snebajsare

i stockholm är dom dåliga på att träffa rätt när dom ska gå på toa, jag vill varna känsliga läsare, men de e nog redan förstent, mohahaha, såhär såg det iallafall ut på en toa på sveavägen i lördags...



hur lyckas man träffa så fel ??


möhippa!

Igår vid 12 snåret begav jag mog mot bro för att möta upp ett litet gäng å sen gå och överraska jessica med en möhippa, det lyckades, hon blev verkligen överraskad där hon satt i soffan, kul att hon inte hade anat nått.
Sen spöka vi ut henne, det blev vita leggings, en vit spetsgardin som kjol, en vit kråsskjorta, ormskor, vingar å tiara.
Rund 3 begav i oss mot sveavägen där jessica fick spela in en egen låt i studio, de blev att älska dej eller va den heter av sherley clamp...de gick riktigt bra, vi andra köra..
Sen åkte vi till gröna lund där vi körde 5-kamp, tina vann, hon är en jävel på spel, spelar ingen roll vad de e för nått, jag tycker hon ska börja spela nått, typ poker, hon skulle bli rik som krösus sork..
Efter 5-kampen käka vi middag, jag åt en förträfligt god fisk och skaldjursgryta..sen körde vi vanliga berg å dal banan och kvasten (den nya berg å dal banan som kom förra året) den e lite mesig men den vanliga kittlar ju dödsskönt i kistan..
Sen ville vi gå spökhuset men till våran stora besvikelse så hade det stängt för kvällen, kanske va lika bra, jag e alltid så rädd att ja ska få en infarkt där inne.
Sen åkte jag hem till västerås med 23.37 tåget, det blev en lång resa där jag satt å var partysugen och drack vin för mej själv när alla andra försökte sova, jag ringde några samtal iaf. men jag tror inte mina medmassagerare uppskattade det förutom 2 fjårtisar som tyckte jag var jätte rolig, jag vet inte om dom inte kommit ett fyllo så nära någon gång förut?
Väl framme hade robban haft fest så hela gänget var på blue moon så jag stega dit, mötte upp massa jobbarkompisar å härja loss 1½ timme som var kvar av kvällen, hade riktigt roligt, sen hade vi en liten efterfest här, de va jag, emelie, fabian, robban å nille, fan vad onödigt det e att fortsätta dricka efter krogen alltså, man blir bara så dålig dan efter..eller ännu sämre kanske man ska säga..
Nu sitter jag iallafall här i soffan och känner mig lite hjälplös, de e saker överallt å det skulle verkligen behöva städas men näe, jag orkar bara inte..får ta det sen. Jag ska lägga upp en massa bilder sen med, vi hörs! 

hemma

hemma från tabazco, käkade kyckling, potatis å pepparsås, mummaaaa !!
Nu ska vi kolla på irene huss-glasdjävulen, har sett dom andra dom va helt ok, får se hur den här blir..
Rambo är helt slut, han e med robban å victor på jobbet varj dag, de tar på små hundar som han...

ligger å softar lite på husses kudde


,-

tjenis !!
ännu en jobbvecka avklarad, oj vad tiden går fort nu, bara 1½ vecka kvar till semestern, min kära svärfar köpte en ny segelbåt så vecka 29 blir det partysegling längst västkusten, wonderbar!!
Nu ska jag å robban sätta oss på en uteservering, antingen blir det frank, bill å bob eller tabazco, e alla dom fulla så tar vi mezebaren som ligger i samma hus som oss, typ under vårat köksfönster, nära å bra =)
ha en trevlig helg folks..puss på er !

filmkväll

åh vad jag e uttråkad, ligger hemma å känner mig trött å lite krasslig och kollar lite halvt på tv å läser en massa bloggar, igår berättade sofia att en viss martin och hon hade pratat om linda rosings blogg, så hade han sagt;
-ja tom, janets blogg e ju bättre...
Vadååå till och med ?? jag förstår inte vad han menar...jag som är så rolig..
ikväll har jag kollat på 2 filmer, eller 1½ iaf. först kolla jag på wild child, en sann berättelse om en flicka som hela sitt liv vart bunden i ett låst rum och blivit misshandlad extremt av sin pappa, flickan blir sen fri och man få följa hennes lic och utveckling i frihet, en bra film, tankarna förde en till josef fritzl historien, inte så konstigt kanske ?
efter den kolla jag på harry potter den sista som e släppt på dvd, men jag stängde av efter nån timme, jag trodde jag skulle gilla det men de blev lite mkt efter ettag...
Nu börjar ace ventura på 6.an, jim carrey e en av mina favoriter..gotta go..

