goo jäävla jul på er!

dan före dan före dopparedan, guuud vad skönt det känns, en dag kvar att jobba sen e det julafton å massa kul sen thaiiiiland, kan det bli bättre?
I helgen har vi haft julfest med jobbet, körde knytisjulbord med våra respektive i salongen, sen julklappsbytes lek, jag fick salt å pappar kar som såg ut som hundar å robban fick suduko-toapapper, sen gickvi på pluto som kvällen till ära hade en "yes we can" fest, festen var från 27 år å uppåt men eftersom vi var inbjudna med salongen så gick de bra fast vi bara e barn, jag ka säga att vi sänkte snittåldern radikalt, hade inte vi hart där hade snittåldern nog legat på 45 typ, helt ärligt, haha fast vi hade skit kul iaf. dansade så in i helsike..
Ikväll ska jag fixa här hemma med nödvändiga grejjer inför kvällen, städa, packa å sånt, imorgon ska vi ha uppesittarkväll här så då måste det va lite fint så man slipper skämmas..
Ja om vi inte hörs innan dess så säger jag

hakooona matata!

jorå jag håller på att tvättar mina vänner, jäklar vad jag tvättar, å lagar mat, å donar här hemma, jag är så effektiv ibland, ibland e jag så fruktansvärt passiv men jodå nu har jag full rulle här, idag har det vart något av en tröttdag, satt å kolla på titanic igårkväll å kunde inte sluta titta innan den var slut så det blev senare än vanligt sen gick jag till jobbet tidigare än vanligt idag för att få håret färgat, nu e det rött å fint igen, hade blitt lite dassigt, jag saknar mitt långa hår, ska sätta i det direkt efter thailandet hade jag tänkt. så får det bli.

Nu ska jag ta å fortsätta här, hej sålänge
(de här blev ett tråkigt inlägg, jag bjuder på en bild)



bästis 1,2,3 !

saaaatan!!!

ok nu är jag så sinnessjukt förbannad att jag överväger att antingen kasta en molotov cocktail rakt över gården in till nån granne eller kanske skita i en påse och kasta det på nån neranför på gatan, faaaaaaaan, varför jag e så arg? jo här har jag suttit och skrivit å skrivit å skrivit ett långt jääävla inlägg för att underhålla dej här i bloggen sen ska jag, smart som jag e, kopiera texten genom att trcka på ctrl c för att inte den skulle försvinna när jag sparade min långa jävla inlägg, å vad händer ? jo janet trcker fel och texten försvinner. Du kanske fattar hur arg jag är ?
Ja så nu tänker jag inte anstränga mej lika mkt igen, å absolut inte anstränga mej för att vara rolig, så rolig aom jag var i det inlägget jag skrev, ja där missa du nått, fan vad rolig jag var där, men nej du, inte igen...

Helgen har iallafall varit bra, i fredags var jag å fikade med lotta i hennes salong ås en gick jag till fia en sväng.
I lördags lagade jag janssons frestelse på dagen, SATAN vilken janssons det blev, jag har nog aldrig sett någon finare iallafall, å god var den också. Det var alltså knytis julbord på kvällen hos malin, riktigt trevligt, åkte till blue moon på kvällskvisten, där var det drag som vanligt, i går söndag var det en riktig slappardag förutom att vi på kvällen gjorde det vår nya tradition är, gå på resturang med kompisarna, igår var det jag, robban, victor, martin, mirre å johan, den här gången var vi på tusen och en natt, förra gången var vi på china, efter det gick vi hem till oss och kolla på "morgan pålsson, världsreportern" några av oss hade sett den för men den är väl värd att se igen, hahaha, har du inte sett den måste du nästan se den alltså...



Nu ska jag kila å laga lite mat...ja det blev ett inlägg endå, iof. inte lika roligt men endå..fan också!

saaaaankta luuuuciaaa!

13 dec, jag har sagt det förr och jag säger det igen,SATAN vad tiden går fort!
Idag skall det göras 2 st janssons frestelser, ska på knytis julbord idag och jorå, jag ska stå för janssons, det ska bli intressant, jag har aldrig gjort någon jansson innan så det kan bli lite hur som, men den blir nog bra, jag brukar laga god mat faktiskt, jag överdriver alltid med allt, speciellt allt onyttigt, typ dubbelt så mkt smör å grädde, å visst blir det godare alltid,, jorå!
Klockan 16 idag ska vi gå till stadshuset och kolla på ett luciatåg, ska bli väldigt mysigt faktiskt, tror inte jag har sett ett luciatåg på riktigt sen i gymnasiet, det luciatåget blev dock lite av ett fiasko då min klasskompisar var dyngrak och förde ett jävla liv hela luciatåget och avslutade med att sparka rektorn på smalbenet, hon fick en liten varrning för det...

Igår köpte jag min sista julklapp, skönt att ha det klart men jag gillar att handla julklappar så jag skulle faktiskt inte ha nått emot att köpa nåra till men nu får det räcka..

Nu ska jag ta en dusch sen blir det ingridientsinhandling sen börjar det, ikväll ere party, kul!

// Järnet

jag kan inte låta bli att grina...

jag har sett det så många gånger men jag kan inte tröttna och jag kan inte låta bli att grina..hon e så grym!

bönderna

Förra året vid den här tiden när jag satt och kollade på bonde söker fru kände jag lycka, glädje och spänning, då framför allt av att följa fredrik och lena som var och är mina idoler, idag känner jag bara hat, hat i olika grader, främst för
magnus som jag tror måste vara psykopat på något sätt, han är iallafall fruktansvärt irriterande

Han är nog iallafall lätt efterbliven, sen har vi tjejbonden som blundar HELA tiden när hon pratar, vilket också är mkt irriterande, bögbondarna tycker jag är roligast, jag tycker han skall välja den mörkhåriga killen, wille känns lite väl fjollig för honom tycker jag..
Gubbens tjejjer har jag inte fått så mkt grepp om, bara att den ena med fula tänder måste ¨på nått vis vara en häxa..
Jaha nu ligger dom på höskullen här ser jag, oj kel är de också, wille håller på att lägga in en stöt ser jag..
Detta måste följas, men glöm inte, HATA magnus!


ojojoj

Då var man igång igen då, sitter här med en redbull/vodka och tänkte i morse att jag aldrig mer skulle dricka alkohol efter en lite vildare kväll igår än väntat.. med en hysteriskt partysugen pojkvänn med tillhörande kompisar e det svårt att stå emot, så ja, då sitter man här, iof. än så länge i myskläder och osminkad men det kan nog bli ändring på de me!
Igår kväll var fabian och emelie här på middag, jag bjöd på min special quorngryta och lite blåbär å hallon med vit choklad oh glass till efterrätt, de va populärt, jag älskar att bjuda på mat, jag blir lite som bree van der kamp eller vad hon nu heter då...efter det blev det spel och sen singstar å sen avslutade vi på tabazco, men som sagt, kvällen blev lite blötare än väntat...jaha nä nu kanske man skulle ta tag i sig själv, på återseende...

Tre saker om mig!




Tre jobb jag har haft  

statoil kassörska, servetris på ett AIK-hak i solna, kolloledare på svenska kyrkan


Tre platser jag har bott på:  

snyggboda, skiljebo/västerås, storagatan/västerås


Tre saker jag gillar att se på:

ensam mamma söker, bonde söker fru, desperate housewifes


Tre favoriträtter : 

kycklingfilé å potatisgratäng å pepparsås, flygande jakob, catarinas lax


Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:

I en solstol i thailand, på en lyxyacht i miami, på en solig klippa på västkusten