trevlig helg

jaha nu har jag varit dålig på att blogga igen så jaf drar en liten resumé av vad som har hänt  sen sist.
I tordags var det som sagt rix fm festival här i västerås, jag, mirre tiina och linda hade picknick nere i parken, såg inte scenen speciellt bra men vi hörde iallafall, drog sen en repa på stan å kolla stånden men de var som vanligt mest skit.

mirre och jag

jag och lindas lilla charmtroll lise

linda

I fredags hade jag en lite drinktillställning på vår altan med tiina, fia, henriette och sara, vi grillade först sen hade vi köpt hem en jävla massa drinkingridienser så sen var det party, vid halv 1 fick vi för oss att vi skulle till pluto, en fredag, vilket betyder 18 åringar, men kul var det, faktiskt, kan kanske ha nått att göra med alla drinkar vi hade fått i oss?!

tiina och sara


fia

henriette

mirre kikade förbi en sväng också, hon är så söt med sina nypiercade kinder


dans

kvällen slutade med att jag retade gallfeber på en gubbe, han sa att det skulle gå åt skogen för mig om jag inte tog av mig mina jäääävla solglasögon när han pratade med mej, det gjorde jag inte, men de gick bra endå tycker jag...

På lördag dagen var jag rätt sleten men åkte och badade med mirre och johan på framnäs. mysigt ställe, robban var i mantorp över helgen och jag ville inte sova själv så jag begav mig till mor och far.
Hade picknick på gröna udden på kvällen med akå å tina, jätte mysigt, det åts kycklingssallad, nötter, jordgubbar och massa annat gott, å sen lite redbull/vodka på det så var vi igång igen, senare hamnade vi på alexandra och sen sprtbaren på det, brorsan och rickard kom upp också, jag kom på den brillianta att supa dom under bordet, jag lyckades, det märktes både på deras gångstil, mina bilder sen kvällen och framförallt på kontoutdraget, haha
Efter sprtbaren beslöt vi oss (eller snarare jag beslöt) att vi skulle ta ett lutet nattdopp, de gjorde vi, jag badade nog i 20 min, iom. att grabbarna var sånna badkrukor och inte vågade hoppa i.
Kom på sen att vi inte hade handuk, så vi fick springa oss torra, inte så behagligt.
Klockan 6 på morgonen var jag hemma, då mötte jag pappa som var ute med hundarna på morgonprommis =D
Igår var jag ganskA trött kan man säga.











Jah, då var det bara att börja ladda inför power meet i helgen då =D



sommar sommar sommaaaar!!!

Sommare n har verkligen kommit på riktigt, det är såå underbart, jag är mest utomhus och prioriterar ite datan och bloggen så värst högt om ni undrar varför jag inte bloggar så mkt...
I tisdags var jag, robban, martin, victor å fia ute med gummibåten och drog, den tog oss till en ö där vi käka pizza och sög i oss lute dagens, hemskt trevligt, robban och martin badade och det kändes riktigt skönt i vattnet så jag ångrade lite att jag inte tog med mej bikinin endå...







I går (onsdag) drog vi en luten after work i det härliga vädret, jag kan bara inte hålla mej inomhus nu när det är så underbart ute, jag, robban, voctor, carin å millan gick iaf. till Tabazco och förlustade oss lite, myspys!

Idag drar västerås cityfestival igång här i stan, ikväll är det rix fm festivalen vilket betyder att massa artister spelar hela kvällen, vi orkar inte stå och trängas bland alla fjårtisar så jag, mirre, tiina, linda å ev. några fler ska ha picknick i parken brevé, så hör vi dom iallafall.

Trevlig torsdagskväll på er.

