mustachfesten är avklarad !

Japp idag e men lite seg, kvällen igår blev livad kan man säga, linköpingsgänget kom vid halv 6 då gick vi på´t, folket kom lite senare så vi hann härja lite för oss själva en stund, kl. var väl runt 7-halv 8 när resten av folket kom, som mest var vi väl runt 30 pers, det sjöngs singstar, kollades melodifestival, dansades å härjades för fulla muggar, alla tog verkligen peruktvånget på fullaste allvar och hade verkligen ansträngt sig vilket var mkt roligt.
Ja som sagt, vi gick på det hårt så vid 9 var janet ute å krektes lite och fick ta en sväng runt kvarte´t sen va jag på gång igen, då var det bara att köra vidare, vilken comeback !
Vid 1 tiden så tog jag, fia, akå,karro, clink å sofia en liten snabbis på blue moon, folk uppskattade våra peruker, vill man ha ragg ska man gå ut med peruk, världens dragningskraft !
Festen fick ett litet hastigt avbrott då securitas stegade in och sa åt oss att lugna ner oss lite då grannarna har ringt och anmält partajjet, jah, e det party så ere, men som sagt, då blev det lite mer lågmält.
Pga. detta blev kvällen inte så sen som den skulle kunna blivit, så kl. 2 satt det lute folk däckade lute här å var, det gick åt ett antal flaskor sprit så folk blev i rätt fin form, imorse när vi vakna så såg man resterna av det infernot som varit kvällen innan, sofia såg även att gardinen såg lute konstig ut å tog upp den å drog ett sniff och utbrast att det var kiss, ingen trodde såklart på henne så alla tog ett sniff, å jojomen alla av oss blev väl överens om att jojomen det var kiss, hahahaha, frågan är vem det är som har kissat på gardinen ?!!
Som sagt, det var ett inferno !

Lägger upp bilder sen eller imorrn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback