nähä

jävlar det där gick åt helvete, här under alltså =)

so you think you can dance ?

Fruktansvärt underhållande program, jag har en favoriter,  roland, ett dansande geni som kommer bli något stort i framtiden..

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iuSu_kBg_YE&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iuSu_kBg_YE&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

hjälp

som den data hacker man är så undrar jag nu hur man gör för att lägga in videoklipp ?
nån som kan tipsa lite ??=)

annandagen

hej hopp !
Idag blev det en skön sovmorgon å sen drog vi till bvs för att utföra lite pappersarbete, nu e det gjort iallafall.
ikväll kommer mamma å pappa hit på middag jag ska bjuda på brieostkrustader med fikonmarmelad först, å sen blir det kyckling å räkgryta med saffran å bandpasta, mumma !!
Nu måste jag städa lite, det ser förjefligt ut här hemma, fan vad ofta det gör det...


// J




                                                                                                                                                                         5 dagar kvar...=O

hemkommen !

japp nu e jag hemma i västerås igen, kom hem från trysil för kanske 2 timmar sen och sitter nu i soffan och lyssnar på min nya favoritlåt :Muthafucka med per-arnez, grym låt !!!!!!
Helgen har vart helt ok, solen har skinit och det har vart party å skidåkning å lite så, jag har aldrig stött på ett värre liv än på after skin i trysil, det var fullt ös från 2 på eftermiddagen, å då menar jag verklugen fullt ös, jag har iallafall aldrig tidigare stått på bordet å dansat hysteriskt och sjungit allt vad man kan dyngrak kl. 14.00 tidigare..hahha
Nu e Jag  fruktansvärt glad över att det är ledigt imorgon med, så sönt att ha en extra dag att vila ut efter att man
har härjat i ett par dar...

Jaha bättre sent än aldrig då så säger jag :

                                   

trysil

jahåpp då ska man till trysil endå i påsk nu då ! Jag trodde verkligen inte att det skulle bli nått då det blev en massa strul med stugan men nu e det tydligen fixat å jag kan hänga med. Roligt, det är ett jääävla liv i trysil varje påsk, typ hela norge åker dit å härjar!
Jag är inte nån skidfantast men är det fint väder och bra backar är det ju riktigt skönt, jag tänkte åka längd en dag också, det har jag inte gjort sen jag var liten men de e nog mysigt att åka lite på tur med lite varm choklad i väskan !

                                                                         
Har just kollat på top model och nu ska jag bege mej ner till tvättstugan och hämta tvätten och sen upp i förådet och leta efter mina skidkläder, kan ju va skönt att klippa åka i jeans. =D

Hej så länge

                                                                                                                                                     9 dagar kvar.....=D

naiv?!

Usc vad naiv man käner sig ibland när man alltid tror det bästa om alla man känner, man tror att man kan säga
saker i förtroende till någon å sen blir man alltid lika besviken när saker kommer fram på helt andra sätt.
Vilken soppa. Man skulle bara vilja veta vem det är som ljuger !

Hade egentligen tänkt att träna idag men arbetsdagen tog alla mina krafter, varför ska det vara så svårt att jobba med bara tjejjer, det skall alltid tisslas å tasslas, vad less jag blir !
Sket som sagt i träningen å sitter nu här å väntar på att potatisen å fisken ska bli klar så man kan få lite i magen.
hyrde två gamla wallander filmer igår, mannen på balkongen och polismördaren, såg den förstnämnda igår, en pedofilhistoria som var rätt bra faktiskt.
Ikväll ska vi kolla på den andra, å så kanske man skulle unna sej en solero smoothie, den nya, satan vilken go glass !!!
                                                      Solero Smoothie

Har du inte redan gjort det så måste du smaka !!

Idag snöar det igen, fan alltså för dessa satans bakslag, det skulle ju bli vår ju så att man tom. kan sitta ute å äta solero å inte under en filt i soffan...

Nu måste jag sticka lite i potäterna !

varning!