På midsommar natten blev KarLar lite trött och purken







midsommar´n

Blev ett riktigt holabaloo, klockan 13 anlände jag till slaka där ett glatt sällskap väntade, det började med silllunch (jag stred lite mot strömmen och åt lax och drack jäger istället för sill och snaps som dom andra) efter lunchen klädde vi midsommarstången, vissa var flitigare än andra ex. clink som fick det största ansvaret då hon var floristen i sällskapet, fin blev den! Sen var det 5 kamp, jag blev lagledare för mitt lag och alltså vann även mitt lag, ganska enkelt, så var det med det.
Vädret var fint så det blev bad och soln ing vid poolen på eftermiddagen, sen grillning och diverse party, vid två snåret på natten konstaterade vi att det hade vart fullt ös i 13 timmar och vissa började bli trötta och åka hem, jag var dock i mitt esse och hade lite svårt att tagga ner men begav mej endå hemåt dr någonstans, man ska sluta när man är på topp!























hår=konst!



  






eller en STORslagen håruppsättning...
  


     
  


 

  
  


glad midsommar!!!


tidsfördriv som var jävligt tråkigt.

Duschcreme: The bodyshops mango.
Shampoo: paul mitchells färgshampoo
Balsam: paul mitchells färgbalsam och redkens röda färgboll
Torrschampo: -
Hårprodukt: schwartzkopfs "dust it "
Hårspray: tigis rockaholic
Lock-/plattång: Gama
Bodypeeling: spraybodylotionNån jag köpt i london
Bodylotion: används mkt sällan
Kroppsprodukt: näe
Solskydd: ? typ nivea
Parfym: DKNY pink apple
Deodorant: nivea
Ansiktsrengöring: apotekets skum
Ansiktsvatten: exuiance
Ansiktscreme: exuiance
Ögoncreme: användes ej
Ansiktspeeling: används ej
Ansiktsmask: -
Primer: -
Concealer: jane arden
Foundation: i.d eller jane arden
Rouge: i.d
Bronzingpowder: i.d igen =)
Mascara: Lancome
Ögonskugga: Använder sällan men tycker de flesta är bra. Helst ska de gå i bruna och guldiga nyanser.
Ögonbrynspenna: hm´s
Ögondroppar: -
Läpprodukt: försvarets hudsalva
Läppstift: -
Läppglans: juicy tubes.
Nagellack: america nails eller make up stores

Här e dom, mina linköpingsvänner!






(förlåt ampi, men jag kände mig tvingad av högre makter)

Dagens outfitta



tunika:gina
jeans:tiger
skor:belle shoes

midsommar!

Nu har jag varit dålig på att uppdatera er om mitt, tydligen, rätt så interessanta liv ;)
I måndagskväll var vi hemma hos arne med jobbet och käka middag, jätte trevligt, fick en supergod buffé med lax, skinkor, fläskfile och en massa mums, det dracks rätt mkt vin och skumpa så på tisdagen var vi rätt trötta på jobbet, tisdagskvällen tillberingades i soffan med desperate housewifes.
Igår slutade jag tidigt vilket även fia gjorde då hennes syster anna var i festerås och hälsade på, vi tog en shoppingtur, vilket resulterade i 2 par skor, ett par ljusa sandaler med nitar på och ett par till som ni ser i dagens outfitta här ovan, det blev även ett linne och en midsommarpresent till robbans föräldrar.
Efter det gick vi ner i soliga hamnen och käka middag och anslutade i fias soffa med lute gossip girl.

Idag åker vi till linköping för att fira midsommar, dock inte tillsammans då vi splittar upp oss på olika håll, jag ska träffa mina kära vänner sofia, karro, clink och ampi som har sin årliga midsommarfest, det kommer bli ap-kul!



Marstrand i bilder


festen började redan i bilen



första kvällen dansade vi sönder ett bord


det var mycket avancerade dance-moves

martina och fabian

volvo ocean race monstren

marstrands fästning

jag med min fångjävel

robban å martin

emelie var en glad fånge

här var vi när resten av sverige ösregnade! =D

bruttorna

gräbsen




och så var det dax för dans igen

Jag älskar västkusten!

vilken helg!

En helt helt underbar helg har just passrat, jag, robban, fia, fabian, emelie och martin begav oss som sagt ner till marstrand för diverse festligheter och framförallt för att volvo ocean race kom dit, kom fram ganska sent på fredagen och tänkte att vi skulle ta det lite lugnt, dricka lite vin och sen kolla läget lite i "stan", det gick sådär, det blev en partyrunda utan dess like där vi bla. dansade sönder ett bord, satan vad kul vi hade.
Lördagen var vi piggare än vad vi förtjänade efter att vi krypit in i våra små kojjer lite väl tidigt poå morgonkvisten, solen strålade och det var varmt och skönt så vi gick upp till marstrands färstning för lite historia och kultur, var riktigt mysigt faktiskt, och faktiskt riktigt intressant, efter det blev det lite uteservering och sen var partyt igång igen, solen fortsatte att stråla hela helgen och det var så härligt att skicka iväg små irritations mms till folk i solskenet med en drink i handen när det har regnat i övriga HELA sverige, mohaha!
Jag lägger upp bilder sen, hinner inte nu, ska åka på "sommarfest" med aqva-gänget, berättar mer om det också sen.

puss!

Marstrand!

Nu drar vi, fy fan vad kul de ska bli!

marstrand i morgon!

Idag är det skolavslutning här i västerås och studenten i morgon, jag vill också ha sommarlov, man tyckte det var en självklarighet när man var liten att man var ledig hela sommrarna, nu är jag överlycklig över 3 veckors semester!!
I morgon åker jag,robban, fia, martin, fabian och emelie till marstrand, volvo ocean race går i mål så marstrand väntas på ca 200.000 besökare, så självklart måste man ju dit, paaarty!!!
Nu är det bara att hoppas på sol, smhi lovar uppehåll så det är bara att hålla tummarna, det ska bli sjukt kul! =D

Nu ska jag iväg på ett step up pass, hejdå hejdå!


(ordentligt förstärkta i grenen)



...

Somliga verkar aldrig växa upp, Robban vill att vi ska leka "Harry Potter och fången från azkaban" VARJE kväll, han vill såklart vara Harry och jag får vara en husalf...

harry potter ??


colorful shoes



Steve Madden hade dessa i förra årets kollektion, det är en balenciaga kopia (känns ju lite bättre att pejja 1000:- i stället för 10.000.- inte för att jag skulle gjort det men ja ni fattar =) ) jag MÅSTE ha dom!, men som sagt, iom. att det är förra årets verkar det inte vara lätta att få tag på dom, dom ser inte as snygga ut så här men jag såg dom på en tjej idag här i västerås å dom var sjuukt snygga på!

what what ???



EN RIKTIG TARMTOMTE!

morgonstund har guld i mund, vad är mund ?

Den här dagen känns som den har vart sjukt lång, igår kväll efter träningen kom fia, mirre och jag på den då(!) brilijanta ideén att vi skulle gå ut på långprommis halv 7 morgonen där på, när jag vakna i morse var jag SÅ jävla nära på att ställa fram klockan då jag visste att jag kunde få sova nästan 3 timmar till, men jag släpa mig upp, mötte tjejjerna och prommenixa 1 timme, och det var ju inte alls så farligt men jag kommer nog aldrig att bli ett fan av morgon promenader!

Efter jobbet åkte jag till bvs och jobba lite till, sen middag i hamnen och sen en fika med henriette å fia på cornetto, fick nog världens sötaste chailatte, det e fan inte många ställen som lyckas bra med dom alltså...
Efter det blev det desperate housewifes i vanlig tisdagsanda, nästa vecka är det sista avsnittet men som tur är dubbelavsnitt, jag som tycker att det precis har börjat nästan.

hej svejs 

martin har gjort det igen!

