


jahapp

Hallå Hallå !

Sitter här på jobbet och har inte riktigt så mkt att göra, ska ut på stan en sväng sen och köpa ny almenacka. Idag är det 5+ och grådassigt väder och regn, fyyy vad tråkigt det är !
Jag trodde verkligen inte jag skulle bli så deppig av att komma hem till sverige, men jo jag vill bara inte vara hemma, jag vill vara i värmen och ta vara på livet och dagarna, men jag vet ju att det inte funkar så, det finns alltid en grå vardag, tror jag iallafall ?! Om det inte fanns det så skulle man väl inte uppskatta det andra. eller ?

Nä nu får jag sluta tänka så, jag å nea ska ju bli superpossitiva, jag ääälskar regn och kalla dagar !!
Rambo är med mej på jobbet idag, tror han tycker det e kul att inte behöva ligga hemma å sova...

Nä´det känns som om inte jag skriver nått som är så kul att läsa så jag tror jag lägger ner..
Ha det så bra !

kram kram

Jag vill ha mer Thailand !

Hej hopp !
Det var ettag sen, jag har ju vart i thailand i två veckor och haft det alldeles för bra, jag vill inte vara hemma i sverige, det har vart så sjuuukt mysigt där borta !
Vi börja rutten i Hong kong, var där i 4 dagar, det var en galet cool stad, kan tillägga att hong kong är lika stort som öland och det bor ca 11 miljoner människor där, åk dit nån gång om du kan ! En dag åkte vi över till kina, det var åxå as coolt, vi var på ett varuhus typ lika stort som åhlens i sthlm, kanske ännu större, å alla affärer var så jäkla billiga så man blev helt galen, shoppade typ 3 stora resväskor fulla =D hur kul som helst..
Sen från Hong kong åkte vi till Khaolak i Thailand, hade vääärldens lyxigaste hotell, helt nybyggt och bara lyx lyx lyx, thailändare är så otroligt snälla och trevliga poch hjälpsamma, exempelvis: Jag var ute å bada i havet och blev brännd av en brännmanet och fick massa brännblåsor runt benet, då fick jag hjälp av 2 poliser (!), två massöser som masserade på stranden och typ en från hotellet, alla sprang omkring och leta löv som dom pressa i en mortel och la på benet, sen låg jag där i 1,5 timme sen var alla blåsor helt borta, alla tog det på fullaste allvar och hjälpte till som 17, det känns det inte som om svenskar skulle göra direkt !
Sen har vi vart ute i djungeln och ridit elefanter, det var jätte mysigt, elefanterna var svin söta, jag döpte min till sir stefan, det passade honom..=) 
Sen red vi till ett vattenfall och bada i det..
En annan dag var vi och snorkla i ett av världens kändaste rev, det simmade tydligen förbi en haj som typ alla såg förutom jag, vilket jag är JÄVLIGT glad över, jag skulle skitit knäck vill jag lova !
Sen var vi på en riktig paradis ö, sånna som man knappt trodde fanns som man bara har sett på vykort, kritvit sand, turkost vatten och klarblå himmel och palmer längst stranden, så otroligt vackert !
Sista dygnet var vi i bangkok, å shoppade lite till =) men det e jag inte alla lika impad av som resten av thailand, det var lixom för mkt storstad över det, och så var det jobbigt att se gubbar med små thailändskor, jääävla as !! Å tuk tuk förarna var också riktiga as, dom bara lurade runt en över allt och körde en fel hela tiden..
När vi skulle åka hem så fick vi betala 5.500:- i övervikt på planet..hahaha som tur var betalade robbans päron det..vi hade shoppat ordentligt jallafall. jag å robban hade typ 120 kg shopping =D

Jahapp så nu sitter man här hemma i vardagen igen och har nedräkning tills nästa gång man kan åka. det var lätt det bästa jag har vart med om !

Nu ska jag forsöka göra lite nytta..ha det bra !
pöss hei