sunes jul

hallå där.
de va ettag sen, midsommarn e avklarad, ska dra ett inlägg om det sen men nu orkar jag inte lägga in alla bilder å så.
nu sitter ja hemma med fia  vi har gjort en konstig sak idag för första gången för oss båda, vi har ätit falafel, det var speciellt, vi ville inte riktigt erkänna för varandra att det va gott men tillslut så, jo det var faktiskt fint....
efter maten ville vi ha en liten nostalgitripp så vi kolla på sunes jul, det blev lite av en besvikelse, jag hade väntat mig mer humor och bättre skådespel, man kan inte få allt hä i livet..

dan före dan...

Ja imorgon e det midsommar, årets höjdpunkt, det väger lite mellan jul å midsommar, men nä midsommar e fan så mkt roligare än julen, enda sen jag har vart liten har midsommar vart en jäkla partyhelg.
Förr om åren kom alltid familjen larsson hem till oss i sin vinröda bil och jag stog som alltid i fönstret och vänta tills jag såg som bulla upp brev´e soptunnan på snyggboda, det var lycka när dom väl kom.
På midsommaraftonen begav vi oss alltid upp till eriksberg för att gemensamt med alla grannar klä midsommarstången, sen blev det dans, lekar, lotterier och annat ståhej, det var alltid mkt folk å stämmningen var på topp, ejvor var barnens favorittant, hon lärde oss snuskiga låtar som man kan än idag, som tex. amalia, här kommer en liten snutt

amalia hon dansar bra amalia hon dansar bra
hon hade bröst som ballonger hon hade skit i
kalsongen aaamalia hon dansar bra amalia hon dansar bra
hon var så trött å så frusen hon hade istappar bakom musen
amaaaalia hon dansar bra osv...

sen hade vi rune, han klädde dagen till ära ut sig till kvinna varje år med klänning, peruk å löstuttar, jag
vet inte riktigt om vi barn såg det roliga i det här eller om vi bara tyckte det var lite konstigt...
Sen var det såklart stickan med dunken, han hade alltid en gul dunk med sig, en sån stor saftdunk som han
gick å drack ur, å bjöd bort till folk, jag vet inte riktigt var det var i denna dunk men jag har mina aningar...

Både mina å sofia å karros föräldrar lät oss alltid härja fritt och vi klarade oss så bra ensamma,
vi hade iallafall förbannat kul när vi smög på brorsan å långmicke å stefan när dom satt å drack folkisar på sin
"dansbana" mitt i skogen, i år kommer systrarna larsson till snyggboda igen och firar midsommar,
har på känn att vi kommer återuppliva gamla midsommarminnen, det kommer bli riktigt kul !

Ja, glad midsommar på er då!!!


Min bror å jag, förra året...

Fotbollstävling..

Jahapp då skulle man ge det en chans, jag skulle se en fotbollstävling som ´skulle vara ikväll, sverige-ryssland tydligen,
begav mig glad i hågen ner till öltältet på lögarängen med linda å co, tänkte att ryssland låter jävligt dåligt så de där kan inte vara så knepigt, å vad händer ? jo 2-0,,,,fan va sverige suger!
Vi var glada iallafall

jag hade ingen sverigetröjja, de ar nog därför vi förlora...

krulltott

vet ni vad jag gjorde igår`?
permanenta mig! nu e jag en riktig krulltott, har ingen bra bild men här kommer en så man ser lite

vi har lagat lite mat idag...

Idag e det söndag, idag har vi vart riktigt duktiga å bara pysslat med bra grejjer, rensat garderoberma, vart på ikea, planterat om en blomma och lagat 26 matlådor, har kommit fram till att det går på tok för mkt pengar på hämtmat iochmed att vi köper mat typ varje dag, nu har vi ett lager ettag framöver iallafall...



