altan

Robban och victor bygger trätrall på våran altan å jag tittar på, wohoo, oj oj oj vilka sommarfester det ska bli, vi har reglat extra mkt under också för att det skall hålla om man hoppar på den i ett par timmar, bra!

Nu ska jag gå ut med rambo, jag har storstädat idag, uj vad fint det e nu, å luktar citron, det är roligt med dofter tycker jag, varför uppfattar hjärnan vissa lukter som goda och andra inte, tänk om man skulle be robban gå omkring å fisa lite när det var nystädat för att man tyckte det luktade gott, hemska tanke...
Jä jä jä imorgon e det fredag!!! =D

fyllekäk!

Just det, glömde ju berätta om helgen, i fredags tog jag å robban det bara lugnt och va ute å käka å drack vin,  i lördags var det förfest hemma hos min kund linda, det var riktigt kul, sköna människor och härlig stämmning..
Efter det gick jag på krogen med fia å hennes jobbarkompisar, jag beställde in lute mat på krogen, det har jag aldrig gjort förut, de va riktigt fint att få sej en matbit under partyt, lite ny ork lixom, som att fyllekäka efter krogen, fast bättre...testa det!


josef

ja nu var det faktiskt ettag sen, ursäkta för den dåliga uppdateringen, tänkte blogga lite igår men jag var så sjukt trött igr kväll så ja orkade bara inte, jaha vad har hänt sen sist då ? Igår köpte jag träningskort på njoy å tränade, det var kul faktiskt, skönt att ha kommit igång igen, framför allt kul när man känner nån skillnad på kondisen och styrkan..imorrn blir det träning igen.
Idag efter jobbet åkte jag, fia å anna till billiga nisse, dom hade byggt om så vi var lite förvirrade ibörjan men blev til slut orienterade.
Ikväll ska det hända nått konstigt, jag ska bara kolla på halva desperate housewifes för halv 10 är det nämligen en dokumentär om josef fritzel, finns det nån mer farcinerande människa ?? jag är helt tagen, jag tänker mkt på barnen, speciellt det jag läste i expressen att pojkarna hade utvecklat ett eget sätt att komunicera med varandra på, genom att grymta och kuttra, jag tycker att det är så obehagligt att jag nästan börjar gråta varje gång jag tänker på det...
Undrar om josef brukade/kommer få några teckningar på farsdag?


freeeedaaaa!!!

Åh vad skönt det är med fredag, sitter här med ett glas vin med datan (det hör fredagskvällen till) och ska snart gå å käka med älsklingen på meze resturangen, mumma !
Idag efter jobbet tog jag en shopping runda, hittade en t-shirt, en bh å en kjol som jag var lite orolig över om den såg ut som en lolita kjol eller eller men med lute övervägande så bestämmde jag mig för att det inte gjorde så mkt om jag såg ut som en lolita hahaha, nädå det är nog bara att klä ner sig lite resten så blir det nog smutt !
Idag har jag gjort naglar på mej, var jätte länge sen jag hade, så fint så..
Ja ja nu e det dax att avrunda..
puss å hej


mingel...

Det här blev en lång dag, började dagen med att gå till veterinären med rambo för att ta bort all tandsten, det gick jätte bra, han fick så mkt lugnande så att han näst intill sov så han märkte typ inte att hon slipa hela munnen på han, var lite orolig eftersom det blev så fel sist när det var en sopa som skulle SKRAPA bort tandstenen när han va helt vaken..jaja nu ser han nästan ut som carola i munnen, så vitt e det!
Sen var det jobb till 5 typ, sen var det en snabb sväng hem för att byta om och duscha å lute så sen tillbax till obbet igen för VIP kväll för att lansera vårt nya mineralsmink och göra lite nagelreklam..å dricka vin å äta snittar såklart =D
Nu e jag just hemma, drack nog lite för många glas vin, nu e det nog bäst å gå å lägga sig så man orkar upp imorgon =)

puss å hej leverpastej


skilda världar

Idag börjar jag inte jobba förns 12 och kommer istället jobba lite senare, så jag passade på att sova en jäkla massa, jag kan i stort sätt sova hur mkt som helst, till klockan ringer, igårkv'äll gick jag och la mej runt 11 och vakna av väckarklockan halv 11 idag, 12 timmar i runda slängar, varför sover jag så mkt ??
Nu sitter jag och kollar lite på skilda världar som går på tv om dagarna nu, jag älskar skilda världar, vilka intriger! kommer ni ihåg ? daniel, tom, rebecca bovalius och så såklart frida och micke...idag hadlade det om att daniel var så arg på frida för att hon hade råkat tappa bort hans lilla son i tidigare avsnitt, barnet var till sätta men daniel var arg och avslutade avsnittet med en otrohet...spännande!