Denna gång var det victors tur att fylla år och martin gjorde en liten överrasknigslåda i liknande stil med dom jag och robban fick på våra födelsedagar, här är alltså victors;



måste bara observera att gasmasken är en riktig krigsmask från ryssland!

kalas på ådö

Måndagseftermiddagen är här, det har varit en seg måndag, trött, huvudvärk och lite ledsen, man måste väl ha sånna dagar ibland också antar jag?!
I lördags var vi hos eva.maria och firade henne 23:e födelsedag nere på ådö, mycket trevligt, tyvärr var det snorkallt så vi fick dricka oss varma, det brukar funka bättre än alla jackor i världen...
Igår (söndag) befann jag mig i en dvala hela dagen typ, jag, robban, victor och martin låg hemma hos oss i soffan och käka pizza, sov lite, käka godis, drack cola, pruttade och kolla tv om vartannat, hela dagen!
Nu ska jag gå och köra ett pass powerstep, känner att jag behöver lite extra power idag, på återseende !


emelie, fia å henriette

lindas bror, linda och eva-maria

akå



robban den galningen badade




carin

vi



MQ

MQ har äntligen gått ut med vem som blir deras nya modell för det senaste sommarmodet, som jag har längtat, här är han;
JIM JOHNSEN!


det sket sig!

Igår skulle jag och robban ha en lugn och skön hemmakväll, det hade vi, vi beställde mat från meze restaurangen och låg i soffan och kolla tv och åt godis, tills terrorn börja, och som många vet är inte jag och robban spreciellt svårflirtade när det gäller party, så jorå, vid 9 begav vi oss till blue moon för att tå ett glas vin eller två och mest kolla vad det var för folk ute....och då vet vi ju allihopa vart och hur det slutar!
Självfallet hysteriskt dansandes vid stången på schlagergolvet med en drink i hand, eftersom jag hade JORDENS kortaste kjol på mig skulle jag ite dansa alls, och framförallt inte vid stångjävel, haha jaja har man inte sett en rumpa förr är det fan på tiden att man får det!!
Idag förtsätter partyt  hos min kompis eva-maria som fyller år, när ska jag bli vuxen och ligga hemma i harmoni ?


kvällens outfitta:
linne:hm
moccakjol:gina
skor:kmb

jag och carin

robban och sonny

den galne norrmannen jim



jag hittade gnuggisar i min väska, de var roligt tyckte vi



carin och krockodilen


stångjäveln!



just ja

Jag glömde skriva varför jag började skriva om den galna tanten. ibland förvånar jag mig själv, ganska ofta faktiskt, hur som helst, idag gick tanten ut, from som ett lamm, när glassbilen kom, jag och fia stod där i fönstret med spänning i väntan på om hon skulle köpa glassbåtar eller en blandpåse, gissa vad hon köpte? Ett storpack hamburgare! När det finns glassbåtar!
crazy crazy lady


(jag e så smart som jag ser ut)

crazy

Hemma igen från fia, jävlarns vad oskönt det var att gå hem i regnet :(
Vi har hunnit med mycket, tränade först, på gymmet, inte nån av mina favoritsysslor men det var inget pass som passade (fyndigt) idag så de var bara att bita i det sura kan man säga.
Efter det gick vi hem och lagade ginocci eller vad det heter, med parmaskinka och pesto, göttigt!
Det bor en psyksjuk tant under fia som är helt galen, och då menar jag verkligen helt galen, hennes dagar består mest av att springa ut och skrika på folk och vara allmänt ap-arg, en dag när jag skulle åka hem från fia så skulle jag skrapa rutan och startade bilen medans jag gjorde det, efter ca 30 sek hörde jag ett hysteriskt bankande på rutan, där stod hon kärringen och hytte med näven som en galning. Ibland skriker hon åt folk som inte finns också, crazy woman!

En annan som är lite wild and crazy är Helge Fossmo från Knutby, här 15 år gammal


back to the gym

Fyyy vad tråkigt det här vädret är, vad hände med sommaren ? kan ingen skicka upp lite penecelin till gud så att hans urinvägsinfektion snart går över, jag vill ha sommar! I helgen ska min kära vänn eva-maria ha födelsedagsfest hemma i bro hooden, då ska det lekas, badas och spelas kubb så då MÅSTE det bli fint väder, eller huvudsaken är att det inte regnar..

