jävlar vad tiden går

Eftersom jag haft den här bloggen ganska länge så har det ju också hänt ganska mkt grejjer sen jag började (tur är väl det) jag sitter och kollar tillbaka lite i arkivet, jag är glad att jag börjat blogga igen, det är ju jätte kul att se vad man gjort.

Detta inlägg skrev jag för ett år sedan ganska precis..

helgen

Gick fort som vanligt, i fredags var jag å robban hemma hos mirres komis betty och drack lite vin å prata skit, jag ska ev. börja hoppträna bettys häst, skulle vara as kul! E så sugen igen!
På lördagen begav jag mig till bro, hälsade på jessica å milo på dagen, sen åkte jag hem till snyggboda, passade på att träffa iris lite, hon är så rolig nu!
På kvällen drog jag in till stan å mötte upp fia, akå, karin, love+hans tjej, eric, basse, adam och en japan som bara kunde prata spanska så han hade lite svårt att kommunicera förutom med basse som kan spanska..
Vi käkade på helenas krog på fridhemsplan, riktigt najs snälle, as god mat, dit ska jag lätt igen.
Sen gick vi och tog några drinkar på allmäna galleriet, riktigt skumt ställe men rätt soft på nått sätt..sen vidare till medis där vi gick på snaps, var inte där jätte länge då vi skulle ta sista pendeln hem för att slippa taxi, kom till kungen runt halv 2, ängnade då som sista timmarna på golden cave i kungsängen där vi mötte upp nåra kamrater..sen hem å hopp i säng, dyngrak, bev telefon trakasserad av en brunstig 20 åring, fick stänga av luren efter ettag, vette fan hur han fått tag på mitt nummer!?

Idag har jag vart på body step efter jobbet, hoppas jag kan gå i morgon, det kunde jag inte sist...

På återseende!

2008-09-22 @ 21:43:05 Permalink Mitt liv som Janet Kommentarer (1)


Och detta skrev jag för 2 år sen...

fredag...

jaha vad har hänt sen sist då ? jag har haft en liten moppeincident, jag har inte ramlat eller krockat eller nått men första dagen jag hade den utanför jobbet i cykelstället där det för övrigt står massa andra scootermoppar, så kom lapplisorna å jag sprang ut å fick flytta på min för jag fick ju inte ha min där för att min är ju faktiskt en eu-moppe, den e precis lika stor å ser ut som dom andra men den har skylt å körs på vägen, så jag flyttade snällt min moppe ocj slapp böter på 800:-, sen satte den lilla lömska djävulen i mig in så jag bar iväg mot en sy-affär och köpte kardborreband för jag tänkte vara lite lurig och dra bort skylten när jag parkerar så att dom inte kunde se mitt reg-nr tänkte jag,.,å ställde tillbaka moppen utanför jobbet dagen efter, å jojomensan slappfisorna kom tillbaka och blev förståss arga för att moppen stod där igen med bara lite kardborreband där bak, tjejjerna kom in å ropa till mig p-lisorna bad mig komma ut, men jag blev livrädd å vägra, (såg mig själv bli bortförd i handfängsel) p-lisorna stod utanför jobbet och vänta på mig i ca 1 timme tills dom till slut la sig ner på backen intill moppen och hitta nått jävla serienummer som inte jag visste att jag hade och fick på så sätt fram mitt reg.nr å jag fick endå 800 spänn i böter, så fick den snilleblixten ! Jag är fruktansvärt bitter och står fast vid att jag hellre skulle vara arbetslös pch nästintill hemlös istället för att jobba som p-lisa !

Nog om det, igår var jag å fia å robban å bowla på strike, jag visade mig vara nästintill ett proffs, eller jag kände mig iallafall som ett då jag säkert drog iväg typ 5 strikes !!!

Nu sitter jag hemma i soffan och slökollar lite på tv, det har precis vart postkodsmiljonären, det tycker jag är roligt, nu e det ugly betty, men repris så jag har tyvärr redan sett det..
Imorrn ska jag, fia å akå ut å äta sen blir det ev. 80-tals party på pluto, vad skall man ha på sig där då Å? lite axelvaddar å rosa tights kanske ? läckert...

var å kollade på ett radhus i veckan, det var hemskt, allt som nån gång hade vart vitt i hela huset var nu gult efter att dom som bor där inne har rökt som skorstenar inomhus, mindre frächt !
Nu har vi svängt lite i vårt sökande efter ny bostad å kollar även på lite lägenheter ner på stan, har 2 vi är inteserade av, en vrååååååål snygg som e super coolt renoverad å en helt nybyggd nere i hamnen, skall kolla på den första på söndag å den andra på tisdag..får se vad det blir !

Återkommer om information !

puss
2007-09-14 @ 20:11:34 Permalink Mitt liv som Janet Kommentarer (0) Trackbacks (0)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback