dancing queen!

försökte mig på ett avancerat dansmove inatt där jag skulle göra en armhävning men måste missbedömt längden av mina armar, hakan e nu blå å tjock å ond...


snart kommer tomten

Jag längtar så till jul nu alltså, detta är helt sjukt mina vänner då jag aldrig tidigare har längtat så här mkt, inte i mitt "vuxna" liv iallafall, i år ska det pyntas, det ska kläs julgran innan den första advent (jag har köpt en vit julgran som jag ska ha rosa kulor i, jag har blivit unnämnd till den fjolligate personen den personen som sa de visste) haha, det ska julbakas, det  blir julbord knytis, det blir uppesittarvkväll den 23.e, och i stort sätt alla julklappar e klara, kan det bli bättre undrar man? jag vet inte..
På jobbet har vi också gått ut hårt och julgranen står redan på plats, det kommer bli en kul jul helt enkelt!

Nu ska jag gå å träna, step up idag, har träningsverk som satan sen igår men va fasen, jag e en hård kvinna!

hej hopp


kors i taket!

två inlägg på en och samma dag, nu ni...
Satt och fundera lite på vad nästa steg ska bli med mitt stackars hår som sällan får vara i fred, just nu e jag ju en rödtott, vilket jag känner mej sjukt snygg i så det får vara kvar, men lörhåret måste ur innan jul så då blir det till att klippa nått coolt, tur att man har miriam!
Satt och kolla på lite bilder på datan, jag ser ju för satan olika ut på nästan alla kort, här kommer nåra exempel..











 

jag e en dårfink!

Igår kväll hade jag å fia myskväll, kollade på dårfinkar å dönickar, kommer ni ihåg den gamla godingen med flickan simone som börjar ny klass och klipper av sig själv håret dagen till ära å sen när hon kommer till skolan så välkommnas den nya POJKEN simon till klassen å lilla simone bara spelar med, 1988 spelades filmen in så de var mkt roliga små nostalgitrippar å en jävla massa skumma axelvaddar å dyl.

Nu ska jag ställa mej å laga lite lax, sen blir det en sväng till ikea å ica maxi, jag ska köpa bla. en vit julgran,vill inte ha en grön så jag tänker gå emot normen lite i år känner jag..

puss på er


här sitter rambo på sitt vaktpass på fias jobb...

de snöar ute som fan!

Jaha ja blev ni snopna nu, ja där satt du å var ledsen över att jag aldrig skulle blogga igen, men här e jag och du känner en kittlande känsla av välbehag i kroppen, eller snoppen, ved vet jag?
Idag har jag haft en konstig dag, var på jobbet lite i förmiddags, sen åkte jag till bvs å fixa med fakturerna, sen åkte jag hem å nu håller jag på att tvättar, å om 10 min ska jag tillbaka till jobbet igen...produkativt nej jag hittar inte ordet riktigt...
I helgen var vi på kryssning, jag härja fritt som vanligt, gick å la mej runt 6 på morgonkvisten efter att han kört ut en psykopat från hytten, eller en psykopat å hmm kanske 5 andra, sov som en kratta, vilket jag alltid för när jag e berusad, tippar på att jag fick 1-2 timmars sömn, efter en räkmacka till frukost var det bara att gå på med redbull/vodka igen, sorgligt men sant..hahaha

Det har hänt en massa kul på sistonde men jag orkar inte gå igenom allt det nu, jag ska bli bättre på att uppdatera nu.


vi hörs!


blää

nääe nu e jag trött på den här jävla bloggen, kanske märks på mitt flitiga uppdaterande ?!
Jaha vad ska man skriva om då ? i helgen var det blue moon både fredag å lördag, på fredagen med jobbet och lördagen med fias fördelsedagskalas gäster, hade riktigt kul bägge dagarna, bilder finns på facebook, känns som kaka på kaka att lägga upp dom här också..
I veckan har det inte hänt så mkt, hade öppet hus på jobbet i tisdags med restylanet, sen i går var jag hemma hos millan å hälsa på i hennes nya lägenhet, jätte mysigt..nu sitter jag här och håller på att ladda upp bilder på fejjan, men de går såå segt, jaja jag har iof. inte brottom..
 nej fan jag lägger ner det här tror jah?!!!