Hissen

Jag hittade ännu en bra hissbild från förra helgen när hissen fastna,,,här kommer den...

Robin, victor, robban, mirre, martin å jag...

ännu ett inferno..

I fredags efter jobbet drog vi ner till hamnen ett par stycken, det var ju vattendraget och även rix-fm festival, men de va så sjukt mkt folk så vi satte oss en bit bort å drack lit vin, men satan va kallt det var så det blev inte så långvarigt, begav oss hem till oss i stället, vi var inte så många men satan vilket party det blev, ännu ett inferno, kvällen slutade runt 5 halv 6 på morgonen, alla var i fin form, framförallt robban, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, en bild säger mer än 1000 ord känns det som, här kommer lite bilder...


burr....

Här barakade det lös, martin,jag å mirre

älsklingen å jag

Robban rocka loss ordentligt


Att hitta lite peruker å grejjer på fyllan är superkul...



Min absoluta favoritbild, alla katergorier..









vattendraget

tjenis penis !
Kom just hem från jobbet å prata just med världens duktigaste annakarin som just fått besked om att hon kommit in på nyckelviksskolan där hon i höst börjar utbilda sig till hantverkspedagog, kommer passa henne som handen i hansken!
Nu sitter jag å laddar inför kvällen då vi ska dra ner till lögis där vattendraget håller till, ikväll är det rix fm festival också med lite artister, de e inte så att jag ska tränga mig fram till stängslet när danny å co e på scen å slänga upp bh:n på dom, men de kan ju va kul att höra lite i bakrunden iallafall, vi ska ha vinpicknick å äta thaimat. myspys !

puss!

njoy

Kom just hem från jobbet å sitter nu här i soffan å har just ätit två mackor med kalkon, keso gurka å pepparmix, satan va fint, strax ska jag gå till njoy och träna, jag köpte ju träningskort för 2 veckor sen, har tränat en gång sen dess, nu måste jag sätta fart så jag får nån kondis nån gång ifall jag måste springa från nåra banditer, eller poliser,,kan va bra med kondis i vilket fall som helst, ska träna med fia, hon är en hejjare på att träna, jag är inte lika erfaren som hon, sist vi var där skulle hon lära mej att ligga på rygg med benen i marken å göra situps, de gick åt helvete, på någotvis tappade jag fotfästet å körde upp benen så jag lixom låg å sprattla på den där bollen och fick panik, man skulle väl kunna göra en liknelse med en skalbagge som ligger på rygg å sprattlar med benen, fia var en hejjare på det där, jag får väl träna lite till...

Puss !


sommarfest

I lördags hade min salong AQVA våran årliga sommarfest, det var ju första gången för mig, så det var lixom dags att kvala in i gänget. Det blev en sjukt rolig och som vanligt galen kväll, vi började hos tiina kl. 5, temat för kvällen var drinkar, tiina hade gjort en drink för varje person som skulle spegla våran personlighet, eftersom vi är 11 personer så blev det en fin start, jag var en mintuu-shot, med beskrivningen, en ny frisk fläckt i gänget som smakar lite laktris och lite mint (förklaringen med de är att jag varvar klädstilar gaska mkt, ofta e jag rockig och andra dagar har jag blommiga klänningar) =D
Sen bada vi bubbelpool, riktigt skönt, sen drog vi till pluto där span hade en vip.kväll så vi blev bjudna på mat och dricka å så, efter de tog vi nåra glas vin å dansa lite inne på salongen. sen gick vi på bmb, dansa som aldrig förr, jag fick ont i fötterna så jag å mirre gick hem till mig för att jag skulle byta skor, hemma hos oss satt killarna på terassen å förfesta så vi drog med dom med å sen skulle vi till blue moon igen, vi tog hissen, 6 personer, problemet var bara att hissen högst tar 3 personer, så vi fastna, hahaha jag har nog aldrig skrattat så mkt, där stog vi 6 fulla puckon i en liten trång hiss, vi ringde lite på larmsignalen men ingen kom, efter ettag hitta vi ett journummer som vi ringde, han skulle försöka komma, men de kunde ta ettag, efter ettag fick grabbarna upp dörren så vi blev fria så vi kunde klättra ut genom det lilla ålet som då var eftersom vi stod mellan 2 våningsplan, det är lite obehagligt att tänka på vad som hade hänt och hissen hade börjat åka medans vi klättra ut..
Gick till bmb igen, efter det så begav victor, jag å martin ut på bus, det hände en rad sjuka grejjer men de e så svårt att förklara grejjerna så att det blir roligt här, men bla. rökte vi krokofanter, muta en polis med 10.000:- för att få stoppa ner en cheeseburgare i hans kalsonger, victor prutta en kille i ansiktet (det var det roligaste), jag jagade v-år största pundare på cykel (jag sprang), martin hoppade bock över en 2 meter hög skylt (2 m hög på riktigt) det var det sjukaste jag sett...
Ja ja de var några av kvällens händelser, här kommer lite bilder....


