seglingsbilder

image20
seglingsdeltagare 1
image21
seglingsdeltagare 2 (jag)
image22
seglingsdeltagare 3
image23
seglingsdeltagare 4
image24
image25
dans på däck
image26
puss på snygg kille 1
image27
puss på snygg kille 2
image28
image29
image30

skepp å hojj så länge !!!

hemma

tjenaa..det var ettag sen..har ju haft semester å ingen data i närheten, har varit i lysekil och seglat å partat en vecka med akå patrik å robban,.,det har vart jätte kul, inte mkt sol men men, seglingen blev desto mer sport när det inte var lysande väderförhållanden..det vara bara en gång jag fruktade för mitt liv, det var när vi var ute på öppet hav å det blåste (storma!) 20 meter/sek...det var en gnutta obehagligt, en riktig utmaning, å vi kom fram hela å rena..
Vi gick från lysekil till smögen sen till hunnebostrand å sen till grebbestad,..i grebbestad var det drag, jag å akå hade "turen" att hamna på en moorefest med massa mkt lättklädda 18 åringar, jag blev förövrigt uppraggad av big brother claes, (nu vet han som var tillsammans med elita) haha
föresten förlåt karro att jag ringde å väckte dig den där onsdagen vid 4 snåret..=)
nu är jag hemma i kingen med robban, mamma å pappa är i tyskland, eller på väg hemmåt.

Idag har det var strålande väder så vi tog båten ut till en liten ö å hade picknick med freddan soffi å iris. jätte mysigt.
på kvällen nu så var jag å fia i kista å shoppa lite, så jävla skönt att det alltid är öppet till 9 på kvällarna..

Imorgon ska jag på gröna lund å vasa museet med robban, alå, patrik å tobbe..åka kajuseeeell !!!

Jag har massa bilder jag ska lägga in från seglingen, dom kommer i ett annat inlägg för jag måste mixtra lite med dom...

på återseende !














packat allt ??

Halloj halloj..
Har just vart å fikat med frida, jätte trevligt, det var alldeles för länge sen, men nu har vi sagt att det MÅSTE bli oftare =)

Har packat nu, fasen vad mycket det blev, alldeles för mkt men jag kan inte välja bort nått heller..vet ju inte om det blir fint eller skit väder så..?!!


har packat:

kläder

skor

jackor

mediciner

sprit

kamera

spel

laddare

räkningar

bankdosor

neccisärer

hårgrejjer

solkräm

andra krämer

handukar

lakarn

accesoarer


har jag glömt nått vesentligt ??




snaaart !!!

Bara en dag kvar nu, sen e det seeeemeeester !!! fan vad skönt de skall bli alltså..har bara tagit 3 kunder i morgon med så semestern börjar vid 3. solen kommer stråla å det kommer bli högtryck nu i 3 veckor framöver ;D
Gubben åker till norge idag så jag åker hem till kingen i morgon efter jobbet, tänkte hinna med å träffa nåra innan semestern, sn på söndag åker jag, akå å partik ner å möter upp robban i lysekil..sen bär det av på seglingssemester..vad skönt det skall bli, har vart så mkt på jobbet nu ettag så det ska bli skönt att slippa fila ettag nu..
Nu ska jag åka ner på stan å fika lite med frida.

Puss hejj

ps. GLAD SOMMAR !!

tärd...

tjenis !
Gårdagens kalaseri blev storslaget, var hos linda på förfest, folk från göteborg, sthlm, å västerås å jönköping där så det blev en kul blandning, var väl ca 25 pers, hade 5 kamp, grilla hamburgare å blev sjukt underhllna av en kille som hette seth, 19 år och typ 8 faldig svensk mästare i trolleri, 4 faldig europeisk mästare å kom 5 i vm..kolla
www.trollkarlen.se får ni se. han var så sjuuukt grym, har aldrig sett nått liknande, joe labero kan slänga sj i väggen..skall försöka skrammla ihop pengar så skall vi hyra in honom på annas 25 års kalas i slutet av juli..måste bara få se honom igen, han drog kanske 30-40 olika trick, lyckades med alla, å ingen fatta verkligen nån ting, det otäckaste tricket var nästan när jag fick ta leken å lägga korten i 2 högar, svarta i en hög å röda i en hög, självklart utan att titta på dom å med framsidan neråt, jag la lite hur som helst, å när jag känder på skiten så ligger det bara svarta i ena högen å bara röda i andra..HUR FAN GÅR DET TILL ???? han kan ju inte styra över vad jag tänker..näe grym var ordet !!!
Började festa vid 3 på em.var kvar till typ halv 12, tog då en bulle in till stan å gick på pluto, ooj vad jag härja, som vanligt, men det här var nästan nått utöver det vanliga..haha men sjukt kul hade vi..var verkligen på topp hela kvällen, gick hem, (prominix på typ 45 min) kom hem vid typ 3 halv 4, hade då hållt igång i typ 13 timmar..partej !

Lindas hus eller låägenhet eller vad man ska kalla det var så sjukt fin, ligger på skälby, håller på att smörja robban nu för jag vill ha en likadan, det finns en till salu breve så robban å jag åkte ut till linda idag å kolla på hennes så han ska ringa mäklarn å höra lite..så jefla najs med hus, å stor tomt. å vilka fester sen =D

nu ska det ladas mat, e oförskämt pigg idag endå..

nu fick jag fjärilar i magen =O

// J


power meet

tjolahopp tjolahej !

