egypten !

hej svejs

hallåj hallåj, då var det söndag igen då, helgen har vart bra, i fredags tog jag det bara lugnt, robban var i garaget till 4 på natten så jag passa på att ha det lite pojkfritt hr hemma å bara tog de lugnt å kolla lite idol å så...tog mej en repa på stan med thaiper (robbans bil) men de va så mkt poliser ute så de blev inte så mkt köra av...
på lördag morgon åkte vi till arlanda där robban sålde fredriks bil..sen gick vi lite på arlanda stad, shoppa lite sen åkte vi till västerås å käka lite tidig middag på grekiska..sen åkte vi hem å sov lite grann, på kvällen åkte vi på förfest till anders, sen gick vi på kåren, de va kul, mkt folk..
imorse sov vi till halv 2, herrejäklar de har vi nog aldrig gjort, åkte se´n å kolla på ett hus, men de va inget att ha, satte oss sen på gränden å luncha, då fick robban en liten impuls å beslöt att gå å boka en resa, så den 1 januari åker vi till egypten !! WOHOO jag längtar, sol, bad å semester !!!!

nu ere film tajm...

hej svejs

myskväll med mamma

halloj !

idag är det fredag, igen, sablarns vad veckorna går...
idag kommer mamma hit, hon ska sova över, robban är i sthlm och lägger golv i vasastan med tholander så vi får killfritt..skall ut å äta ikväll, kolla film å imorrn ska vi gå på stan..ska bli mysigt att umgås lite med lilla mamma !
det har inte hänt så mkt i veckan, har hållt på hemma i lägenheten en hel del, sånt som står ogjort som man aldrig orkar ta tag i, typ måla om alla dörrar och foga lite här å var, igår köpte vi nytt badrumsskåp..äntligen..
måste fixa sånt här innan vi ska sälja´n. kollade på en lägenhet i hamnen i tisdags, var inge bra alls, dålug planlösning å kändes allmänt liten å tråkig. ska på husvisning på tisdag igen.

nu ska jag fixa lite innan mammsen kommer.,imorrn blir de utgång med jobbet, ska bli lajbans !

hej på sej


fredag...

jaha vad har hänt sen sist då ? jag har haft en liten moppeincident, jag har inte ramlat eller krockat eller nått men första dagen jag hade den utanför jobbet i cykelstället där det för övrigt står massa andra scootermoppar, så kom lapplisorna å jag sprang ut å fick flytta på min för jag fick ju inte ha min där för att min är ju faktiskt en eu-moppe, den e precis lika stor å ser ut som dom andra men den har skylt å körs på vägen, så jag flyttade snällt min moppe ocj slapp böter på 800:-, sen satte den lilla lömska djävulen i mig in så jag bar iväg mot en sy-affär och köpte kardborreband för jag tänkte vara lite lurig och dra bort skylten när jag parkerar så att dom inte kunde se mitt reg-nr tänkte jag,.,å ställde tillbaka moppen utanför jobbet dagen efter, å jojomensan slappfisorna kom tillbaka och blev förståss arga för att moppen stod där igen med bara lite kardborreband där bak, tjejjerna kom in å ropa till mig p-lisorna bad mig komma ut, men jag blev livrädd å vägra, (såg mig själv bli bortförd i handfängsel) p-lisorna stod utanför jobbet och vänta på mig i ca 1 timme tills dom till slut la sig ner på backen intill moppen och hitta nått jävla serienummer som inte jag visste att jag hade och fick på så sätt fram mitt reg.nr å jag fick endå 800 spänn i böter, så fick den snilleblixten ! Jag är fruktansvärt bitter och står fast vid att jag hellre skulle vara arbetslös pch nästintill hemlös istället för att jobba som p-lisa !

Nog om det, igår var jag å fia å robban å bowla på strike, jag visade mig vara nästintill ett proffs, eller jag kände mig iallafall som ett då jag säkert drog iväg typ 5 strikes !!!

Nu sitter jag hemma i soffan och slökollar lite på tv, det har precis vart postkodsmiljonären, det tycker jag är roligt, nu e det ugly betty, men repris så jag har tyvärr redan sett det..
Imorrn ska jag, fia å akå ut å äta sen blir det ev. 80-tals party på pluto, vad skall man ha på sig där då Å? lite axelvaddar å rosa tights kanske ? läckert...

var å kollade på ett radhus i veckan, det var hemskt, allt som nån gång hade vart vitt i hela huset var nu gult efter att dom som bor där inne har rökt som skorstenar inomhus, mindre frächt !
Nu har vi svängt lite i vårt sökande efter ny bostad å kollar även på lite lägenheter ner på stan, har 2 vi är inteserade av, en vrååååååål snygg som e super coolt renoverad å en helt nybyggd nere i hamnen, skall kolla på den första på söndag å den andra på tisdag..får se vad det blir !

Återkommer om information !

puss

ont i halsen

hallå hallå..
sitter å segar lite i soffan för tillfället, det är tisdag å det spöregnar ute å jag har ont i halsen, mindre lattjolajban !
Jag har inga halsmandlar för dom har jag tatt bort så jag är inte van vid att ha ont i halsen, detta är lite förvirrande, vad är det jag har ont i ? körtlar? (äckligt ord)
Jag har kommit av mig lite med bloggen, facebook tar upp mkt av min datatid tyvärr, eller va fasen skaffa en facebook du med vettja..
www.facebook.com riktigt kul faktiskt !
Jag har på jackpot eller vad det heter på 4.an i bakrunden just nu, jag är så imponerad att man orkar som programledare stå i typ 2 timmar å bara prata med sig själv om absolut ingenting, å måste verkligen tjattra hela tiden, hon måste ha käkat ett par dec med socker eller nått innan.
oj vad ja har lite att skriva om känner jag, hm nu måste jag skärpa till mig, vad har hänt på sistonde då ? I helgen var vi på kräftskiva hos block å pernilla, de va kul, började tidigt så det blev inte så jäkla sent, skönt dagen efter..
Jag har fortfarande inte fått skyltarna till min moppe så jag har inte kunnat åka ut på nån premiärstur än =(
Nähäpp om man skulle ta itu med det jag skulle göra, nämligen städa, de ser för täskigt ut här hemma, sen ska jag ner på jobbet å jobba lite..

Hej på re