Liljan å tiina

jag å mirre i taxin

Innan maten på pluto

Middag på taktrassen


Mirre å jenna

maria å ja

sussanne dansar på salongen

Jenna å jag (lägg märke till karln som skymtar fram precis bakom mellan oss)

Fast i hissen (se den skräckblandade förtjusningen i mina ögon)

Tyvärr är de några kort som är riktigt fina jag skulle vilja lägga upp men som jag inte får in på datan från telefonen, jag ska jobba på de..

6:e juni

Här kommer en liten uppdatering från den senaste tiden då eftersom bloggen inte funkat.
I torsdags åkte vi ner till linköping, åkte av cabbat hela vägen, ganska jobbigt då man blev torr i ögonen hela tiden å dom sista typ 10 milen var jag tvungen att ligga nerhasad i sätet och blunda, det e inte alltid kul att glassa lixom.
Den 6.e juni hade mina underbara svärpäron sin årliga nationaldagsfest, det var trevligt, hade tänkt mig att ta det lugnt och typ vara nykter, så blev inte fallet (såklart) men var endå isäng runt 2 tiden så det var endå bra.
Mina vänner sofia och karro kom också, det första karro sa när hon kom var;
-nemen janet, vilken fin rullstol du har.
Jag hade då inte märkt det, men det var förfärligt kul, speciellt efter ett par glas dagens,,här e lite bilder från linkan..
puss!

caben av..


jag steker i poolen

Rambo myste i skuggan

Jag i rullstolen (en strandstol med en bricka mot)  =D

karro


,

å solen bara fortsätter att skina, i love it! vem gör inte det föresten ? dom stackarna med solexem kanske ? äh jag skiter i dom, fortsätt skina solen!!!!! =) idag har det vart jobb som vanligt, sen kom mamma hit, hämtade bilen som hon lämnade in hos robban, vi gick lite på stan å sen gick vi hem till oss och grilla kyckling å gjorde färskpotatissallad å sen käka vi på fina altanen..mmm va gott de blev, sen blidde de ben å jerry glass till efterrätt, mummaa!!!!
Nu ska jag packa lite, imorgon ska vi till linköping på svenska flaggans dag fest...
hej svejs


.,.

Hav eller sjö 
TV eller dator
Höst eller vår
Jul eller påsk
Svart
eller Vit
Ipod eller Mp3
VH1 eller MTV
Rosa
eller Lila
Hund eller katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko
eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil
eller telefon
Klänning eller kjol
Lägenhet eller hus
plugga eller arbeta
Blond eller Brunett
Vanilj eller Choklad
Ring eller halsband
jeans eller leggings
Stjärnor eller Månen
Jordgubb eller hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller kort hår
Nagellack eller läppstift
Sanning eller konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
snowboard eller skidor
bergochdalbana eller vattenbana
harry pottereller lord of the rings
Christina Aguilera eller Britney Spears

shopping

tjenis penis !
Har just vart ute å rännt på stan med mammsen för att leta efter hippieklänning och indian sandaler, hittade 2 klänningar men tror att jag ska lämna tilbax den ena imorgon.
Den jag gillade bäst var från lindex, hittade inga perfekta indian skor tyvärr, hittade däremot ett par andra skor från scorett som var ap-snygga men tyvärr slut så jag beställde dom från en scorettbutik i skåne, när jag vill ha nått kan inget stoppa mej =D

Nu ska jag gå ner i hamnen å käka middag med fia, e så himla hungrig..