Hittade just tre otäcka bilder, här kommer dessa:

BARNVAKT?
En av dom otäckaste människorna jag har sett, kolla bara på blicken..


Dvärghumor
Det är obehagligt med ett karl ansikte på en sån liten kropp när han inte förövrigt ser ut som en vanlig dvärg,
han är lixom bara fruktansvärt liten..Det blonderade håret gör det ännu värre.

....

Jaha då var det en sån här jävla söndag igen då, fasen vad trött jag e.
Gårdagskvällen tillberingades som sagt hemma hos linnéa med fia och johanna också, vi sjöng singstar för full hals och kollade bitvis på mellofestivalen, tycker det var synd att pirelli vann, jag höll på linda bengtzing.
På tal om dessa tjejjer så läste jag en lite artikel om just dessa två i afteonbladet eller om det var expressen i morse, MKT intressant läsning, jag vet inte vart det var men jag kopierade iallafall texten, här kommer den, som sagt, jävligt intressant !!:

Dramatik uppstod i green room efter att jurygrupperna lämnat sina röster.
Charlotte Perrrelli låg etta, Linda Bengtzing en bit efter.
Då beslöt sig Bengtzing för att gå över till konkurrentens bord.
- Jag kom fram och tog godis av Charlotte och sa: "Jag vill ha en tolva, det var mitt mål, kan jag få en av dig?" Hon sa: "Ja, det kan du få", berättar Linda Bengtzing.
När schlagerstjärnorna kramade om varandra fastnade Linda Bengtzing i konkurrentens nagelkedja - som gick av.
Under Expressen.se:s intervju hittar Linda Bengtzing kedjan under Charlotte Perrellis bord (som det sitter två tuggummin under...).
- Jag slog av kedjan, berättar Linda Bengtzing och fortsätter:
- Då blev hon ledsen. Då sa jag: Bli inte ledsen, det här betyder tur att jag slog av dig kedjan. Och så vann hon!
Linda Bengtzing beklagar samtidigt det inträffade:
- Det var synd också för den var jättefin.
Enligt Linda Bengtzing klarade sig Charlotte Perrellis nagel utan skador.
____________________________________________________________

Tycker ´själv att det var en jävla tur att charlottes nagel klarade sig utan skador !!!

Efter förfesten igår drog vi vidare till blue moon, där var det ett jäkla drag, som vanligt, det var rätt mkr dans å en jäkla massa ljugande från min sida, som vanligt, igår tävlade jag både i motocross och tämjde krokodiler.

Idag har mamma å pappa vart här å grattat robban å så har vi vart på stan å käkat lite å så, nu e jag jäkligt seg och ligger å väntar på att fia ska komma så ska vi kolla på yrrol !

Hej svejs

lörda !

Harlååå !
Fredagskvällen tillberingades i soffan med soffan (oj vad fyndigt) kollandes på inget mindre än, rederiet !!!
Det var inte igår man såg det och det bästa är att man kommer ihåg nästan allt och vet vad alla heter, jag älskade rederiet, och lite älskar rederiet !
Ikväll blir det förfest hos linnéa i irsta med singstar å lite melodifestival, sen bär det av till blue moon.
Berättar om det händer nått smaskigt ikväll !

,.

Då var det fredag igen då, har inga direkta planer inför ikväll, tycker att fredagar är ganska jobbiga då man känner att man måste göra nått men man kan inte parta för det ska man göra imorgon å man vill inte gå på bio för det är så jävla tråkigt, jaja snart kommer fia hit å äter middag iallafall så får vi se vad det blir sen, ska börja laga en smaskig liten måltid nu tänkte jag !

Berättar väl sen vad vi hittade på, imorrn blir det party jallafall, förfest hos linnéa i irsta sen blir det blumpan efter det, varför bryta trenden lixom ?

Jä Jä nu e det dax att brassa käk.