unga mammor

sitter just nu och tittar på unga mammor på femman, det är så himmla tragiskt, ingen av dom är ju direkt lyckliga, alla är typ 16-17 år, just nu handlar det om en tjej som säger att hon bara vill kasta ut barnet genom fönstret när den skriker, på riktigt, nu har hon fått hjälp av att det kommer en sjuksköterska till dom nån gång i veckan så hon får lite avlastning då hennes kärlek till barnet övergått i enbart irritation som hon själv uttrycker det, kul...
Nä varför kan man inte ta vara på sin ungdom och skaffa barn när man är mogen för det, det har ju tyvärr blivit nån lite sjuk trend det där med att skaffa barn, det vet man som gammal bro-bo, halva bros brudar är unga mammor, en barnvagn med en bebis är ungifär en lika vanlig accesoar som en ny väska....visst är barn söta, men man behöver ju inte hettsa lixom, själv tycker jag att barn är små odjur när dom skriker och blir paraliserad och vet inte vad jag ska göra, så jag ska nog vänta lute med barnaverkstan...


discobilder

jahapp tänkte lägga upp en bild eller två från discot i lördags, det var roligt, efteråt bslöt vi oss för att ta en runda på bluemoon men det blev en snabb runda, de va lixom inte kul när det inte var självklart att man var utklädd utan alla bara trodde att man var dum i huvudet, eller nått...

Nu kom jag just hem från jobbet, trivs så bra på aqva, har kommit fram till att jag har slutat drömma mardrömmar varje natt som jag gjorde på mitt förra jobb, och det e ju positivt..

Här kommer nåra bilder sen ska jag laga mat...skepp å hojj

 image118
image119
image120


whyyyyyyyyyyyyyyy????+

jaha då sitter man här och harj ust komit hem frn discot, och vad möts man av P? jooo  ett jävla kylskåp utan läckerbitar!!! här skule man hitta nått smaskigt att fullekäka å vad hittar man, lute fiskrom och potatis, och yogurt, så nu sitter jag hät med en jäävla skål med yogurt å e jävligt sur. man skulle lyssnat på siitt hjärta ocg gått till subway endå, tänk vad livet hade vart mkt roligar med en kycklingmacka!

mellanstadiedisco!

ikväll ska vi på fest till david och linnéa, temat är mellanstadiedisco, ett kul tema men även ganska svårt, jag har bestämt mig för att verkligen försöka göra mitt yttersta..jag lägger ut en bild imorgon så ska ni få se...det kommer bli legendariskt.!!!


..

hemkommen från jobbet, idag har jag gjort en ögonfransförlängning, satan vilken snygging jag e nu, å vad skönt sen att inte behöva ha mascara..kalas bra !
Vet inte vad ja ska skriva egentligen, jag ska precis börja laga mat, ikväll blir det courn med thailändsk röd curry och nudlar, mumma !
imorgon är jag ledig, eller ledig å ledig, jag ska till sjukan så jag slipper jobba jallafall, kanske blir lite shopping med när man endå e i sthlm =D
Jag skulle vilja ha lite sommriga kjolar, vippiga kjolar, har en lila och en vitblå randig men skulle vilja ha nåra fler, typ sånna här
image117

haha hade ingen annan bild, jäjä sånna ska jag iaf.spana efter...
snart e det midsommar=snyggboda party, jag längtar...nu ska ja börja brassa krubb.puss !

millans dag i helgen

image114
Jag och födelsedagsbarnet

image115
jag och min partystjärna fia

image116
och drinkarna kom på löpande band...(haha)


hakar på trenden då..