Idag är det lördag, sitter här i soffan åå dricker blåbärssoppa å r glad över att jag inte e bakfull..var nere på powermeet å hade lite picknick med fia, emma, robban, tholander, olle å co..fia hade gjort kycklingpaj å scones..mumma ! Powermeet var som vanligt, en jävla massa skrikande raggare, mindre heta raggartjejer å en sablans massa alkohol, jag tycker power meet e jätte kul, man blir så underhållen hela tiden..
Jag blev anfallen av två 16-åriga grabbar som sa först sa "dom där skulle man vilja flaxa med i en halvtimme" när jag å fia gick förbi, vad betyder flaxa undrar jag då..lite senare kände ynglingarna friheten under vingarna å bar i väg bägge 2 för att klämma mej på stjärten när jag inte kunde göra något då jag hade händerna fulla..det blev ett litet trauma för mig.
Sen fick jag å sofia syn på ezra, å det var inte bra, (han heter ezra för att han e halvamerikan) sofia blev pålurad en rätt tråkig mobil av honom för ca 2 veckor sen, å om vi säger såhär, ezra är en riktig jävla superhunk, sofia kunde helt enkelt inte stå emot honom å fick tji för det med en lite sämre mobil, men åter till saken, igår fick vi syn på honom å gick med raska steg dit, måste tillägga här att vi var skapligt "runda under fötterna" jag börjar med att säga "hörrödu eeezraa jag tycker att vi skall prata lite om ditt lurendrejeri mot sofia här" för att sedan säga " va?? känner du inte igen oss" för att sedan säga allt jag visste om honom, vart han bode osv. han blev lite rtt stackarn, trodde nog att vi var nå galna stalkers eller nått..
Igår på jobbet hände också nått som e värt att nämnas, jag stod nere på salongen å såg att samuel från big brother (den bi sexuella snubben som var tillsammans med gabriella i huset) karro du vet iaf..jag ropar då till leonora att komma å kolla, hon blev eld å lågor å beslöt sig för att stölla sig i börren (en meter från honom) å knäppa ett kort, med blixt på, å trodde att han inte skulle märka, så leo knäpper kortet å springer sen å gömmer sig bakom kassan så jag står ensam kvar där när samuel vänder sig om för att kolla vem som har fotat honom, det blev en något pinsam situation nr samuel kommer in å presenterar sig å frågar om jag vill ta en till bid på honom, som tur e kommer leonora fram bakom kassan för att iaf. underlätta lite för mig, sen knäppte vi iaf. kort på oss alla 3 med stjärnan i mitten, haha, tyvärr har jag bilden på mobilen å vet inte hur man får in den till datan så de kanske kommer lite senare..
Ikväll ska jag på kalas hos en kund, med grillning å 5 kamp å hela köret, skall bli kul..berättar väl imorrn hur det var.

På återseende !

vilken kväll !

Jaha så var det söndag igen då, just för tillfället är jagb jävligt arg fr att jag just har skrivit ett jääätte långt inlägg här tll bloggen som precis försvann spårlöst så jag måste skriva om alltihopa men det orkar jag inte riktigt så jag gör en liten kortfattad version istället.
I fredags var jag å älsklinngen ute å åt, det blev pitchers, trevligt, cykla sen hem å mös å bara tog det lugnt..på lördagen fick jag besök av sofia å karro från linköping, vi tog en liten sväng på stan på  dagen å sen kte vi hem  å laga mat å käka, sen började singstar infernot, jag var ite lika käss som vanligt, inte för att jag vann nångång men endå...
Åkte ner tidigt som satan till blu moon, bara för attt grabbarna hade fått för sig att det skulle va så sjukt mkt folk där tidigt för satt björn rosenström spela, så var inte fallet så vi fick fortsätta vår förfest där istället men de va kul det med, pratade med en tjej som var typ -87, hon berättade att hon jobbade som grisinseminator, jag höll på att sätta groggen i halsen, speciellt yrke...
Senare uder kvällen träffa vi en tjej som jag vet tidigare har vart en kille å precis opererat om sig till tjej, jag blev så uppspelt å nyfiken att jag var tvungen att fråga lite om hennes "otroligt" läckra läppar som var så stor å fyllliga, å snygga bröst, hon verättade för oss att jojomen allt var äkta på henne å la till att varken jag eller karro skulle inte passa i varken stora bröst eller fylliga läppar, jag var på tok för smal för stora bröst å karo skulle minsann bara få en fyllig kontur om hon skulle fixa sina läppar..hon ville vara lute ensam om det..haha

Sen var det björn då, han var grym, å såg verkligen inte ut som jag trodde, verkligen inte, trodde det var värsta gubben jag...

Kvällen avslutades me lite "curling" på toaletten, 2 varmkorvar, sjuuukt goda, sjöng hela vägen hem för taxi chaffisen, karro fick sedan en fårskinnsfäll att krypa ner under...jag kan nog ärligt påstå att jag å karro var bäst på fest igår..sofia var tyvärr lite trött men tror hon hade kul endå..
Bifogar lite bilder på kvällnes bravader, lägger säkert in nåra till sen när jag fåt karros med..
enjoy !

image9

image10

image11

image12

image13

image14

image15

image16

image17
Det roligaste med den här bilden är jag verkligen ser nykter ut när jag i själa verket är i samma form som dom andra..
image18

image19