Hej svejs


Å


Jaha då börjar dagen närma sig sitt slut, eller nja, inte riktigt än, har vart på jobbet som vanligt, det har väl vart som,,vanligt..
Tänk att vissa personer  kan irritera en så jävligt, som ett kliande, nästan varigt eksem.

Sim sagt, irriterande !

Efter jobbet gick jag hem å lagade lite fördelsedagsmiddag till älsklingen, qourn med thailändsk röd curry, å sen har jag köpt hans favorittårta som han ska smaska på sen...
Nu tänkte vi dra iväg till Å och dricka lite öl å vin för att fira lite, det e ju fredag i morgon ;)

Jag såg just på tv nån bella som tjänade miljoner på sin blogg och hade ett bar tusen läsare varje dag, känner att jag snart e där ! (Jag hoppas att dom som inte känner mej förstår min ironi som ofta dyker upp)

jaha nähä tror jag ska byta byxor tills Å !

skål på er

partyblogg ?

Satt och funderade precis vad jag har för sorts blogg, det är ju så många som har typ modebloggar eller fotobloggar eller skönhetsbloggar,,,vad har jag då ? en partyblogg i såfall !
Dom som har modebloggar brukar ju få hem presenter från olika företag som kläder, smink å grejjer som dom i sin tur gör lite reklam för i sin modeblogg.
Då borde det väl inte vara mer än rätt att typ smirnoff eller absolut skickar hem lite vodka eller dyligt till mig som jag och mina vänner kan förtära å sen visa bildbevis på (vilket jag redan iof. gör) hur kul det blir om man partar med just deras vodka. Vilken idé ! Jag ska nog skriva ett brev och lägga upp förslaget...

Igår efter jobbet så städade jag, det behövdes efter helgens mustaschfest, det låg hår överallt, som stora hårbollar, det såg lite otrevligt ut, men som sagt, nu e dom borta...

Idag e det redan torsdag å robbans födelsedag, grattis älskling !!!
Det händer nog inget specillt idag, börjar jobba sent idag, 12, så jag kan softa ordentligt här hemma nu på morgonen. Sen blir det jobb som sagt, sen blir det nog lite träning, sen blir det väl lite paketöppning ikväll antar ja.

Nähäpp nu ska jag göra lite nytta.,
hejhej

unika besökare ?

vad står unika besökare för i statistiken på bloggen, nån som vet ?

vill ha !!!

Här kommer min 3 i topp önskelista i bilväg, så om nån känner för att skicka en bil så bor jag på stora gatan i västerås !

Jag kan inte välja vilken jag helst vill ha så dom kommer inte i någon ordning,








Det värsta är att jag haft en nästan lika snygg bil själv, på riktigt, men den e
nu såld vilket jag kan gräma mig nått sjukt över, här kommer en liten bild på
den med, å kom ihåg nu, den har vart min, helt galet att ja sålde den =(..
image105
Å sen har jag haft en till pärla som jag också älskade, här kommer den..

image106

snyft =(

...

fy satan vad flitig jag har blitt med min blogg måste jag ju säga, när man väl kommit in i det så går det lixom av bara farten.
Sitter här i soffan just frukostäten å skall snat gå ut med rambo lite innan det bär av till jobbet, idag e det onsdag, jag tycker det kunde vara torsdag ja !
Jag meddelar ikväll om det har hänt nått intressant under dagen så jag har nått att skriva om, vilket jag inte har nu..haha
hej hej

..

Hittade en bild på ett vidunder just som tydligen är en hund, skulle jag ha en¨så ful hund skulle jag stanna bilen på nån öde plats och släppa ut saten, e man så ful så kan man fan knappt va snäll...

Nä tacka vet jag min lilla rambo, nu ska ni få se på nått gulligt !
image104
Mmm de va lite skillnad i gullighet va ??

