k..-

Kräftisen igår var trevlig, blev som tur var inte så hemskt sent, var hemma runt 12 tiden, skönt med tanke på att jag ville vara pigg idag, iof. är jag lite trött då jag har så svårt att sova ut på helgerna, på vardagarna kan jag sova hur länge som helst men på helgen vaknar jag ofta pigg som satan..
Idag har jag och robban gått på stan, köpte mej en skjortklänning och sen kom robban med den briljanta idén att jag skulle få en present, det blev en dyrberg/kern ring men den fanns inte i min storlek så vi får beställa den...superfin var den allifall..gullrobban!!

Ikväll blir det fördelsedagskalas hos martin med robban, victor, fia å akå det blir roligt, skulle ha behövt en powernap men jag får klara mej utan det, får dricka lite redbull/vodka istället..

nu e det dax att göra sig vacker..

//J


kräftis

jaa då var det fredag då, ikväll blir det kräftskiva hos martins mamma, utan martins vetenskap, men med martin, som en liten överraskning, ska bli spännande, har aldrig träffat hans morsa så det blir nog trevligt.
Martin (a.k.a krokodilen) fyller år idag och eftersom han inte vet att vi ska fira honom ikväll ska han ha kalas hemma hos sig i morgon, så det blir firande i dagarna 2...
Idag var jag inne på saluhallen här i västerås och tänkte köpa svenska havskräftor, dom kostade 350 kr kg, på ett kilo är det va 8 kräftor, det var lite väl tycker jag, det var desto roligare förra helgen på västkusten när vi var bjudna på räkfrossa och fick äta huuur mkt svenska räkor och havskräfor som man orkade, jag åt ganska många, säkert flest på hela stället, det blev lite pinsamt när jag gick och tog hela tiden så jag sa till dom runt omkring att jag hämtade till andra också..haha

Nä nu ska jag nog ta och grunda med ett glas vin, jag älskar vin!

// J

               

740 e hett

tjena !
Sitter här och är lite trötter. bore egentligen städa, vi var ute och käka med jobbet igår, först hade vi 3 kamp på salongen, jag och mirre var ett lag, vi kom delad etta med jenna å daniel. inte så illa pinkat..
På Å blev det gös och en massa vin å efterrätt,  jätte mysigt, vi blev bjudna av våran paul mitchell försäljare, han hade förberett med lite lappar med olika uppgifter i allas servetter, jag fick, håll ett tal och avsluta med att säga kippis (skål på finska) i slutet..jag missuppfattade lite och ställde mig upp och höll ett långt tal med finsk brytning där jag bla. talade lite om muminfamiljen osv... Jens (försäljarn) tyckte att det var bra att man verkligen tog sin uppgift till det yttersta!
Det blev inte så sent iaf. kom hem runt halv 1, glad i hågen, försökte smyga för robbans skull så mkt det bara gick, det blev bara ett litet snedsteg rakt in i duschväggen som nog inte var helt tyst..

Strax ska jag möta upp mina kära jobbarkompisar å fia å så ska vi gå å träna, jag är så stolt över mig själv att jag e så hurtig!

Först lite mellis..kram på dä

ps. jag är åter igen en 740 tjej, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, måste iaf. äta upp mig en 20 kg och blondera håret gul/oranget  för att verkligen platsa i ligan.. ska se om jag kan hitta nån bild på nån annan 740 tjej så får ni se vad jag menar..ds

vad snopen man skulle bli..

läste just en sjuk grej,,,
http://stockholm.expressen.se/nyheter/1.1277950/man-foll-genom-glastak-i-galleria

snacka om att man skulle bli förvånad..


vad gör killar på toaletten egentligen?

Är någonting jag verkligen har fnderat över, alla karlar i min närhet kan bajsa så oerhört länge, när man var liten och pappa var på toaletten visste man att man var tvungen att hålla sig ettag alternativt att nyttja den andra toaletten, lika så med store bror, det tog lång tid och luktade ordentligt efter besöket, så var det inte alls med mamma eller mina tjejkompisar. Idag när man bor med sambo och bara har en toalett så vet man vad som gäller, antingen får man göra ett hetsbesök innan om han redan är nödig eller så får man hålla sig, men vad gör dom där inne ?? Robban säger att dom bajsar, men man kan väl inte bajsa oavbrutet i 20 min ?? det kommer väl en korvis eller två men sen då ? eller e det så jävla trögt att det tar 10 min per korv att komma ut ? Eller bajsar man i 2 min å sen bara sitter å myser med en tidning i stanken ?  Det kanske  bara är jag som fått för mig att det bara är killar som tar tid på sig ? andra tjejjer kanske också gör det ? jag måste vara en rekorbajjare isåfall! Vad tror ni ?

                         

marstrand here I come!

Kära vänner.
Gud vad jag är irriterad just nu, skrev just värsta inlägget å sen råka jag peta lite fel med mina nymålade naglar och så försvann allt, jaja de e bara att skriva om, kom just hem från jobbet, har då vart lite extra duktig idag å har målat fransk manikyr på både tassarna å fossingarna, så nu e man nästan redo för miss universum, sjukt att det heter det egentligen å inte typ miss world, de kan ju finnas as heta brudar på nån annan planet, jag hade nog endå vunnit med dessa tånaglar tror ja..

                                     

Nu ska jag å gubben bege oss ner mot västkusten, ska segla från lysekil till marsstrand i morgon å kolla på en båtutställning å sen blir det reekfrossa..

                           

Måste packa lite nu...trevlig helg!

ps. fia, tappa inte hoppet om er blogg, jag tror på dig.ds

Go jane!

Idag har jag beställt hem ett paket från usa, www.gojane.com , en av mina favorit sidor, det blev nåra fina grejjer;

stacked t-strap platform heel Så jävla snygga, hoppas man kan gå i dom bara =)

strappy bust-out tank partlinne!

animal print colorblock heelHeta va ? =)
chain heart moccasin toe boot        robban tyckte dom va as fula men jag tycker dom e balla!


solid color sunglasses   Har tappat bprt mina favvisar, så de får bli ett par nya!
vintage stripe sport sunglasses glasses till robban !

Jag älskar å få paket på posten !


wooohooo!!

Hösten och vintern är nufulländad, eller fullpäckad med roligheter kanske man ska säga..
I oktober ska vi på tripp till London med jobbet, i november ska vi på  den årliga jobbkryssning, brukar tydligen va sjukt kul, i december åker vi till THAILAND, phuket, det blv bokat igår, ååååh vad jag längtar, det finns inget bättre än thailand, sol, bad, trevliga thailändare, as billig shopping, as billig thaimassage, mm mm mm!!



I helgen har jag, tina, fia å emelie job bat på sandra å mickes bröllop, det var kul, och ett helt sjukt roligt och lyckat bröllop, det e nästan att man blir lite giftassugen, men inte å riktigt, det får dröjja ett par år till tror ja..
Det blev sent inatt, halv 5 närmare, har vart lite trött idag så det har vart en riktig slappardag, lunch på gränden, prommis i regnet, kollat tv å lagat lite tonfiskpasta, kvällen kommer nog forsätta i ungefär samma anda, slappa i soffan..just det jag har badat rambo idag också så nu e han så fluffig å fin så =)


I love överraskningar


hej hopp!
Idag är det fredag, jag älskar fredagar, arbetsdagen går alltid snabbt och sen har man hela helgen framför sig, ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, har inget speciellt planerat för en gångs skull, är fruktansvärt vinsugen och hoppas på att få förtära nått eller några glas i afton, det kan jag ju alltid göra för mig själv iof. men det är alltid trevligare med vinsällskap...
Annars har veckan varit lugn, har vart så jävla förkyld så jag har inte pallat med nått speciellt, var på bio igår, såg hancook med will smith, den var bra faktiskt, till en början trodde ja det skulle va massa typ spindelmannen blaha men den var faktiskt kul..när vi skulle sova sen igår kväll påminnde jag robban om att det var länge sen jag fick nån present, jag älskar presenter å vill iaf. ha en present i månaden haha , han sa att jag var bortskämd och de e jag nog litegranna men e det inte det bästa som finns när man får en liten överraskning, det behöver inte vara nått stort ( det gör ju iof. inget om det är diamanter eller nått) men bara en glass från affärn eller en liten blomma eller nått..vi tjejjer ska kräva mer presenter tror ja!

                                                

mobilbestyr

jag är krasslig, är ap-förkyld och allmänt hängig, när jag e sjuk kan jag sova hur mkt som helst kan jag börja med, igår fick jag ett återbud på min 10.kund idag, jag ställde klockan på 9 imorse för att kunna ringa till obbet då och försäkra mig om att jag inte fått in någon kund, och det hade jag inte så jag ställde fram klockan (på mobilen) till kl.10 och somnade snabbt om, jag gick å la mig 22 igår kväll också kan jag upplysa er om, vakade sen (innan klockan hade ringt) av att jag var lite kissnödig och tänkt besöka toaletten, tänkte att efersom klockan inte ringt kan jag bara ha somnat om en snabbis från kl.9 då ag var vaken, för säkerhetsskull tog jag en sväng förbi köket för att kolla vad klockan var då jag har mobilen avstängd, gissa vad det  stod ? jo 11.30, hoppsan där hade janet sovit i sisodär 14.5 timme, då var det bara att lägga på järn och skynda till jobbet, nu sitter jag med en lånetelefon från elgiganten från typ 1993..den är as bra..

