Magsjuk !

Jahapp jag åkte på det endå, idag är det iof. mkt bättre men igår trodde jag fan att jag skulle spy upp magsäcken..Det börjarde klickan 22 i onsdags kväll sen sluta det typ mitt på dagen igår..en jävla pers !
Jag mår iof. skit fortfarande men ja försöker bita ihop..blir ju inte bättre av att jobba från 10 till 8 idag.. men men sånt e livet.

Nä nu ska jag ta å äta lite..imorrn e det visning =) wohoo det ska bli kul men skall bli skönt när det e över...

hej svejs


Brunstiga berit lever vidare !!!

Hej svejs !
Robban är typ frisk igen så jag tror han blidde matförgiftad på  findlandsfärjan..skönt !
Idag ar jag jobbat, hade först 2 modeller till visningen, sen hade jag en borttagning, fasen också, jag ville att hon skulle ha kvar sina naglar ettag till å ge mej pengar..men men så e livet..
Efter jobbet åkte jag å robban å besiktiga min 740 brunstiga berit i enköping, å hör å häpna, vi fick bara en 2;a å det var att handbromsvajern var av men det visste vi ju såklart...
Sen kom vi hem å åt köttbullar å mackisar, de va det frsta robban har ätit på typ 2 dagar, stackarn
Å nu håller jag på att tvättar allt så att allt e rent tills resan..Fan vad jag skriver om ovesentliga saker..men va fasen jag har inget kul å skriva !!
Idag va det inge kul på jobbet, jag vill inte att du bara deppar nea, jag vet att det e svårt..men glada nea e mööcke bättre =)
jahapp nu ska jag sluta skriva s¨jag inte tråkar ihjäl nån..ha det !

pöss å kräm

Hjälp !

Hjäälp jag e livrädd för att bli magsjuk just nu, Robban är sjuk, spyr som fasen, men jag tror och hoppas att det är en biverkning från drickvaccinet vi tog inför thailand igår kväll, det stod i bipacksedeln att vissa kunde få kräkningar, feber och nedsatt matlust, precis det han har, jag håller tummarna för att det e det, då smittas han ju inte...skulle ju annars va fint med magsjukan lagom tills vi skall åka..=(

Jaha helgen då ?!!, i lördags käka jag middag å drack vin med fia, jätte mysigt, vi träffas ju inte allt för ofta nu för tiden tyvärr så när vi väl gör det är de jätte kul. Hon bjöd på lax med mozarella och tomat med bulgur, det va mums..sen efter varsinn flaska vin så trilla vi iväg mot alexandra, drack ett par cider där, och hör å häpna, vi drog inte vidare mot terassen !! vi åkte hem kl. 1..tyckte det var starkt gjort..å jäävligt skönt dagen efter !

Sen igår (söndag) så åkte jag hem till västerås ganska tidigt, runt lunch, slappade bara hela dagen, sov lite å kolla på en av dom tråkigaste filmerna jag sett, rika vänner med jennifer aniston, se inte den !!!
Robban kom hem typ halv åtta, då kolla vi på nya beck filmen, den va bättre den men inte så bra som dom brukar va...

Nu ska jag förbereda lite för min kund..

skepp å hojj !

Iris dop !

hej hopp !

Jaha idag är det lördag då, sitter hemma i sthlm hos mamma å pappa och skall snart bege mej till kyrkan för idag skall lilla Iris döpas. Hon är så bedårande !
Jag slarvar lite med att skriva här, tror jag får bestämma mej för att skriva lite typ varannan dag, tror det blir bäst så annars kommer jag bara slarva endå.
Ikväll skall jag till fia och dricka vin, sen ska vi till golden cave eller alex å dricka ännu mera vin, vet inte om vi skall till T sen, de får vi se, hade ju faktiskt planerat att inte gå ut på krogen den här helgen, men om jag känner mej själv rätt så trillar jag nog dit endå.. =D
Robban är på kryssning, jag längtar lite efter min lilla skrotts, men han kommer hem imorrn så.. =)

Linnéa har börjat spela in sin jul cd till mig, det skall bli så jääkla underbart att få den, jag tror jag kommer kunna lyssna på den jämt om jag är på dåligt humör å bli glad som en lärka igen =D får se om min önske låt my hump är med, skulle vara klockrent !

Igår kväll var jag hemma hos tina å ante å dega, kolla lite tv å prata lite skit bara, tina skulle jobba tidigt idag så jag var inte kvar så länge..åkte hem å sov istället runt 11 tiden.

Jahapp nu skall jag nog försöka få tag på min käre far, vi skall åka till coop å hämta smörgåstårtor till dopet och jag känner att det börjar bli lite brottom nu när klockan är halv 12 å dopet börjar 1 och pappsen inte ens e hemma..det e typiskt farsgubben..