Dagen har varit bra, har inte hänt så mkt speciellt på jobbet tycker jag, nu ska jag släpa mej till gymmet och ta itu med mig själv lite, har inte varit där på jätte jätte länge, och det känns, framförallt i ryggen på jobbet. From. idag är det skärpning! Efter gymmet går jag å fia hem till henne och mys pysar lite..

hörs!

skit lista

SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan? 
Näsan är redan gjort, så de får bli tungan då
2. vara seriös än rolig?    rolig!
3. dricka röd eller grön mjölk?  gillar inte mjölk
4. brinna upp eller drunkna?  vilken fråga, kan inte välja
5. umgås med dina fiender eller föreldrar?  Föräldrar såklart

- RANDOM SHIT:
1. är du kär i nån?
  Ja.
2. sol eller måne?   Sol.
3. vinter eller höst?  Höst.
4. solit eller regn?  sol
5. vaniljglass eller chokladglass? en blandning ?

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu?
  17.08
2. fullständiga namn?  Jeanette kerstin maria jansson
3. Vart vill du bo?  I en villa närliggande till stan
4. hur många barn vill du ha?  en pojke å en flicka
5. vill du gifta dig?  japp
6. rullar du spagetti eller skär du den?  skär
7. har du ätit sushi?  japp men är inget störra fan
8. lyssnar du på nu?  nrj webbradio
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet?  corn flakes
10.humör?  jovars, luite uttråkad men annars så

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon?
ja
2. sjungit?  jorå, jag nynnar med lite då å då
3. blivit kramad?  Mm
4. känt dig fånig?  nej
5. saknat någon?  Ja
6. dansat galet ?  nej
7. klippt håret?  Nej
8. gråtit?  Nej.
9. ljugit? nej
10. blivit kysst?  Ja (jäävlar va tråkig lista )

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen?
jorå nån gång i fjårtistiden när man va full haha
2. har du en hund?  japp, rambo
3. sover du helst sj eller med någon?  med någon .
4. tror du på spöken?  Ja.

Bikinijakt!

Jag har ju egentligen hittat bikini men jag tittar lite endå ifall det dyker upp nått, det gjorde det idag, ska jag slå till ?
SuperMini Blå metallic bikini  strl 34-38

hårfix

Jävlar vad vi har hållt på idag på jobbet, det började med att sussanne förlängde sitt hår, det blev jätte fint, verkligen, men sussanne fick panik och tyckte att hon såg ut som en bimbo och tog ut allt löshår efter 30 min, billig och bra förlängning =) Sen fick jag mitt hår färgat, var inne på att göra det svart/brunt men jag kör vidare med mitt röda ettag till, trivs ju jävligt bra i det! Sen färhade tiina sitt hår och sen förlängde jenna sitt, hon tog sussannes hår så nu e det jenna som ser ut som en liten bimbo =)
I morse när jag kom till jobbet fick jag en glad överraskning, jag hade bokat in en behandling hos maria, vår spaterapeut, fick en ryggrengöring, såå jävla skönt, det där maria har helt magiska händer!
Nu ska jag laga kyckling och choritzo gryta, mm mm mm!


jag å jenna (som numera har långt fint hår :) )

sommarfint



jag e jävligt sugen på carrera-solisar

Dagens tips!

Se till att sola alla kroppsdelar, ordentligt, för en snygg jämn bränna!

*

varför kan inte även måndagen ingå i helgen ?? Idag är det en lika strålande dag som igår och det är dax att gå till jobbet, idag önskar jag att jag antingen var pensionär, arbetslös eller mammaledig, men bara idag =)
Igårkväll vr vi hos tiina och andreas och grilla, spela kubb och bada hottub, jätte mysigt,klockan bara sprang iväg så helt plötsligt var den mitt i natten, tiden går fort när man har roligt.

Ha en trevlig måndag!