Idag efter jobbet gick jag till friskis å träna, körde ett baspass, skönt att röra på sig ordentligt,
jag satsar på att ha stans bästa kondis snart !
Nu har jag just sjungit singstar med mej själv, robban fick det i present i helgen på ferren, jag måste
säga att jag nog aldrig har hört nån sämre sångerska än jag själv, fyyy fan vad det låter när man tar på
uppspelning och lyssnar på vad man just har sjungit, dom sämsta i idol e fan stjärnor jämfört med mig,
iof. vet jag ju om att jag e såhär dålig så jag e kanske inte riktigt lika dålig som dom i idol ?!!

Nu ska jag kolla på grannfejden, folk e inte kloka, man kanske rent av ska anmäla vårt lilla trapphus dit
efter securitas incedenten i helgen ?! Jag är redo att ställa upp med tanke på att den lilla påringningen kosta 1000 jävla spänn, eller laxar, eller braxar, eller gösar eller vad man nu vill säga !

På återseende

Guten morgen!

bläää va tråkigt väder det e, om det bra va lite sol så skulle livet vara mkt roligare..


Idag har jag sovmorgon å sitter fortfarande här i morronrocken och ska strax klä på mej å gå till jobbet, har inte kund förns 12 idag. Inatt har jag drömt att jag flyttade till ett litet hus i åre där massa folk hade bilivit mördade mitt i skogen, jag tyckte det var jätte mysigt dä, även om det var blod på väggarna, konstigt..

Nä nu fick ja lite brådos, skriver og nåra rader ikväll !

.

vad är det för fel på den här katten ?



Den lär ha typ down syndrom för katter eller nått liknande..

perukbilder !!

image73
image74
image75
image76
image77
image78
image79
image80

image82
image83
image84
image85
image86
image87
image88
image89
image91
image92
image93
image94
image95
image96
image97
image98
image99
image100
image101
image102
image103
Detta var ett litet urval av alla bilder. Kanske lägger upp resten sen..håll till godo !

mustachfesten är avklarad !

Japp idag e men lite seg, kvällen igår blev livad kan man säga, linköpingsgänget kom vid halv 6 då gick vi på´t, folket kom lite senare så vi hann härja lite för oss själva en stund, kl. var väl runt 7-halv 8 när resten av folket kom, som mest var vi väl runt 30 pers, det sjöngs singstar, kollades melodifestival, dansades å härjades för fulla muggar, alla tog verkligen peruktvånget på fullaste allvar och hade verkligen ansträngt sig vilket var mkt roligt.
Ja som sagt, vi gick på det hårt så vid 9 var janet ute å krektes lite och fick ta en sväng runt kvarte´t sen va jag på gång igen, då var det bara att köra vidare, vilken comeback !
Vid 1 tiden så tog jag, fia, akå,karro, clink å sofia en liten snabbis på blue moon, folk uppskattade våra peruker, vill man ha ragg ska man gå ut med peruk, världens dragningskraft !
Festen fick ett litet hastigt avbrott då securitas stegade in och sa åt oss att lugna ner oss lite då grannarna har ringt och anmält partajjet, jah, e det party så ere, men som sagt, då blev det lite mer lågmält.
Pga. detta blev kvällen inte så sen som den skulle kunna blivit, så kl. 2 satt det lute folk däckade lute här å var, det gick åt ett antal flaskor sprit så folk blev i rätt fin form, imorse när vi vakna så såg man resterna av det infernot som varit kvällen innan, sofia såg även att gardinen såg lute konstig ut å tog upp den å drog ett sniff och utbrast att det var kiss, ingen trodde såklart på henne så alla tog ett sniff, å jojomen alla av oss blev väl överens om att jojomen det var kiss, hahahaha, frågan är vem det är som har kissat på gardinen ?!!
Som sagt, det var ett inferno !

Lägger upp bilder sen eller imorrn...

Idag e det peruk å mustach partyyy !!!

jaha då är det dax, det har ju vart en ganska lång planering på denna omtalade peruk å mustachfest, men nu e det dax, det kommer bli ett jävla drag, hittade 2 bilder från den förra festen här hemma på stora gatan i karros blogg, bifogar dom gär med..

image196
Ampi, du ser ut lite som en pelikan på den här bilden, ball !

image197
Jag å robban i en avancerad dans !

ska försöka fota flitigt under kvällen så får ni kanske se lite från elendet i morgon om ni har tur !

mån, tis, fre !!