image2707
var jag 18 år, herregud vad tiden går fort, var tillsammans med robin och gick 2. an , tog körkort, sålde min häst flax, fikade väldigt mkt, partade inte lika mkt som nu men lute var det såklart, det var ju framförallt studentskivor och så.de tog slut med robin och strax därpå träffade jag robban !

image2708
Hade jag precis fyllt 20 och fick börja gå på bolaget, hade bott i västerås i nästan 1 år, hade ett ganska så lugnt liv med robban och rambo eftersom vi inte hade hunnit lära känna så mkt folk i västerås.

image2709
Hade jag ganska nyligen fått min diagnos på min sjukdom och mådde fruktansvärt dåligt, jobbade så gott det gick och försökte göra så mkt kul som möjligt, men de va svårt..flyttade från nello till kalufsen.

image2710
Hade vi ganska nyligen kommit hem från helvetet kap verde, jag började må mkt mkt bättre än vad jag hade gjort det senaste året, party varje helg, jobbade på kalufsen.

image2711
Fyllde mamma och victor år och det var strålande solsken, mina svärpäron var här och vi bara mös i solen hela dan..

image2712
Ska jag vakna superutvilad efter en natts skön sömn i mina nya gant-lakan, vilken skillnad mot vanliga lakan, gosh! Sen jobba hela dan och sen desperate å middag med fia...

image2713
Oj, antar att jag jobbar kvar på min nya salong aqva men jobbar även som säljare, allt ändras så jävligt hela tiden så jag vågar inte spåna i mer än så, vad som helst kan ju hända, man kanske tom. ligger under jorden,,blä.


sommar å sol

åå vad jag njuter av denna sommar, vilken helg, jag vill bara vara ute hela tiden, idag fyller mamma å victor år, grattis, rickard och catarina (svärpäronen) kom i förmiddags så har vi firat vicor lite me att ha käkat i hamnen och ätit glass å bara myst, imorgon ska det tydligen bli dåligt väder, eller iaf. kallt, jaja det gäller väl att passa på att njuta hela kvällen då men nu ska jag stor städa, de va ju inte så passande då..

Igår kväll var vi hemma hos linnea å david och grilla och drack lite vin, jätte trevligt, och gott, det ska alltid ta så jävla lång tid innan man verkligen äter bara...

Nä nu måste jag ta itu med hemmet alltså..

hörs !


millan 23

mmm här sitter jag å smuttar lite vin, ska till millan ikväll på födelsedagskalas, grattis !, är i stort sätt klar, ska bara klä på mej men de e lugnt, de e 10 min kvar så jag tänkte passa på å blogga lite..
Jag har dagen till ära tappat rösten, lite irreterande då man ska på kalajs ikväll och sen på krogen, kan bli lute svårt att komunicera utan röst, speciellt på krogen, jaja jag brukar vara kreativ..
Idag har jag vart på aqva i en vecka, känns så himmla bra, kan inte bli mer nöjd !
Nä nu gäller det att svida om lite, igår gjorde jag blonda slingor, e lite halvful faktiskt, trot eller ej ;)
jäjä nu ere dax för kalajs..hej svejs


sommar !

ja nu e det fasen nästan sommarvärme, underbart ! Kom just hem från jobbet, idag har jag gjort blonda slingor, varför envisas jag med att göra det för ? jag passar ju inte i det...jaja ska ha det här ettag så får vi se..men som sagt, jag e snyggare i mörkt hår.
Nu ska jag gå ut i solen och käka lite, vi måste börja laga mat alltså. käkar ute typ 5 dar i veckan, de e ju så bekvämt, de e dyrt att bo i stan...
jaja hörs senare kanske. puss !

