storbesök från linkan..

Idag är det lördag, idag kommer mina bästa barndomsväänner sofia å karro å hälsar på, för första gången, det e fan på tiden =D det skall bli jätte kul att dom kommer, vi brukar ha riktigt roligt ihop..är iof. lite orolig för karros ork idag, hon var i ludvika igår, ringde mig runt halv 11 igår kväll, videosamtal, då hade karro lösskägg och solglarror på sig å satt å söp, hoppas hon orkar ikväll, det får hon lov å göra !

Idag blir det lite shopping på stan, sen middag sen börjar kalajset, vi ska sjunga singstar, karro är ju proffs på det tydligen, hon vann ett singstarkit när hon sjöng på nån krog i linköping..

Nu ska jah ta å städa iordning här lite..på återseende !


Midsommar !

Jaha då var det över då, som man hade längtat, inte bara längtat för att det var självaste midsommar utan också för att det var min första partydag på 60 dagar..
kalaset hölls på snyggboda, mina päron var i fjällen så då passa jag på, förberedde å käka silllunch på förmiddagen, jag åt iof. grillad kyckling istället för sill, tycker att det är lite obehaglig konsistens på sill.
Folket kom vid kanske 5, grilla först, sen var det 5 kamp, jag var lek ledare, tyvärr förlora mitt lag, lag öst, men vi var glada endå..grenarna var
1- 5-manna skidor
2-springa med gurka mellan benen
3-balansera kratta i handen å springa
4-penna i flaska
5-irlänsk julafton
Kvällen flöt sedan bara på med mkt skratt å alkohol, vid 5 på morgonen hade vi danstävling på gräsmattan, efter det kommer jag inte riktigt ihåg så mkt, jo föresten, rambo rymde, det blev ett massivt räddningspådrag å efter ca 30 min hittade robban honom bakom stallet vid dyngstacken, jag var skapligt nervös då..

Lägger in lite bilder från infernot..adjöken.


image5image6
image7

Observera här att min bror leker flygplan, han ä 29 år och väger 105 kg.

image8



 

världens sötaste hund

144879-3

Min lilla chihuahua Rambo..

jag tror på tone !

Tone sa precis här på 4:an att det skall bli uppehåll och runt 20 grader på midsommar, det tycker jag är hlt lysande, jag tror verkligen på tone !
I helgen var vi nere i linköping, victor tog studeneten på fredagen så vi var å kolla på när han släntra ut, ganska rejält rund under fötterna, från skolan å drog iväg på ett flak, sen var det student partaj i slaka, var väl en 40 pers kanske, bla. karolina larsson, tack för den legendariska underhöllningen du stod för !
På lördagen shoppa jag lite och kollade på stockholmsnatt, ni vet den med paolo roberto, här kommer en liten minnes uppfrächare:

Fyyy fan vad kompiskt det var, paolo är väl inte världens bästa skådespelare kan jag väl inte påstå..paolos hår i filmen var något utöver det vanliga...
Senare på kvällen skulle jag gå över till håkan å tina (karro å fias päron) för att hälsa på mina päron som var där å umgicks å söp, tina skulle bjuda mamma å pappa på lax, när tina packade upp laxen så spred sig en frän stank utöver köket, karro fick sig en känga för dålig bakismage, men när vi sedan förstod att det var laxen var det bara att åka till affärn å reklamera, tanten i kassan slet upp dom 3 påsarna som "surströmmingen" låg inpackad i å greppa tag i en fisk å doppa näsan mot fisken å sa "nej jag vet inte riktigt att jag kan  hålla med om att den är rutten" vid det här laget står alla runtomkring å håller för näsan mot stanken, då insåg tanten att hon måste ha fel på luktsinnet å gav oss pengarna tillbaka..en taximucka sa jag å gick..
På kvällen var jag först på coctailparty hos malin å sen blev det platens, dom hade byggt om, riktigt bra blev det..
Snart e det midsommar, faan vad det skall bli kul..jag skall härja så in i helsike..nu e min flagyl kur äntligen klar !!!
'
Hopp å hej


test e roligt



Din poäng: 334
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!

Gjorde ett kvinlighetstest med. här e det:
http://environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php

Hittade ett roligt test som jag stal som vanligt =D

 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


första doppet !

Goddagens !

Igår var jag på strand picknick med akå å fia å  badade för första gången i år i mälarn, det var faktiskt riktigt riktigt behagligt..kanske runt 20 grader, svalkande å skönt !
Efter strandturen begav vi oss till fia å sköljde bort mälarvattnet å gjorde oss vackra, på kvällen blidde det sommarfesten på kåren, det var livat faktiskt, även fast jag var nyckter, massa folk, var lite festivalkänsla över det..
Hem från kåren lånade jag akås lilla peugot, jäävla skit bil, man ska inte köra franska bilar, så enkelt är det, jag hade en lika dan en gång som hette peggy, min första bil, vi gick bra ihop till en början men sedan skar det helt totalt, efter att ha svikit mig många gånger när man blivit stående lite här å var med rykande motorrum så gav jag upp, å nu har ak alltså skaffat sig en lika dan, från kåren hem till mig tar det kanske 5 min med bil, på dom 5 minutrarna började alla varningslampor i bilen lysa å blinka å när robban senare kollade oljan var dte helt tomt, ett under att de inte skar, akå fyllde tydligen på med 3 liter olja för en månad sen, hmm undrar var den har tagit vägen ?

Nu ska jag åka å ta mej ett dopp på björnö igen i värmen..gesmutt gevesen !



nationaldagen !

Du gaamla du friiia !!!
jaha då var det nationaldagen idag då, ledig dag mitt i veckan, najs..skall ner till djäkneberget eller nått å picknicka med fia å rambo idag ja, ska köpa massa goa grejjer, kanske jordgubbar å sånt å bara ligga å sola å myysaå spela yatzy, de e ju så sjukt varmt nu så jag ska nog försöka mig på att skaffa mej en liten bränna idag..visserligen en röd sådan men de e alltid något.

Vad har hänt annars då ? i helgen jobbade jag på lördagen sen efter det skulle jag å älsklingen hitta på nått mysigt så vi drog till sigtuna å skulle fika lite,,,de var 8 mil dit,,,vi åkte 16 mil för att fika..hhaa inte hade jag nått minne av att det var så långt inte, kände lite väl mastigt att sätta sig å åka tillbaka till västerås efter fikat så vi åkte till mamma å pappa å sov över där, på söndagen åkte vi på en fisketur,,hör å häpna, vi fick 3 gäddor !!! eller 3½ för jag hade värsta rackarn på kroken men han släppte..

Det e sjukt mycket på jobbet nu, jätte bra, men blir bra trött i ryggen av att sitta i samma ställning å fila hela dagarna men men, de e bara å bita ihop, stålars blire ju jallafall =O)

Nu e det dax att börja packa picknick korgen =)
puss på sej