Ja då var det fredag, igen, det är tammefan alltid fredag, måndag tisdag sen kommer fredag !
Idag har det vart jobb som vanligt, har inte hänt nått spec. utan filen har fått varm som vanligt =)
Nu kom jag just hem från jobbet och funderar på om man skulle ta en luten joggingtur eller promenix i solskenet, ¨
de e ju så sjukt att va ute nu när det e så vackert väder, känner att man kanske ska motionera kroppen lite så insidan blir lite glad inför imorgon då de ska förtäras oändliga mängder alkohol, fasen jag vågar knappt skriva om såna här hemskheter då jag vet att mina små kusiner ellen och klara flitigt läser min blogg, så kidz, schhaas med er ;)
Jag ser fram emot i morgon som 17, det kommer nog bli riktigt kul !
Ikväll ska jag å robban ut å käka lite sen blir det nog lungt, imorgon blir det sovmorgon å sen börjar fixet inför kvällen =)
Jag har kommit fram till att det e roligt att lägga in bilder så här kommer en liten bildserie på det jag skrivit om..hahah
skepp å hooj !







å snart blir det, peruuuukparty !!!!



se så kul det blev !! =D

slarver..

Kom just hem från jobbet och känner att jag verkligen har slarvat med träningen denna vecka, brukar träna 3 dagar i veckan men denna vecka har jag inte kommit iväg en endaste gång, det va dåligt =(
så nu bär det iväg till friskis för ett pulspass !


top model

nu e det top model som gäller, älskar det programmet, intrigerna, plåtningarna å alla snygga modeller, tyra e inte heller sådär jätte ful..


sommarlängtan..

japp det har jag, man börjar få lite vårkänslor nu iallafall när solen skiner så fint om dagarna, här kommer lite sommarbilder så kanske jag väcker eran sommarlängtan lite extra me :)







Prästkragar vid sjö






ledig

Idag e jag ledig, rätt skönt att hinna med sånt man inte annars hinner med, typ tvätta, städa, rensa garderober å sånt kul, framför allt tvätta med tanke på att tvättstugan typ jämt e upptagen på kvällarna, så idag blir det storbyk !
Det är jätte vackert väder ute me så jag funderar på att gå på långprommis i stället för att träna. vi får se...
Nu börjar det dra ihop sig till helgen, tror det kommer bli riktigt roligt!
Nu ska jag börja sammla ihop tvätten här hemma.

På återseende !


linkan i helgen

hej hopp !
Helgen tillberingades i linköping med fia, kom dit på lördags förmiddagen och tog då en liten sväng på stan och kolla lite affärer, janet höll sig i kragen och köpte inget vilket var bra eftersom jag försöker spara mina peningar !
På kvällen bar det av till karro där de var schlager/singstar förfest, jag tycker det är galet kul med singstar men tyvärr är jag riktigt jävla dålig och har aldrig vunnit en enda match, men va gör väl det, bara man har kul så.
Efter förfesten så tågade vi till stan och gick på BK/harrys, de va förta gången jag var där, bra ställe faktiskt, stort och rymmligt ! karro träffade ingen mindre än  björn borg i kön in, jag grämer mig lite att jag inte var i närheten och kunde få mej ett snack med karln, men men.
Igår var det en trött dag, kom hem vid 6 tiden, kvällen tillberingades i soffan kollandes på världens bästa program,
i en annan del av köping, jag verkligen älskar tobbe i köping, han är nog världens skönaste människa !
Här kommer ett litet tips, gå in på
www.youtube.com och sök på tobbe från köping och kolla på hans best of tobbe film, det är 6 min ren njutning det !!

Nu ska jag laga lite cornköttfärssås, sen bär det av hem till victor för att hjälpa till lite i hans nya lya.

hej hej