nu ska jag kolla lite vänner..skepp å hoj

fett

i det förra inlägget tänkte jag lägga ut en bild på en lite lönnfet person, helst skulle han ligga å kolla på tv med träningsoverall med fettfläckar på och äta pizza så jag gick inte på google och skulle söka lite på fetknoppar, och det var inte nådigt mina vänner, feta personer är verkligen inte feta som är fucking enorma!




ledig..

Japp idag e jag ledig, å dagen till ära e jag sjuk, typiskt, men de stoppar inte mej, jag blir så sjukt rastlös av att bara ligga hemma å dega, snart kommer hanna hit så ska vi gå på stan å shoppa lite å äta lunch å mojsa lite i solskenet som för en gångs skull e framme..
Jag tror att jag skulle bli psykiskt sjuk av att vara arbetslös eller sjukskriven under en längre tid, igår hade ja en kund som var långtidssjukskriven, jag tror inte i min vildaste fantasi att hon hade ont i nacken som hon sa att hon hade då hon senare berättade att hon hatade att jobba och aldrig i sitt liv igen ville jobba heltid eftersom hon tyckte det var så mysigt att vara hemma om dagarna, alla hennes vänner var ju också det så dom kunde springa på stan å shoppa å mysa hela dagarna, snacka om att utnyttja systemet, tycker det är så konstigt men människor som kan sitta och prata så öppet om det, speciellt med nån som sitter och jobbar å betalar skatt, skatt som går till deras jävla lata hemmadagar,,hon hade mörkt fint hår tjejjen..förövrigt..

Ja ja egentligen borde man inte orka bli upprörd när man typ hör sånt här dagligen men jag kan inte låta bli...feta lata människor..

håret

funderar på om man ska göra om håret igen, det var ju inte så länge sen jag permanentade mig 
 direkt men när man jobbar på en frisersalong kommer man ganska lätt på nya ideér å sen gillar inte
jag att se lika dan ut under en längre tid, skulle vilja ha långt hår, problemet e just bara att jag har en permanent i
håret, suck, att jag ska vara så impulsiv =/ jag trivs i det lockiga men det e lite opraktiskt..ni ser ju på bilderna i det tidigare inlägget hur jag ser ut nu men tänk att ha sånt här hår...


bloggtorka

jag känner mig sjukt omotiverad att blogga, vet inte riktigt varför, tror att det är för att det var så länge sen och jag känner att jag inte orkar skriva ett herrejösses inlägg i typ 2 timmar, jag har ju lovat er en summering av hela sommarn och de orkar jag bara inte, jag tar några små händelser å sammanfattar å kanske lägger upp en bild, vi börjar me ;

Londonresan med fia:
Skulle egentligen ha vart borta i 4 dygn men efter typ 1 dygn blev jag sjuk och vi var tvugna att åka hem, det dygnet vi hade var iallafall sjukt roligt, det blev storshopping på primark, newlook mm.
på kvällen var vi på yate´s där vi träffade ägaren darren och blev bjudna på allt hela kvällen och hade riktigt kul, vi missade ju tyvärr resten i och med hemresan men london står nog kvar ettag till..





segling med gänget:
Jag, robban, fia, victor å martin eller a.k.a Järnet, råban, corner, septis å krocko drog iväg från lysekil med nya hanse-båten på segling, gick först till smögen sen grebbestad sen strömstad å sen smögen igen å avslutade i lysekil, hade sjukt fint väder hela veckan å hade sjukt kul med många galna händelser å enorma mängder alkohol, det kan ha vart det som skapade dessa händelser, orkar inte skriva om allt, här kommer lite bilder..





hann med lite sol å bad me ;)

Juste det var hattfest i lysekil också;

robban hade en skink-hatt =D



I helgen var vi på johnnys å jessicas bröllop å dop på min lilla gudson milo, brudparet var jätte fina å milo var så snäll, jag hade ju haft mardrömmar om att jag skulle tappa honom i kyrkgolvet eller ner i vattenkärlet men allt gick så bra så och han var jätte snäll...



Det har vart en ap-kul semester men den har gått på tok för fort, nu ska jag försöka sköta mitt bloggande lite bättre..

vi hörs //


bloggsopan ;)