.,

idag e det tisdag, var ju i linköping i helgen, hade roligt som vanligt, kom fram ganska sent på fredagen så då blev det bara en slapp hemma kväll, skönt för en gångs skull..på lördagen gick jag på stan med karro, shoppade mej en t-shirt och en jacka, jag har gett mej själv shoppingförbud då jag på senaste tiden har shoppat för alltför många tusingar så jag måste lugna mej lite, men de e ju inte det lättaste när man e en shoppoholic...
På kvällen käka vi middag med richard å catarina sen begav jag mej till sofia larsson för att förfesta lite, karro kom också dit men hon ska ta det lite lugnt efter hennes lilla kollaps för 2 veckor sen. men hon är världens roligaste endå så hon behöver inte dricka egentligen..
efter singstar å buzz å en massa drinkar begav vi oss till bk och harrys, karro följde inte med in då hon fick ont i magen, sofia larsson hängde inte riktigt på mitt tempo så hon blev lite dålig efter att jag bjudit henne på nåra shots så hon begav sig hemmåt, tur att malin var där, vi härjade vidare, ordentligt...
Efter krogen var jag med om nått traumatiskt, jag stod helt själv å vänta på att robban skulle komma ut från krogen då jag står en bit ifrån en typ anabola snubbe, härr kommer samtalet, måste bara tillägga att jag absout inte stod ivägen för karln eller att det var trångt..
han- men flytta på dej din äckliga anorektiker
jag- anorektiker ?? nämen varför säger du så ?
han-flytta på dej då, gå hem och spy med dej din jääävla bulimiker
jag-men oj vad du var charmig
han-akta så jag inte skallar dig din äckliga slyna
jag-men oj, ja det skulle vara tuft av dej att ge dej på mej som inte gjort nått å bara stå här å framför allt ftersom du väger typ 100 panner mer än mej...
han-du, jag skulle inte tveka en sekund på att hugga en sån jävel som dej i levern
han-JAG SKA HUGGA DEJ I LEVERN.
sen stoppade karln ner handen i fickan, jag fick panik å sprang iväg och började gråta...förstår inte varför
han var så arg på mej, å anorektiker ? haha ja, han hade nog en lute dålig dag ?!
nu ere snart desperate..=D
hej svejs


hualigen...

Det är lördag och det är jävligt tråkigt väder här i linköping, jag har just käkat frulle och tänkte bege mej ut på en långprommis med rambo nu, jag har drömt mardröm inatt, drömde att jag var gravid och hela kroppen blev helt förstörd, magen hängde ner till knäna å tuttarna likaså, snacka om att kasta pengarna i sjön, å navelpiercingen lixom sprack så jag fick ett gigantiskt sår på magen, jag är nog helt enkelt inte sugen på barn än asså...det räcker med en rambian !
idag blir det shopping med systrarna larsson å ikväll blir det utgång, blir nog livat som vanligt, undrar när man kommer tröttna ? Inte än på ettag tror jag, vad ska man göra då lixom ? jag blir hispig att ta det lugnt på helgerna..
Nä nu ska jag bege mej ut på prommis då, tror ja ska ta en tur upp till kyrkogårn och krematoriet, konstigt nog så älskar jag kyrkogårdar och kan bara strosa omkring och kolla gravar, det e så rofyllt lixom.
 
Auf wiederzen (efter att ha läst tyska i 4 år borde jag veta hur det där stavas men jag har inte en jäkla aning)

nya jobbet...

Idag har jag börjat på mitt nya jobb, eller iaf. min nya salong, jobbar fortfarande med samma gamla vanliga men har flyttat från kalufsen till salong aqva, känns sååå himla bra !!! Stort, frächt, jätte fint, ljust och luftigt, å framför allt nya roliga människor, å mkt människor, 7 frisörer, en tandsköterska som bleker tänder, en hudvårdsterapeut, en makeup artist som även sysslar med naglar också och en massör, det roligaste med salongen är att det är sån full rulle hela tiden, frisörerna står med kunder hela tiden å ja, det e roligt helt enkelt. kolla här vettja
www.salong-aqva.se 

Valborg firades med en förfest å grillning här hos mej å robban, sen blev det blue moon som tyvärr påminde alltför mkt om en findlandsfärja kvällen till ära så vi gick vidare till pluto, här var det inte heller optimal stämmning då en kille med svart hår spottade på mej efter 20 min. spännande...

Idag är det fredag och jag är sjukt förvirrad över just det, de känns ju väldigt mkt som att det är måndag efter valborgsledigheten, idag kanske vi åker till linköping, får se hur det blir..hoppas på det iallafall.

Nu e det dax att avsluta det hela. ha en trevlig helg !!!