Kolla vad snyggt det e med hippeklänning föresten..




Hittade lite mer saker på stan men de vågar jag inte skriva här får då kanske robban ser de ;)

sjukt..

Igår kväll runt 22-tiden så beslöt jag å robban oss för att ge oss ut på en cykeltur i kvällsvärmen, tog först en tur till sofia med lite punchrullar, parkade cyklarna utanför (rambo sitter i cyckelkorgen på sin filt när vi e ute å drar, under filten hade jag en tröjja ifall det skulle bli kallt, en ny tröjja, den syntes inte alls då den låg nertryckt under rambos håriga hundfilt, jag lämnade grejjerna i korgen för jag trodde verkligen inte att filten skulle ha sådan dragningskraft, även rambos koppel låg kvar i korgen. När vi kom ner från sofia efter ca 15 min var filen, tröjjan och kopplet borta, faaan vad arg jag blev, inte för att sakerna har sånt värde men bara själva grejjen, och det var faktiskt rambos favvofilt och en ny tröjja, skulle jag sett den som stal de skulle jag fan cyklat över den....idiot!!!!!

Nu ska jag till jobbet !

gudmor!

JAG har blivit gudmor,, till jessica å johnnys lilla gullunge milo, känns super kul och stort!
här e vi..jag å min gudson milo meller =D


..,.,

i fredags efter jobbet begav jag mig mot bro för att gratta anna som tog sjuksyrreexamen, det blev grillning och sjukt mkt desserter, å en massa vin såklart, jag som älskar vin blev såklart i gasen och som vanligt odrägligast av alla, nån ska väl va det me, efter det kom tina förbi och vi begav oss till alexandra, väl där träffade vi kiesbye å pettson å co och det blev en dum vadslagning om att grabbarna inte skulle kunna supa mej under bordet, å ja, kaxig som jag e så satte jag såklart emot, ja jag stupade väl inte men de va nog inte långt därifrån, haha, kul hade vi allafall, åkte hem runt 1-2 kanske, hade just lagt mig när min kära kusin andreas ringer och meddelar att han ligger i skogen på stigen och vill att jag ska komma dit för att han ville visa en kopp han hade hittat som ´han gömde där för 4 år sedan, han va eld och lågor över den där koppen, det lät ju kul tyckte jag och klädde på mig igen och sprang i en jäkla fart ut i mörkret för att leta efter honom, de va nog utr att jag sprungit på den där stigen typ 1 miljard gånger, annars hade det nog gått åt helvete, väl framme hittar jag andreas å joel liggandes å fnittra, kvällen avslutades i lillstugan sen drog jag hem å sov, igen..
Lördagen var lite tung, gjorde naglar på min andra kusin fanny, sen begav jag mej mot västerås, väl hemma så hade robban och victor blivit klara med altanen, den blev super fin, jag plantera lite blommor å gjorde det jätte fint så då var vi ju såklart tvugna att dra ihop en altanfest, ingen av våra vänner kom, så det blev jag, victor å robban, haha det känndes ju lite ensamt så jag beslöt mej för att skicka ett sms till en kille jag träffat på krign en gång som jag hade för mig var rolig, jag hade honom inlagd som krokodil på telefonen (?) han satt hemma själv å drack öl så han var inte sen att komma, sen såg vi att grannarna 2 våningar ovaför oss hade fest så vi gick å fråga om dom skulle komma, så dom kom allihopa, så ja det blev en jäklans terassfest med bara helt okända människor som vi inte ens visste vad dom hette, å satan vad kul vi hade!!!
Kvällen avslutades på blue moon, önskar jag hade tagit kort under kvällen, det här var nog den sjukaste och en av dom roligaste kvällarna jag vart med om...
idag har vi vart på björnö och badat, krokodilkillen hängde på idag med, skön kille, nu e jag hungrig, de lir nog lite spicy hot idag, mm mm mm...