Trevlig helg å puss å kraaam


förkyld som fasen !

Hej hopp !
skrev inget igår, det hände inget kul så det kändes lite meningslöst, jag var hemma å var dyng förkyld hela dagen, vilade, bakade iof. lussekatter, så dutti såå !!
Idag är jag lika förkyld men känner mig dock lite piggare så jag ska gå till jobbet en sväng..
joo föresten, en sak hände igår som är värd att nämnas,
i förrgår när jag kom hem från jobbet så hade tanten under mej (hon är typ 75 bast skulle jag tro) glömt nycklarna i hennes ytterdörr, så jag knackade på och sa att hon hade glömt dom och gav henne dom. Inget mer med det trodde jag, ooch sen igår när jag skulle gå ut med Rambo så hängde det blommor på dörren och ett kort där det stod:
Tack för din påpasslighet god jul och gott nytt år // Ruth
åååå jag blev så himla rörd, jag älskar nästan den där tanten lite nu. =)
så jag gick ner å tackade så mkt så vi är värsta bundisarna nu, jag å the tänt !

Idag skall jag åka hem till sthlm, ska vara där hela helgen, min lilla brorsdotter iris skall döpas på lördag och imorrn skall jag jobba lite där, Robban ska på kryssning med jobbet...

Nu är det bara 11 dagar kvar tills thailand, jag drömmer om det varje jäkla natt, ibland är det snö där, inatt var hela thailand inomhus,  typ som ett äventyrsbad, skumt..

Nä nu ska jag palla mej till jobbet å hämta upp sussiejävlen på vägen, hon ska göra naglar.

Puss å hej leverpastej

Hängig

Hallojsan !

I morse när jag vakna kände jag mig förkyld å jäklig,,igen !! Det var typ 2 veckor sen jag var as förkyld, så sjukt irreterande, men det e lika bra att det kommer nu och inte när vi är i thailand. Det är bara 13 dagar kvar nu, det börjar närma sig..woohooo !!

Jaha vad ska man berätta idag då, det har inte hänt så mkt speciellt, Soffi, brorsan å Iris min brorsdotter (världens sötaste) har vart på salongen, soffi gjorde naglar klippte sig hos linnéa, så nu e hon så tjusig så. Sen offrade jag mig lite och åkte med brorsan till en fiskeaffär han ville till här i v-ås..ibland e man bra snäll =)

Skulle egentligen ha tränat idag men jag kände att jag inte orka, hade så jäkla ont i huvet, jag kände fö att träna så det va lite irriterande, men lika bra att ta det lugnt nu innan semestern.

När jag kom hem la jag mig och kolla på världens roligaste film, dum dummare, det är så sjuuukt rolig ! Jim Carey behöver inte ens säga nått för att man ska garva...

Jahapp så jäkla händelserik har min dag vart, så jag ska väl inte tråka ut dig med mitt dösnack..

Ha det bra å du Linnéa ,,sluta deppa, börja steppa ! jag finns här om du behöver mig..det e bara att ringa eller komma ! Puss påre*

Första inlägget dåe.

Halloj halloj !

Då skall man börja blogga då var det tänkt, frågade just min sambo robert om han också ville blogga, han svarade;
-varför i he*vete skulle jag göra det för, det är väl ingen som har att göra med vad jag gör om dagarna och undrar dom får dom väl ringa och fråga....
hahaha ja så kan man ju också se det, egentligen, varför skall man sitta och skriva ner vad som händer i ens liv för alla som vill läsa, även alla dom man inte känner..jaja jag gör det endå, för kollegan linnéa gör det, då kan ju inte jag vara sämre.. =)

Imorse när jag kom till jobbet möttes jag av linnéas flin och en blinkande telefon svararde, ja juuuste tänkte jag, ddet hade jag förtränkt, vi kom ju på den storslagna idén i lördags att ringa och sjunga på jobbets telesvarare, jäätte bra idé...Jag å Linnéa sjöng jallafall "det var en kyckling som hette gullefjun" med något annurlunda text..haha
Sen fick jag se några filmer på neas mobil, bla. en där jag skulle göra en dokumentär, fattar inte grejjen, det var ALLT annat än en dokumentär ! eller jo kanske en som skulle heta typ. "detta händer med unga människor med alkohol i blodet"

Japp helgen blev kul iallafall det är huvudsaken, idag är det måndag vilket betyder att det är exakt 2 veckor kvar tills jag å mannen åker till thailand, faaasen vad jag längtar, jag tänker på det hela tiden å drömmer om det på natten, vilket är ganska jobbigt för det lär pågå i 2 veckor till =O jää jää så ere.

Nu ska jag kolla tv, tack för att du läste min blogg då =)

hepåre // janet